önce çöpleri gönderin cl den elendik zaten lig için aceleye gerek yok oyuncu almakta

Morutan çok önemli bir oyuncu . Cicaldau ile beraber takımda oyun kuracak iki oyuncumuz olacak. Aynı zamanda genç ve dinamik oyuncular yetenekleri ile beraber göze hos gelen bir oyun göreceğimizi umuyorum. Geçen sene bence en önemli eksiğimiz alınan orta saha oyuncuların gol asist ortalamasınım düşük olmasıydı. Morutan da transfer olursa kagıt üzerinde bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağla verilecek basit bir pası bile sol dışla veriyor, sağ ayak yok elemanda
Tamam gençleşelim ama riskli transferler, hele de işin içinde Becali olunca insan daha da kıllanıyor
Gerçi nasıl bir kısır döngüye düştüysek, kimi alırsak alalım 5. maçtan sonra ne oynamaları gerektiğini anlamadıkları için mal mal dolaşacaklar sahada
Biz de ula bu da çöp çıktı diyeceğiz
Sonra böyle oyuncularla hoca ne yapsın denilecek
Sonra bir seçim, bir yenilgi, hoca “neden 5 yıl gerektiğini herkes anlamıştır” diyecek
Sonra yeni transferler

Sağla verilecek basit bir pası bile sol dışla veriyor, sağ ayak yok elemanda
Tamam gençleşelim ama riskli transferler, hele de işin içinde Becali olunca insan daha da kıllanıyor
Gerçi nasıl bir kısır döngüye düştüysek, kimi alırsak alalım 5. maçtan sonra ne oynamaları gerektiğini anlamadıkları için mal mal dolaşacaklar sahada
Biz de ula bu da çöp çıktı diyeceğiz
Sonra böyle oyuncularla hoca ne yapsın denilecek
Sonra bir seçim, bir yenilgi, hoca “neden 5 yıl gerektiğini herkes anlamıştır” diyecek
Sonra yeni transferler
skills videolarında yok ama 1 maçını izlersen sağ ayakla uzun top bile attığını görürsün.

skills videolarında yok ama 1 maçını izlersen sağ ayakla uzun top bile attığını görürsün.

İyi bari, çocuğu izlemişliğim yok hiç videolarda da hiç olmayınca böyle intiba vermişti bana

Ama asıl vurgulamak istediğim zaten çok iyi olsa da birkaç maç sonra çöp ilan edilmesi yüksek ihtimal ve hoca ne yapsın yav denilip yeni transferler

Morutan'ın menajeri Vulturar: "Fatih Terim'in Morutan'ı istediği doğru. Galatasaray ilgileniyor: Morutan da ayrılmak istiyor. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz."

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, Rumen basınında Gazete Sportulor'a konuştu.

Florin Vulturar yaptığı açıklamada, "Morutan, FCSB'den ayrılmak istiyor. Fatih Terim onu istiyor, bu doğru. Ayrıca Morutan da Galatasaray'da oynamak istiyor. Ancak transfer o kadar kolay bitebilen bir şey değil. Şu anda biten bir şey yok. Ayrıca teklifleri net olarak açıklamam doğru olmaz. Galatasaray'ın bir ilgisi var. Doğru miktarda bu transferin olacağını düşünüyorum." dedi.

Florin Vulturar ayrıca, "Becali 15 milyon euro istediğini açıklamıştı. Galatasaray çok büyük kulüp. Çok sevilen, olağanüstü taraftarlara sahip bir kulüp." dedi.

(Gazeta Sporturilor)

Becalinin fiyat arttırma oyunları ki bir başka.oyuncuya 6 7 dahi vermemiz imkansiz

Morutan'ın menajeri Florin Vulturar: "Morutan, Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamak istiyor. Ancak şu an itibariyle sonuçlanan bir anlaşma yok. Girişimin olduğunu söyleyebilirim."

15 diyorlar kafayı yemişler ama yine de rakamlar beni şaşırtmıyor çünkü yüksek bedelli fos transferler için her tür ortam hazırlanmıştı zaten, neden 3 seneye ihtiyacımız olduğunu anlamışızdır şimdi

15 deyince 8-9’lar sanki iyiymiş gibi algılanıyor, halbuki 2 bile çok ne vereceği belli olmayan, avrupada esamesi okunmayan ligde oynayan bu türden adamlara

Geri
Üst Alt