- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Bana da MHY ve Ozan’ı gönderip Dorukhan’ı alacaklarmış gibi geliyor.
Ben şahsen bize gelmesini isterim. Fakat Salih de üzmez.
Ben şahsen bize gelmesini isterim. Fakat Salih de üzmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu takımın yaş ortalaması : 25
Gerçekten büyük bir gelişme var.
Hem yaş ortalaması düşmüş, hem de kalite tavan!
Demek ki isteyince oluyormuş.
M.M. (23)
Onye (23) - E.Kılınç (27) - Gedson (22) - Kerem (22)
Taylan (26)
Saracchi (22) - Marcao (24) - Luyi (27) - Yedlin (27)
Muslera (34)
bu adamin amcasini nerden bulmus bu manyaklar. Ben kendi amcami zor buluyorumAllah'ın manyaklari adamın amcasiyla baldizina yazmak ne ya
Biraz araştırsanız rahatlıkla ulaşacağınız bir bilgi.moahmmed konusunda yazmam engellenmiş.. yasak kaynak diyor..nelerin yasak kaynak olduğu gösteren bir liste mi var?
Biraz araştırsanız rahatlıkla ulaşacağınız bir bilgi.
Yasak Olan Haber Kaynakları
Üyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik. Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor ve FutbolArena kaynaklı haberleri konu olarak açmak yasaktır. Bundan sonra bu konuda çok daha dikkatli olacağız. GSCimbom Yönetimiwww.gscimbom.com
Konu don lastiği gibi anlamsızca uzatılınca konu genel olarak kapatıldı bence. Kişiye özel değil yani.moahmmed konusunda yazmam engellenmiş.. yasak kaynak diyor..nelerin yasak kaynak olduğu gösteren bir liste mi var?
Konu don lastiği gibi anlamsızca uzatılınca konu genel olarak kapatıldı bence. Kişiye özel değil yani.
Forumu pek takip etmiyorsunuz belli ki.ben konu olarak açmadım.. konu açma hakkımın olup olmadığını bile bilmiyorum.. ayrıca bu kaynaklardan herkes bilgi olatrak yazıyor.. medyaya yansımış bir olayı yazmak bu kadar ağır bir suç mu?
Konuda en son mesaj 14 dakika önce yazılmış. Bu sürede illa bir şey yazılırdır. Ben hala genel bir kapatma olduğunu düşünüyorum.sadece bana kapatılmış.. bir sürü muhammedle ilgili yorumlar yazdım bu yapılanı içime sindiremedim.. şu ana kadar hiçbir youmumda en ufak bir argo kelime bile kullanmadım..
Dorukhan lazım adam.Vatan'ın Dorukhan haberleri kolpa
Forumu pek takip etmiyorsunuz belli ki.
Bahsi geçen kaynağı kullanarak kimse bilgi aktarmıyor burada. Medyaya yansımış dediğiniz video dahi o kaynağı göstere göstere haber yapıyo.GSCimbom Yönetiminden Duyurular
Bütün Galatasaray camiası ve GSCimbom ailesinin Kurban Bayramını kutlar, aileleri ve sevdikleriyle nice bayramlar dileriz. GSCimbom Yönetimiwww.gscimbom.com
Lütfen duyuruları takip edelim.
Seneye taylan ve Emre knin yerine de 2 dinamik, oyun zekası yüksek adam bulunursa geriye sol bek ve sağ kanat eksiğimiz kalır sadece.Şu takımın yaş ortalaması : 25
Gerçekten büyük bir gelişme var.
Hem yaş ortalaması düşmüş, hem de kalite tavan!
Demek ki isteyince oluyormuş.
M.M. (23)
Onye (23) - E.Kılınç (27) - Gedson (22) - Kerem (22)
Taylan (26)
Saracchi (22) - Marcao (24) - Luyi (27) - Yedlin (27)
Muslera (34)
Konu açmak değil o haber kaynağı ile ilgili bütün paylaşımlar yasak.konu açmakla ilgili bu kural.. transfer döneminde yazılan mesjları gözönüne alırsak çok sayıda insanın ceza alması gerekir. ihtar dahi vermeden bir üyeyi yasaklamak insanın motivasyonunu düşürür.