Ben herzaman boyleydim birader![]()
Hamza hocamizin gidisine cok uzuldum birader baska bir aciklamasi yok. O da yerli sevici oldugu icin bende onun izinden yurumeye karar verdim bu kadar.![]()
Yorumu değerli yarışmacılara bırakıyorum. Fazla söze gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben herzaman boyleydim birader![]()
Hamza hocamizin gidisine cok uzuldum birader baska bir aciklamasi yok. O da yerli sevici oldugu icin bende onun izinden yurumeye karar verdim bu kadar.![]()
Yabanci sarkilara puan vermiyorum diye birsey yok veriyorum ama oncelik yerlilerde tipki Hamza hocamizin yaptigi gibi.Yorumu değerli yarışmacılara bırakıyorum. Fazla söze gerek yok.
Yabanci sarkilara puan vermiyorum diye birsey yok veriyorum ama oncelik yerlilerde tipki Hamza hocamizin yaptigi gibi.![]()
Yabanci sarkilara puan vermiyorum diye birsey yok veriyorum ama oncelik yerlilerde tipki Hamza hocamizin yaptigi gibi.![]()
Trolleme degil olm ben o diziyi severek izliyordum onunda bir etkisi oldu sarkiyida severim.Tuncay cidden bırak şu trolleme işini Kıvanç Tatlitug'a bile 10 puan verdin yahu. Hamza Hoca'yi savunan bendim burada yerli şarkıya puan vereceksin ben verirdim.![]()
Ben bahane yaratmiyorum birader alla alla gercekler bunlar isteOnu anladık durup durup aynı şeyi yazma.
Hep böyleydim diyordun olmadığını gösterdik işte, daha yaratıcı bahaneler bul![]()
Komodin ve pisi pisi lobilerinin şike konusunda temiz olmadığından adım emindim zatenKerim admini destekliyoruz. Ne kadar delil varsa bir bir ortaya dökülsün. Ak koyun kara koyun ortaya çıksın
Bu ateş üfleyerek sönmez...
Lekesiz, şikesiz ve şaibesiz bir halkçı lobi oluşumunun 6 yıldızlı tertemiz logosunu burada tekrardan paylaşmaktan onur duyuyoruz. İşte o kutsal amblem;
![]()
Saygılarımızla,
Erman Türker
Bal Porsukları Lobisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü
İlk iddaa mı açıklıyorum.
Alpay Asma, Blue Jeans şarkısı ile birinci olduğu yarışmada alenen şike yapılmıştır ve Aydın Aslan'ın hakkı yenmiştir.
Şikeyi yapan x3 oy hakkına sahip olan jüri üyelerinden biridir. Alpay Asma'nın vadettiği imkanları kabul etmiş ve yarışma sonucunda Alpay Asma birincilik ipini göğüslemiştir.