Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 5.343
- 3.764
- 2.088
Patronu Saran Dortmund'un hissedarı idi, doğru bilgi olabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FM de çok iyi asistan menajer olur benim için. Motivasyon konuşmalarını filan hep ona yaptırırdım.
tutmazssa gönderilir fatih terim gelir yerine zaten merak etmeGelsin gelsin yabancı gelsin 20. hafta dursun özbek dahil herkes istifaya davet edilir.
Ben ona GULÜM diyorumroze diye mi okunuyor
alaman olduğu içün roğz değildir diye düşünmekteyim
roze diye mi okunuyor
Hasan Bek kim lanRadyospor Programcısı Hasan Bek : "Galatasaray an itibariyle Marco Rose transferini bitirdi."
12. olmak için milyonlarca ihtimalin aynı anda gerçekleşmesi lazım12. mi yapar diyorsun renktaş
roze diye mi okunuyor
marko rozeroze diye mi okunuyor
dün musap roze dedi bana kandırıldık bunlar roz diye okuyor![]()
Aussprache von Rose: Wie man Rose auf Französisch, Englisch, Deutsch, Dänisch, Niederländisch, Neapolitanisch, Singhalesisch, Norwegisch (Bokmål), Slowakisch, Frankoprovenzalisch, Italienisch, Hawaiianisch ausspricht
Ausspracheführer: Lernen Sie Rose auf Französisch, Englisch, Deutsch, Dänisch, Niederländisch, Neapolitanisch, Singhalesisch, Norwegisch (Bokmål), Slowakisch, Frankoprovenzalisch, Italienisch, Hawaiianisch muttersprachlich auszusprechen. Englische Übersetzung von Rose.de.forvo.com
Play tusuna bas.