Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Söylediklerinize göre adam larin tarzı bi oyuncu,bize aboubakar tarzı biri lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öte yandan Galatasaray'da mevcut kadrosunda yer alan golcü Radamel Falcao yıllık 5 milyon Euro kazanıyor ve bu sezon 5 gol attı.
Laziolular anasından girip Kosova'daki dedesinden çıkıyor. O transfer performans transferi kesinlikle değildir.Bu Adam diagneden daha iyi Topcu. Sirfanadolu takimi topcusu diye bok atmanın anlamı yok. Muricte anadolu topcusuydu lazyoya 17 milyona okuttular.
10'a yakın 90dk maçını izledim ve etkili buldum. Temel becerileri Diagne'den oldukça yüksek. Fiziki seviyesi de oldukça yeterli.Bok gibi bir futbolcu. İyi diyen de 90 dakika 2 maçını izlememiştir.
10'a yakın 90dk maçını izledim ve etkili buldum. Temel becerileri Diagne'den oldukça yüksek. Fiziki seviyesi de oldukça yeterli.
Bu Adam diagneden daha iyi Topcu. Sirfanadolu takimi topcusu diye bok atmanın anlamı yok. Muricte anadolu topcusuydu lazyoya 17 milyona okuttular.
17 milyonu okutulması onu kötü topçuluktan kurtarmıyor. Kötü topçu olduğu için de oynayamıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana ne izlettiler bilmiyorum amaÇok iyi topçu. Son vuruşları Gomisten hallice. Acayip yırtıcı.