İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
Almaktan vazgeçtiğimiz tüm stoperlerden özür dilemeliyiz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Schmidt de Okan Buruk'un Alman versiyonu.

Bizim almaktan vazgeçtiğimiz stoper yok ki. Hepsi tarafından reddedildik onlar bizden özür dilemeli.Almaktan vazgeçtiğimiz tüm stoperlerden özür dilemeliyiz..
Doğru. X'i gönderip Y getirsen ne değişecek. Mevzu derin. Sorunlar şelale.Burada hocayı savunma yok. Okan Buruk gitse mevcutta başka bir hoca gelse de mevcut yapıyla başarı gelmez özellikle Avrupa'da bunu kast ediyor. İlk önce Sportif Aş'de profesyonelleşme olmalı ve bir futbol aklımız olmalı ilk değişiklik bu olmalı ondan sonra hoca değişikliği o futbol aklına göre yapılmalı.
Avrupa’da başarı ne?Burada hocayı savunma yok. Okan Buruk gitse mevcutta başka bir hoca gelse de mevcut yapıyla başarı gelmez özellikle Avrupa'da bunu kast ediyor. İlk önce Sportif Aş'de profesyonelleşme olmalı ve bir futbol aklımız olmalı ilk değişiklik bu olmalı ondan sonra hoca değişikliği o futbol aklına göre yapılmalı.
Herifleri yorup kısa vadede başarı alıp sonradan sıçıp oyuncuları küstürme konusunda benziyorlar üstat doğru
Direk yönetim şekli ve zihniyet değişmeli. GK'den ilk başta ciddi tepki de gelebilir ama o tepkiye rağmen olmalı bunu yapacak yönetim gelir mi işte o beni endişelendiriyor. Sırf Gk üyesi diye Emir Kıvırcık alt yapı başında olmamalı. Sırf GS'li diye bir iş adamına Futbol bırakılmamalı bu işin profesyonelleri var Avrupa'da yönetimler boşuna Sportif Direktör- Futbol Direktörü yada danışman vb. ile çalışmıyorlar. Zamanında buna benzer bir şeyi Adnan Öztürk adaylığında söylemişti Futbol ve Pazarlamaya profesyonelleri getireceğiz yönetici olarak diye. Sonra bir ara Korkut soyadlı biri vardı onun listesinde de Adnan Öztürk 2. adamdı.Doğru. X'i gönderip Y getirsen ne değişecek. Mevzu derin. Sorunlar şelale.
Hangi oyuncuları tüketmiş ki. Belki Rafa Silva ve Joao MarioHerifleri yorup kısa vadede başarı alıp sonradan sıçıp oyuncuları küstürme konusunda benziyorlar üstat doğru
Oynar da sen yapılanmanı iyi yapmazsan ilk 11'de kullanacağın bir çok oyuncuyu Avrupa listesine bile yazamazsan planlamayı doğru yapamazsın olmaz. Doğru planlamada iş adamları ile olmaz bir futbol aklıyla olur. Hocanı da kadro yapını da ona göre seçersin ona göre planlarsın.Avrupa’da başarı ne?
Çeyrek final de mi oynayamaz yani başka hocayla şu bütçelere sahip bir takım?
Futbolun profesyonelleri var tabii ama gelmesi için radikal değişim gerekiyor.Direk yönetim şekli ve zihniyet değişmeli. GK'den ilk başta ciddi tepki de gelebilir ama o tepkiye rağmen olmalı bunu yapacak yönetim gelir mi işte o beni endişelendiriyor. Sırf Gk üyesi diye Emir Kıvırcık alt yapı başında olmamalı. Sırf GS'li diye bir iş adamına Futbol bırakılmamalı bu işin profesyonelleri var Avrupa'da yönetimler boşuna Sportif Direktör- Futbol Direktörü yada danışman vb. ile çalışmıyorlar. Zamanında buna benzer bir şeyi Adnan Öztürk adaylığında söylemişti Futbol ve Pazarlamaya profesyonelleri getireceğiz yönetici olarak diye. Sonra bir ara Korkut soyadlı biri vardı onun listesinde de Adnan Öztürk 2. adamdı.
Nedir abi doğru planlama, liste mi?Oynar da sen yapılanmanı iyi yapmazsan ilk 11'de kullanacağın bir çok oyuncuyu Avrupa listesine bile yazamazsan planlamayı doğru yapamazsın olmaz. Doğru planlamada iş adamları ile olmaz bir futbol aklıyla olur. Hocanı da kadro yapını da ona göre seçersin ona göre planlarsın.
Zaman geçtikçe oyunculardan tepki aldığı ve çok yorulduğu söyleniyordu.Hangi oyuncuları tüketmiş ki. Belki Rafa Silva ve Joao Mario
Transferlerden €260m kar etmiş Benfica hocalığı sürecinde
Oyuncularla papaz oluyor doğru ama Tudorvari sebeplerten, Okanvari sebeplerden değil
İlk dönemin yıpratıcılığı da devre arasına denk gelen Dünya Kupası yüzünden oldu bu arada
Farklı düşünüyoruz abi. Bu anlattıkların bile bir futbol aklı meselesi mesela bir futbol aklın varsa ona göre hamle yapmalıyız. Ben burada hoca hatasız falan da demiyorum ki. Ama değişim mevcut akılla yapılması bize bir şey kazandırmaz ilk önce futbol aklı eklemeliyiz sonra ona göre hoca ve diğer planlama yürümeli diyorum.Nedir abi doğru planlama, liste mi?
Kievi ondan mı yenemedin RFSyi ondan mı yenemedin Malmöyü ondan mı yenemedin
5te 1 bütçeli Alkmaar ondan mı içerde dışarda tokatladı seni
10 katı daha kaliteli kadron vardı sonuç ne
250 milyon euro geliri var kulübün 20 m euroluk takımları yenemiyor, bu mantıkta ligde de başarılı olamazdın
Sistemle başarıyı ŞLde hedeflersin, diğer kupalarda en boktan hallerinle bile bu durumlara düşemezsin.
Bizim gibi aptalca bir pres yapmıyorlardı ki amaZaman geçtikçe oyunculardan tepki aldığı ve çok yorulduğu söyleniyordu.
Eforlu bir oyun yapısı var bence normal olabilecek tepkiler
Bizde de bu oyunu kabul edenler ekstra eforlu oynayanlar ya da Mertens ve Icardi gibi daha az eforla oynayanlar oluyor zaten
Akıllı topçu bu aptalca presi niye yapıyoruz der zaten
Futbol aklı eklesen sistem takımı kuracaksın onda da ligi muhtemelen kazanamadığında gitsin diyecekler.Farklı düşünüyoruz abi. Bu anlattıkların bile bir futbol aklı meselesi mesela bir futbol aklın varsa ona göre hamle yapmalıyız. Ben burada hoca hatasız falan da demiyorum ki. Ama değişim mevcut akılla yapılması bize bir şey kazandırmaz ilk önce futbol aklı eklemeliyiz sonra ona göre hoca ve diğer planlama yürümeli diyorum.