- 9 Ağustos 2011
- 59.451
- 34.148
- 3.408
şu disiplini seviyorum işte. garantilemeden şampiyonmuş gibi davranan, konusan sadece taraftar olabilir. yönetici, teknik direktör, futbolcu olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Eröğüt başlamış sanırım çalışmalara. Saral ile birlikte Ts başkanı ile görüşmüşler, Göksel zaten kendisini destekliyordur birlikte çalıştılar. Mustafa Eröğüt bizim başkanla da görüşecekmiş yakın zamanda sonra Bjk başkanı falan ile de görüşecek sanırım. Anlaşılan bir çalışma var bakalım nihayete erer umarım.Sene sonu haciosmanin mutlaka gitmesi lazım
şu disiplini seviyorum işte. garantilemeden şampiyonmuş gibi davranan, konusan sadece taraftar olabilir. yönetici, teknik direktör, futbolcu olamaz.
Ben banlanmadan önce 6pts öndeydik banlandım anında bjkye yenildik 3e düştüAslinda Recep cagrilmali o Samet'e 2 ay pause verdikten sonra takim ne hikmetse ucmaga basladi
@Recep BurukBen banlanmadan önce 6pts öndeydik banlandım anında bjkye domaldık 3e düştü
Banım bitmeğe yakın 5e çıktı bittikten sonra da 8e
İsmimi Uğur Nalbant yap sana zahmet
evet o adamın ismini duymuştum genc ve egitimli birisi rte ile aile yakınlıgı var sanırımMustafa Eröğüt başlamış sanırım çalışmalara. Saral ile birlikte Ts başkanı ile görüşmüşler, Göksel zaten kendisini destekliyordur birlikte çalıştılar. Mustafa Eröğüt bizim başkanla da görüşecekmiş yakın zamanda sonra Bjk başkanı falan ile de görüşecek sanırım. Anlaşılan bir çalışma var bakalım nihayete erer umarım.
En azindan Okan hocaya saygi duydugunu dusunmeye basladim.. Diger turlu sene ici tepkiler gercekten cok agirdi yaw bu adam bizi bu sezon 10. Yapsa yine cop les gibi durumlara sokulmamaliydi son 30 yila bakiyoruz Fatih Terim olmasa koca bir hiciz ..Bunu 2. Kez bir hoca basarabiliyor hem de rekor puanlarla..
Kadrosu imkanlari gercekten iyiydi kabul ama mertens icardi osimhen toreira davinson gibi topcularin bu adami kabullenip canla basla 40 yillik GS'li gibi olmasi da tamamen Hocanin eseridir (Erden beyi de unutmayayim )..
Artik 3 yil oldu efsane basladi kariyeri bundan sonra en azindan Avrupada da birseyler yapmasini bekliyorum.. Ya su takintilarini bir kirabilse sorun kalmayacak lemina olayi gibi..
Su herifi bastan oynatsak Avrupada baska bir hikaye yazilirdi
ramsa mi versek tanerim