Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da MHY ve Ozan’ı gönderip Dorukhan’ı alacaklarmış gibi geliyor.

Ben şahsen bize gelmesini isterim. Fakat Salih de üzmez.

Şu takımın yaş ortalaması : 25
Gerçekten büyük bir gelişme var.
Hem yaş ortalaması düşmüş, hem de kalite tavan!
Demek ki isteyince oluyormuş.
:sarıkalp::kırmızıkalp:

M.M. (23)
Onye (23) - E.Kılınç (27) - Gedson (22) - Kerem (22)
Taylan (26)
Saracchi (22) - Marcao (24) - Luyi (27) - Yedlin (27)
Muslera (34)​

kilinc yerine maestro bir oyuncu isterim yaşı farketmez top oynamaya gelsin yeter

moahmmed konusunda yazmam engellenmiş.. yasak kaynak diyor..nelerin yasak kaynak olduğu gösteren bir liste mi var?

moahmmed konusunda yazmam engellenmiş.. yasak kaynak diyor..nelerin yasak kaynak olduğu gösteren bir liste mi var?
Biraz araştırsanız rahatlıkla ulaşacağınız bir bilgi.

Biraz araştırsanız rahatlıkla ulaşacağınız bir bilgi.

ben konu olarak açmadım.. konu açma hakkımın olup olmadığını bile bilmiyorum.. ayrıca bu kaynaklardan herkes bilgi olatrak yazıyor.. medyaya yansımış bir olayı yazmak bu kadar ağır bir suç mu?

sadece bana kapatılmış.. bir sürü muhammedle ilgili yorumlar yazdım bu yapılanı içime sindiremedim.. şu ana kadar hiçbir youmumda en ufak bir argo kelime bile kullanmadım..

bu sene benim için en büyük hayal kırıklığı emre kılınç oldu.Çok kötü oynuyor şuan.Keşke feg tamamen iyileşsede orta saha üçlüsünü taylan etebo feg olarak kurup sağ kanadı KEreme emanet etsek.belhanda denen şahıs ve emre hamle oyuncusu bile olmamalı.Ardaya razıyım bu ikisinden ziyade.Bu arada göztepenin kalecisi irfan can sizce nasıl bir kaleci

ben konu olarak açmadım.. konu açma hakkımın olup olmadığını bile bilmiyorum.. ayrıca bu kaynaklardan herkes bilgi olatrak yazıyor.. medyaya yansımış bir olayı yazmak bu kadar ağır bir suç mu?
Forumu pek takip etmiyorsunuz belli ki.
Bahsi geçen kaynağı kullanarak kimse bilgi aktarmıyor burada. Medyaya yansımış dediğiniz video dahi o kaynağı göstere göstere haber yapıyo.
Lütfen duyuruları takip edelim.

sadece bana kapatılmış.. bir sürü muhammedle ilgili yorumlar yazdım bu yapılanı içime sindiremedim.. şu ana kadar hiçbir youmumda en ufak bir argo kelime bile kullanmadım..
Konuda en son mesaj 14 dakika önce yazılmış. Bu sürede illa bir şey yazılırdır. Ben hala genel bir kapatma olduğunu düşünüyorum.

Forumu pek takip etmiyorsunuz belli ki.
Bahsi geçen kaynağı kullanarak kimse bilgi aktarmıyor burada. Medyaya yansımış dediğiniz video dahi o kaynağı göstere göstere haber yapıyo.
Lütfen duyuruları takip edelim.

konu açmakla ilgili bu kural.. transfer döneminde yazılan mesjları gözönüne alırsak çok sayıda insanın ceza alması gerekir. ihtar dahi vermeden bir üyeyi yasaklamak insanın motivasyonunu düşürür.

Şu takımın yaş ortalaması : 25
Gerçekten büyük bir gelişme var.
Hem yaş ortalaması düşmüş, hem de kalite tavan!
Demek ki isteyince oluyormuş.
:sarıkalp::kırmızıkalp:

M.M. (23)
Onye (23) - E.Kılınç (27) - Gedson (22) - Kerem (22)
Taylan (26)
Saracchi (22) - Marcao (24) - Luyi (27) - Yedlin (27)
Muslera (34)​
Seneye taylan ve Emre knin yerine de 2 dinamik, oyun zekası yüksek adam bulunursa geriye sol bek ve sağ kanat eksiğimiz kalır sadece.

konu açmakla ilgili bu kural.. transfer döneminde yazılan mesjları gözönüne alırsak çok sayıda insanın ceza alması gerekir. ihtar dahi vermeden bir üyeyi yasaklamak insanın motivasyonunu düşürür.
Konu açmak değil o haber kaynağı ile ilgili bütün paylaşımlar yasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt