GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şu disiplini seviyorum işte. garantilemeden şampiyonmuş gibi davranan, konusan sadece taraftar olabilir. yönetici, teknik direktör, futbolcu olamaz.

Sene sonu haciosmanin mutlaka gitmesi lazım
Mustafa Eröğüt başlamış sanırım çalışmalara. Saral ile birlikte Ts başkanı ile görüşmüşler, Göksel zaten kendisini destekliyordur birlikte çalıştılar. Mustafa Eröğüt bizim başkanla da görüşecekmiş yakın zamanda sonra Bjk başkanı falan ile de görüşecek sanırım. Anlaşılan bir çalışma var bakalım nihayete erer umarım.

şu disiplini seviyorum işte. garantilemeden şampiyonmuş gibi davranan, konusan sadece taraftar olabilir. yönetici, teknik direktör, futbolcu olamaz.

Rakibin son mağlubiyetinden sonra bizde olduk gözü ile bakıyoruz ama 4 puan lazım ve bir kupa finali oynayacağız.

Gerçekten olduk gibi ama matematiksel olarak kesinleşmeden konuşmakta bir yandan beni çekindiriyor. Rahatsızlık hissediyorum.

Geçen sene olduk derken, kutlama yapacakken evimizde adamlara maç verdik. Dikkatli olmak lazım çok ciddi avantaj sağladık ama olmadık sonuçta.

başkanı ben olduğum sürece bizi sampiyon yapmazlar der, devam eder.
hocası lig basında belliydi şampiyon der, şimdilik devam eder.
geçen seneki hoclaarı çıkar gerçek şampiyon biziz der.

bunlar işin acındırmaları, işi sulandırmadan daha da güçlenerek devam edebileceğimiz bir sürece giriyoruz. resmi olarak netlestikten sonra derhal diğer sezon için çalışmalara başlanmalı. rekoru tazeleyebileceğimiz çok değerli bir sezon bizi bekliyor.

Koray Palaz: "Mert Hakan Yandaş 18 gündür hastanede yatıyor. Bir tane Fenerbahçe yöneticisi kendisini ziyarete gitmemiş. Bu durum camianın içindeki kopukluğu çok net gösteren bir tablo."

18 gündür hastanede yatıyorsa ciddi bir şeyler var demektir az süre değil

Umarım sağlığın dünyada en önemli şey olduğunu anlayıp bazı şeyleri sorgular ve bir dönüm noktası haline getirir bu süreci

Hayat paradan puldan lüks otomobillere binip yalakalıktan oluşmuyor

Gerçi Ümit Özat kaç kez ölümün kıyısından döndü geldiği durum ortada

Bazı tohumlar hiç değişmiyor

Aslinda Recep cagrilmali o Samet'e 2 ay pause verdikten sonra takim ne hikmetse ucmaga basladi
Ben banlanmadan önce 6pts öndeydik banlandım anında bjkye yenildik 3e düştü

Banım bitmeğe yakın 5e çıktı bittikten sonra da 8e

İsmimi Uğur Nalbant yap sana zahmet

Moderatör tarafında düzenlendi:
Genc oyuncularimiza biraz forma sansi vermeliyiz.

Freiburg Ligue 2'de ilk sezonunu oynayan cocuk icin 10 milyon bonservis ödüyormus. Takimi 15 milyondan kapiyi acmis. Cagri Balta ve Berat Lus gibi cocuklari 18 yasina girdigi an hemen alt lige kiralik yollayalim. Orda iyi performans gösteren geri geldiginde forma sansi buldugu an, hemen scoutlarin gözlerine girer.

Mesela Ajax deplasmanına gidiyoruz ve sonra Antep deplasmanı. O zaman Antep deplasmanında forma verebileceğimiz ve motivasyonu yüksek olacak stoper, orta saha, kanat ve forvet lazım.
Nelson istekli ise kalsın.
Genç bir orta saha. Goztepe'de sakatlanan Solet gibi birisi.
Sallai o kanat olabilir.
Forvet de Romulo olabilir veya 21 22 yaşında topla ilişkisi kötü olmayan birisi.
Ilk 11 yine sorun olmaz, kralını kurarız da bu sefer yedekler çok iyi seçilmeli.
8 maç garanti de benim düşüncem 10 maçı göreceğiz gibi.
10 maç = 20 lig maçı demek. Rotasyon çok iyi yapılmalı.

