GSC Tarihinde Temiz Eurovision Yoktur!

Yabanci sarkilara puan vermiyorum diye birsey yok veriyorum ama oncelik yerlilerde tipki Hamza hocamizin yaptigi gibi. :)

Tuncay cidden bırak şu trolleme işini Kıvanç Tatlitug'a bile 10 puan verdin yahu. Hamza Hoca'yi savunan bendim burada yerli şarkıya puan vereceksin ben verirdim. :D

Yabanci sarkilara puan vermiyorum diye birsey yok veriyorum ama oncelik yerlilerde tipki Hamza hocamizin yaptigi gibi. :)

Onu anladık durup durup aynı şeyi yazma. :D

Hep böyleydim diyordun olmadığını gösterdik işte, daha yaratıcı bahaneler bul :)

Tuncay cidden bırak şu trolleme işini Kıvanç Tatlitug'a bile 10 puan verdin yahu. Hamza Hoca'yi savunan bendim burada yerli şarkıya puan vereceksin ben verirdim. :D
Trolleme degil olm ben o diziyi severek izliyordum onunda bir etkisi oldu sarkiyida severim. :D

Yaptım, ama bir sorun neden yaptım?

bu arada rezerve, buralar değerlenir

Alpay ve Lobisinin bu konuda yaptıklarından şüphem yoktu ama delilim eksikti. Sağolsun adminimiz gereekn çıkışı yapmış ve vicdanlara açılan yaraya az da olsa merhem olmuştur. Bundan sonra beklentimiz Alpay Asma'nın nitelikli dolandırıcılık, çıkar amaçlı örgüt üyeliği ve liderliği, haksız kazannç ve ihalaye fesat suçlarından, aynı zaman da Türkiye Cumhuriyeti GSCForum yönetimini cebren devirmeye çalışmak fiilinden bağımsız ve tarafsız GSC mahkemeleri tarafından yargılanmasını talep ediyorum.

Şike gerçeği ortaya çıkınca Emrah yurtdışına kaçmış

+Olum, ben Arda abin.

ben-emre-abin-sakin-zorlama-hee_773067.jpg

Lobi o kadar kuvvetlidir ki delillerin montaj, delilleri ortaya koyanların paralel ilan edileceğinden şüphem yoktur.

Alpay Asmadan çok yetersiz ve basit bir açıklama geldi zira başkalarını suçluyor.

Tuncay Tum ise kıvırıyor. Şu an hareketli bir telefon trafiği olduğunu düşünüyorum ikili arasında.

Bu ikilinin çözülmesi demek tüm yolsuzlukların ortaya çıkması demektir.

Komodin ve pisi pisi lobilerinin şike konusunda temiz olmadığından adım gibi emindim zaten :D Kerim admini destekliyoruz. Ne kadar delil varsa bir bir ortaya dökülsün. Ak koyun kara koyun ortaya çıksın :D Bu ateş üfleyerek sönmez...

Lekesiz, şikesiz ve şaibesiz bir halkçı lobi oluşumunun 6 yıldızlı tertemiz logosunu burada tekrardan paylaşmaktan onur duyuyoruz. İşte o kutsal amblem;

nLD5g5.png

Saygılarımızla,

Erman Türker
Bal Porsukları Lobisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü

Son düzenleme:
şu forumda anlayamadığım tek olay. yurovizyon şeysi. bi kaç defa konuya tekme tokat dalıp atılmışlığım var. foruma yönetici olsam kaldırırım.

Komodin ve pisi pisi lobilerinin şike konusunda temiz olmadığından adım emindim zaten :D Kerim admini destekliyoruz. Ne kadar delil varsa bir bir ortaya dökülsün. Ak koyun kara koyun ortaya çıksın :D Bu ateş üfleyerek sönmez...

Lekesiz, şikesiz ve şaibesiz bir halkçı lobi oluşumunun 6 yıldızlı tertemiz logosunu burada tekrardan paylaşmaktan onur duyuyoruz. İşte o kutsal amblem;

nLD5g5.png

Saygılarımızla,

Erman Türker
Bal Porsukları Lobisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü

Bu konuda kendinize fazla güveniyorsunuz sayın Türker :D

İlk iddaa mı açıklıyorum.

Alpay Asma, Blue Jeans şarkısı ile birinci olduğu yarışmada alenen şike yapılmıştır ve Aydın Aslan'ın hakkı yenmiştir.

Şikeyi yapan x3 oy hakkına sahip olan jüri üyelerinden biridir. Alpay Asma'nın vadettiği imkanları kabul etmiş ve yarışma sonucunda Alpay Asma birincilik ipini göğüslemiştir.

İlk iddaa mı açıklıyorum.

Alpay Asma, Blue Jeans şarkısı ile birinci olduğu yarışmada alenen şike yapılmıştır ve Aydın Aslan'ın hakkı yenmiştir.

Şikeyi yapan x3 oy hakkına sahip olan jüri üyelerinden biridir. Alpay Asma'nın vadettiği imkanları kabul etmiş ve yarışma sonucunda Alpay Asma birincilik ipini göğüslemiştir.

Şu beni son anda 2.yapıp Alpay'ı 1.yaptığınıda anlat çocuklara

Tapatalk

ben daima alt siralardaydim ( 2 kere haric) gösterin ulaaaan suclulari :D

Geri
Üst Alt