Mustafa Eröğüt başlamış sanırım çalışmalara. Saral ile birlikte Ts başkanı ile görüşmüşler, Göksel zaten kendisini destekliyordur birlikte çalıştılar. Mustafa Eröğüt bizim başkanla da görüşecekmiş yakın zamanda sonra Bjk başkanı falan ile de görüşecek sanırım. Anlaşılan bir çalışma var bakalım nihayete erer umarım.
evet o adamın ismini duymuştum genc ve egitimli birisi rte ile aile yakınlıgı var sanırım

mutlaka değişim olması lazım mümkünse bizimkler kime oy vereceklerini açık beyan etmemeli

En azindan Okan hocaya saygi duydugunu dusunmeye basladim.. Diger turlu sene ici tepkiler gercekten cok agirdi yaw bu adam bizi bu sezon 10. Yapsa yine cop les gibi durumlara sokulmamaliydi son 30 yila bakiyoruz Fatih Terim olmasa koca bir hiciz ..Bunu 2. Kez bir hoca basarabiliyor hem de rekor puanlarla..
Kadrosu imkanlari gercekten iyiydi kabul ama mertens icardi osimhen toreira davinson gibi topcularin bu adami kabullenip canla basla 40 yillik GS'li gibi olmasi da tamamen Hocanin eseridir (Erden beyi de unutmayayim )..
Artik 3 yil oldu efsane basladi kariyeri bundan sonra en azindan Avrupada da birseyler yapmasini bekliyorum.. Ya su takintilarini bir kirabilse sorun kalmayacak lemina olayi gibi..
Su herifi bastan oynatsak Avrupada baska bir hikaye yazilirdi

Yukarda nurullah güzel yazmış okanın yanlışları tolere edilecek düzeyde değil malesef

Kaan berkan bekleriyle madara olup elenen adam bir sonraki sene aynı ikiliyle yine madara olup elenir mi yahu

Aurier köhn angelino denemelerinden sonra ztn tahammülümüz kalmamışken jelert jakobs frankowskiyle iyice tüy diker mi

Leminayı istememezlik yapar mı 40milyon kişi görüp os al diyodu sadece bu karşı çıkıyodu

Devre arası 3lüye dönüyorum diyip frank morata cuesta aldırdı 1 maç sonra 4 lüye döndü 3 oyuncu da paket olmuş oldu

Geçen sergeni dinliyorum şl sezonundan bahsediyodu yine tarihin en iyi dortmundu ajaxı sportingi falan dedi ki

Oynatıcam dedim candaş
Geri çekilmedik candaş
Ben bunlarla kafa kafaya oynayacam dedim candaş diye gururlanıyodu herif rezil olup grubu sonuncu bitirdiğinin farkında değil geriye yaslanmamayı gurur vesikası olarak nitelendiriyo 3 senedir okana avrupa maçlarında işlerin böyle yürümediğini anlatmaya çalışıyo 40 milyon gsli hala aynı hatayı yapıyo eminim bu da dost sohbetlerinde bayerne oynattığı 45 dklık oyunu anlatıp böbürleniyodur

Tam öğrendi herhalde anladı diyorum çünkü baktı leminasız hurra saldırmayla her maç rus ruleti oluyor topçular illallah etti şmp gidecek lemina toreira saraya döndü daha kompakt bir oyuna ve dizilişe döndük ne gol yiyoruz ne pozisyon veriyoruz ne elimiz kalbimizde maç izliyoruz herkese gol olup yağıyoruz gidip sivas maçına moratayla başlayıp yine her şeyi berbat ediyor gelecek için kafamızda yine soru işareti oluşturuyor

Noldu 4-0 yendik değil olay bu adam yboys ilk maçında batsı oyuna aldı 2 gol attı gitti ikinci maç 442ye döndü ikardiyi yedek bırakamadı adamlara osyı da oyunu da verdi elendik,bjk maçından önce morata asist yaptı maça yine 442 çıktı yenildik böyle olunca hem kafası karışıyor,hem sonraki maç için kadro hatası yapıyor,hem de lemina ve 3lü os konusunda lafını yiyip haksız çıktığı için bakın 2li osla da yeniyoruz demeye çalışıp kendini hala haklı çıkarmaya çalışıyor

Uzattım kb

Adnan Polat'tan nefret etmem ama bu işte niye bu ön ayak oluyor o biraz beni düşündürüyor.

Para yokken ortadan kaybolanlar eskiciler eğer hayattalarsa şimdi bir bir ortaya çıkıyorlar.

Bir yerlerden Adnan Sezgin ve kulağı sıkıntılı çakma başkan Adnan çıkacak diye korkuyorum valla.

Büyük rant döndüğü kesin de umarım her şey Galatasaray lehine olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt