GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Ahahah

Yine de destek verecekmişiz yönetime. :D

Gülsem mi ağlasam mı şu yazılana karar veremedim gerçi.Forumda ``Yine de destek vermeliyiz rererörö`` diye nutuk atacak tek kişi bu zat zaten.Ya yönetimden ciddi ciddi ya da bizimle dalga geçiyor.

ben arkadasin degisik bir amaci oldugunu iki ay once belirtmistim:)

Bu yönetimin hatası iyi futbolculardan kurulu bir takım yaratmaya çalışmak oldu.

4 sezondur takımın kilit oyuncuları hep sakattı. Misal aynı hataya bu sezon Beşiktaş düştü. Görüyoruz hallerini.

Lütfen bir siteyi açıp bakın takımların sakat oyuncularına. Her takımın iyi oyuncuları sakat. İzin vermiyor bu lig, bu hakemler iyi oyuncuların oynamasına. Öyle esgeçilen penaltılardan falan bahsetmiyorum. Sahada yürürken aşil tendonuna atılan tekmelerden, topa değil doğrudan adama yapılan sertliklerden bahsediyorum. Dün Villareal maçı vardı NTV Spor'da. Nilmar'a arkadan faul yapıldı. Oyuncu doğrudan kırmızıyı saniyesinde yedi. Bahsettiğim şey bu. Kimse korkmuyor meslektaşının kariyerini bitirirken. Sakatladığı futbolcunun ardından eve gidip masturbasyon yaptığına eminim Orc bozması kazmaların.

Beşiktaş bu sezon yanlış strateji mi kurdu?

Schuster gibi bir teknik adam getirdiler. Defansta Sivok ve Zapo gibi topu iyi kullanan nispeten teknik iki oyuncuyla başladılar. Daha ilk firelerini Sivok'la verdiler. Şu gün gelinen durumu görüyoruz. Onlar da bizim gibi sakatlar kervanı. Bir ligde hep mi kaliteli oyuncular sakatlanır?

Uzatmıyım, vizyonsuz deniyor yönetim için. Katılmıyorum. Çok iyi oyuncular getirdiler bu takıma. Hata da yaptılar evet. Mesela her sezon yeniden yapılanma hataydı. Geçen sene ki kadronun üzerine 2 oyuncu alınsa belki yetecekti.

Türk oyuncu almadık. Kaliteli Türk oyuncu şart. Evet kendi ülkemizde eli ayağı azcık tutan adama 5 katı para vermemek doğru bir karar ama Avrupa ülkelerinde Türk statüsünde oynayacak adamları taramak için bir ekip kurulabilirdi.

Misimovic konusu tam bir komedi.

Haldun Üstünel konusu tam bir komedi.

Şimdi herşey kötü gidiyor. O yüzden iyi günde bu yönetimi öve öve bitiremeyecek tonla insanı çok iyi anlıyorum. Ama bu yönetime şans vermek lazım. Komik olmayın. Koskoca Polat Holding'den bahsediyoruz. Millet ranttan bahsediyor. İhtiyacı falan yok Adnan Polat'ın böyle bir ranta da, böyle bir rantı paylaştırmaya da.

Yine de destek vermeliyiz bu yönetime. Hatalarından ders alacağına ve iyi işler çıkaracağına eminim çünkü. Şu an sadece gardımız düştü. Yakında toparlanırız.

Iyi futbolculardan kurulu bir takim oylemi? Ali Turan'lar, Sarp'lar, Serdar Ozkan'lar, Aydin'lar vs vs. Bu mu iyi bir kurulu takim? Alinan yildiz oyunculara bakiyorum sorunlu kendi takiminda oynamayan,dususe gecmis futbolcular, son baharina yaklasan futbolcular,buraya para icin gelen futbolcular vs vs. Yani alinan oyuncularin 90%'i yanlis tercihlerden olusuyor. Birde agirlikli olarak surekli yabancilar degisiyor, hala sorunun yerlilerde oldugunu goremiyorlar. Tamam istenilen yabanci oyuncular alinmiyor olabilir ama bir takimin iskeleti yabancilar uzerine degil yerliler uzerine kurulur. Gecmise donelim. 2000 ve 2002 yillarina bakin. Uefa kupa finalinde 7 yerli oyuncumuz ilk 11'deydi. Yedeklerimizdeki yerlilerde kaliteliydi. Sonra noldu? 2002'de Dunya 3. olduk. Kimin sayesinde? Bizim YERLILERIMIZIN sayesinde. O donem 20 kusurluk kadro'nun 12 ismi bize aitti. Dusunun yani ne kadar kaliteli yerli oyuncularimiz vardi.

Evet bir cok oyuncumuz sakatti dogrudur ama bu bir bahanedir. Sen GALATASARAY isen giren cikani aratmamalidir. Gelen gideni aratmamalidir. Onu da gectim sen TAKIM oyununu oynadigin taktirde sakatliklar zaten dunden sorun olmaz cunku TAKIM halinde hareket ediyorsun. Bir sistemin olsa yine bu sorunu yasamazsin. Evet hakemler berbat ama bu durumda hakemleri suclamamak gerek. Nedenmi? Biz cok iyi mi oynuyoruz? Adam gibi mucadele mi ediyoruz? Hayir. Bunu yapipta hakemler yuzunden kaybetseydik hakeme tepkimiz olurdu ama biz kazanmak icin HIC BIRSEY yapmiyoruz dolasiyla hakemleri suclamak yersizdir.

Turkiye'de 2 milyon euroluk yerli oyuncuya en az 10 milyon euro odemek zorunda kaliyosun (takas arti para ile bu miktara ulasiyorsun genelde) dolasiyla avrupa'ya yonelmekte fayda var (ama yinede Turkiye ligimizdeki bir kac "kaliteli" denilebilecek oyunculari da almaya calismakta fayda var, en azindan rakipleriniz degilde siz guclenin).

Son olarakta bu yonetimle IYI gunler goremeyiz bunu bi kere kabullenin artik. Ha asil sorun transferler degil asil sorun ZIHNIYETTIR, asil sorun bu camia'nin inancinin ve ruhunun yok olmasidir, asil sorun siradanlasmamizdir herkez icin artik bu sonuclar normal hale geldi herkez alisti vs vs. Cok derin sorunlar mevcut, onlarin kokunu cozmedikce Mourinho'yu getirsen sahane transferler yapsan yine bu duruma duseriz uzun vadede ...

Ben bu yönetimi istifaya davet etmem, onurlu olan insanların erdemlerindendir yapamadığını kabul ederek elindeki bayrağı devretmek, ben yönetimi toplu intihara davet ediyorum.

Zorunlu Açıklama: Arda Turan

Bugün bazı internet sitelerinde Kaptanımız Arda Turan'ın Konyaspor maç kafilesinde yer almaması üzerine yayınlanan spekülatif haberler nedeniyle kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur.

Sakatlıktan yeni kurtulan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, yoğun maç programı nedeniyle Konyaspor maçı için riske edilmeyip, bir haftada üç maç oynamasında sakınca görülmüş ve yeni bir sakatlıktan koruma amaçlı olarak kadroya dahil edilmemiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Bu açıklamayı kim yaptıysa hemen istifa etsin. Zaten durmaları kabahat. Dalga mı geçiyorlar ne yoğun maç trafiği?

Unutulmamali. Yönetim Istifa!!!!

Imza.

Zorunlu Açıklama: Arda Turan

Bugün bazı internet sitelerinde Kaptanımız Arda Turan'ın Konyaspor maç kafilesinde yer almaması üzerine yayınlanan spekülatif haberler nedeniyle kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur.

Sakatlıktan yeni kurtulan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, yoğun maç programı nedeniyle Konyaspor maçı için riske edilmeyip, bir haftada üç maç oynamasında sakınca görülmüş ve yeni bir sakatlıktan koruma amaçlı olarak kadroya dahil edilmemiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Bu açıklamayı kim yaptıysa hemen istifa etsin. Zaten durmaları kabahat. Dalga mı geçiyorlar ne yoğun maç trafiği?

En büyük skandal da bu açıklamadır. Sezon bitmiş, son maçta dalga geçer gibi... :mad:

Bugünkü çektiğim ızdırabı uzun yıllardır çekmemiştim.Galatasaray maçları işkenceye dönüştü artık!

Bu yönetimin hatası iyi futbolculardan kurulu bir takım yaratmaya çalışmak oldu.

4 sezondur takımın kilit oyuncuları hep sakattı. Misal aynı hataya bu sezon Beşiktaş düştü. Görüyoruz hallerini.

Lütfen bir siteyi açıp bakın takımların sakat oyuncularına. Her takımın iyi oyuncuları sakat. İzin vermiyor bu lig, bu hakemler iyi oyuncuların oynamasına. Öyle esgeçilen penaltılardan falan bahsetmiyorum. Sahada yürürken aşil tendonuna atılan tekmelerden, topa değil doğrudan adama yapılan sertliklerden bahsediyorum. Dün Villareal maçı vardı NTV Spor'da. Nilmar'a arkadan faul yapıldı. Oyuncu doğrudan kırmızıyı saniyesinde yedi. Bahsettiğim şey bu. Kimse korkmuyor meslektaşının kariyerini bitirirken. Sakatladığı futbolcunun ardından eve gidip masturbasyon yaptığına eminim Orc bozması kazmaların.

Beşiktaş bu sezon yanlış strateji mi kurdu?

Schuster gibi bir teknik adam getirdiler. Defansta Sivok ve Zapo gibi topu iyi kullanan nispeten teknik iki oyuncuyla başladılar. Daha ilk firelerini Sivok'la verdiler. Şu gün gelinen durumu görüyoruz. Onlar da bizim gibi sakatlar kervanı. Bir ligde hep mi kaliteli oyuncular sakatlanır?

Uzatmıyım, vizyonsuz deniyor yönetim için. Katılmıyorum. Çok iyi oyuncular getirdiler bu takıma. Hata da yaptılar evet. Mesela her sezon yeniden yapılanma hataydı. Geçen sene ki kadronun üzerine 2 oyuncu alınsa belki yetecekti.

Türk oyuncu almadık. Kaliteli Türk oyuncu şart. Evet kendi ülkemizde eli ayağı azcık tutan adama 5 katı para vermemek doğru bir karar ama Avrupa ülkelerinde Türk statüsünde oynayacak adamları taramak için bir ekip kurulabilirdi.

Misimovic konusu tam bir komedi.

Haldun Üstünel konusu tam bir komedi.

Şimdi herşey kötü gidiyor. O yüzden iyi günde bu yönetimi öve öve bitiremeyecek tonla insanı çok iyi anlıyorum. Ama bu yönetime şans vermek lazım. Komik olmayın. Koskoca Polat Holding'den bahsediyoruz. Millet ranttan bahsediyor. İhtiyacı falan yok Adnan Polat'ın böyle bir ranta da, böyle bir rantı paylaştırmaya da.

Yine de destek vermeliyiz bu yönetime. Hatalarından ders alacağına ve iyi işler çıkaracağına eminim çünkü. Şu an sadece gardımız düştü. Yakında toparlanırız.

Art niyet aramayana güzel şeyler yazmışsın kardeşim eline sağlık!

Art niyet mi :D Yuh artık

''İki damla yaş süzüldü Gözlerimden''

Niyetim yaygara koparmak evhamlık yapmak bir şeylere çomak sokmak değildir.Yaklaşık bir haftadır çektiğim ayak ağrısına rağmen iş yerindeki personel sıkıntımızdan dolayı topallayarakda olsa işe gidiyorum.Yemek yediğimiz ve vakit geçirdiğimiz Karşımızdaki Cafede maç başlamadan önce yerimi alırım.Cafede çalışan arklarımızın alayı fenerlidir.Maç başladı hop 59.sn de gol yedik olabilir futboldur erken atar erken de yiyebilirsin.Ama gene atamadan gene yedik.Haftalardır burada bas bas bağırdım Kova olan kalecimiz Ufukta ki bu ısrar neden ? Aykut yıllardır arka planda kaldı ufaka verilen şansı Aykut'tada denenmeli.Kalecilik demek şov yaparak atalayarak uçarak demek değildir vucüdunun bütün uzuvlarını kullanarak kalene gol önlemektir.Ki Serdar Ardanın pozisiyonunda elleri yerine ayaklarını kullanarak golü önledi ve şov yapmadan kaleciliği gösterdi.Serkan Kurtuluş sakatlıktan kurtulmuş kadroda yerini almış ki bana göre kadroda olan futbolcu hazır hale gelmişdir.Daha önceki maçlarda sabriyi önde oynatıp daha verimli sonuç alırken neden serkanı arkada sabriyi önde oynatmazsın ha patladı ha patlıcak bu sene patlama yapar denilen aydının elimizde patladığını hiç bir artısı olmadığını görememek nedir ? Hakan Balta denilen adam ki takım içinda baca hakan derler bir prof. futbolcu bu kadar fazla sigara içermi ? Topa basmıyor yavaş kalıyor kademe hataları topa kıçını dönüyor yapıyor da yapıyor.Gökhan Zan hala anlamış değilim neden bu adam kadroda alt yapıda fırsatlar verilcek adamlar yokmu neden murat akça kiralandı ? Gökhan Zan Süpermen mi ? Gelelim orta sahaya cana-barış-ayhan bu üç futbolcunun birbirinden ne farkı var bu kötü gidişte neden hala misimoviç kazanılmaya çalışılmıyor eyh Hagi ! sorarlar adama disiplinsiz diyorsun ! saha içinde hakem dövmeler tarafra bağırmalar sen miydin futbolcuyken disiplinli ? Ben neden görmedim...Bir insanı kaybetmek kolay ama kazanmak zordur onu yapabilirsen sen zaten başarılı bir teknik adamsın.Ama egolarının önüne geçemiyorsun Rumen Milli Takımı daha sonra Politehnica Timişoara ve sonra da Steaua Bükreş takımlarını bursada 12.hafta istifan kariyerine baksak :

Başarıları

Kulüp

Avrupa Süper Kupa (1986, 2000)

UEFA Kupası (2000)

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali (1989)

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finali (1988)

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali (1991, 1995, 2001)

FIFA Kulüpler Dünya Kupası Finali (1986)

UEFA Kupası Yarı Finali (1992, 1996)

İspanya Süper Kupası (1990, 1994)

Romanya Ligi Şampiyonluğu (1986, 1987, 1988, 1989)

Romanya Kupası (1987, 1988, 1989)

Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu (1997, 1998, 1999, 2000)

Türkiye Kupası (1999, 2000)

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası (1997, 1998)

TSYD Kupası (1997, 1998, 1999)

Anglo-İtalya Kupası (1994)

Romanya

1984 Avrupa Şampiyonası(Fransa) 1.Tur

1990 Dünya Kupası(İtalya) 2.Tur

1994 Dünya Kupası(ABD) Çeyrek Final

1996 Avrupa Şampiyonası(İngiltere) 1.Tur

1998 Dünya Kupası(Fransa) 2.Tur

2000 Avrupa Şampiyonası(Hollanda-Belçika) Çeyrek Final

2010 Dünya Kupaları tarihinin en değerli 100 futbolcusu arasına seçildi

Romanya Milli Takımı ile en çok uluslararası turnuvaya katılan futbolcu(3 Avrupa Şampiyonası, 3 Dünya Kupası)

Romanya milli futbol takımının en çok gol atan futbolcusu (35 gol)

Bireysel

1985 Romanya Ligi gol kralı

1985 Yılın Romanyalı futbolcusu

1986 Romanya Ligi Gol Kralı

1987 Yılın Romanyalı futbolcusu

1988 UEFA Şampiyonlar Ligi gol krallığı

1993 Yılın Romanyalı futbolcusu

1994 Yılın Romanyalı futbolcusu

1994 FIFA Dünya'da Yılın Oyuncusu Ödülünde son 5(4.)

1994 Ballon d'or ödüllerinde son 5(4.)

1994 94 Dünya Kupasında En İyiler Takımı 'na seçildi (FIFA Dünya Kupası Ödülleri)

1997 Yılın Romanyalı futbolcusu

1998 Türkiyede Yılın Futbolcusu

1999 Yılın Romanyalı futbolcusu

1999 Türkiyede Yılın Futbolcusu

2000 Türkiyede Yılın Futbolcusu

2000 Yılın Romanyalı futbolcusu

2000 Türkiye Cumhuriyeti Üstün Hizmet Madalyası(UEFA Kupasından Dolayı)

2004 UEFA Jübile Ödülü

2004 FIFA 100 listesine girdi

2005 World Soccer tarafından gelmiş geçmiş en iyi 25. oyuncu seçildi

2007 Romanya'da yüzyılın en iyi futbolcusu seçildi

2010 Dünya Kupaları tarihinin en değerli 100 futbolcusu arasına seçildi

Romanya Milli Takımı ile en çok uluslararası turnuvaya katılan futbolcu(3 Avrupa Şampiyonası, 3 Dünya Kupası)

Romanya milli futbol takımının en çok gol atan futbolcusu (35 gol)

Bu denli başarıları Olan bir insan neden bu kadar körü körüne davranır Arda Kadroda ise bana göre hazırdır ki 2.yarı ardaya sarıldın mecbur kalıp LÜTFEN değiş.Üzüldüğüm diğer bir konu tugay kerimoğlu bence ilerde çok başarılı olacak bir insan kötü olayların içinde harcanıyor.Burada tek suç hagide değil elbet.Kişiliğini kaybetmiş futbolcular formanın ne anlama geldiğini o renklerin kutsal olduğunu o renklere gönül vermiş bu kadar taraftarın canlarının yakılması ki maçtan sonra etrafımdaki herkes banka asya yolcusu kalmasın ki bunlara hepiniz maruz kalıyorsunuz ağrıma gidiyor.Bu denli kötü sonuçlar alınmasının baş sorumlusu Adnan Polat ve ekibi.Utanmadan çıkıyor biz hiç bir zaman başarı sözü vermedik diyor Geçen sezon başında Rijard. getirip beraberce lig şampiyonluğu türkiye kupası avrupada ki kupalar için başarı sözü ben mi verdim ? Sakat sorunlu futbolcular aldın takımda düzeni sağlayamadın diğer takımlarda olmayan en büyük özelliğimiz arkadaşlık ruhunu yok ettiniz.Ardanın kariyerini hem kendisi etkilerken sizde basına malzeme olmasına dur diyemediniz.Geçmişinde dünya devlerini dize getirdiğimiz o stada Ali Samiyen Stadına Bir yorumcunun dediği Gibi Ali sami beyin göz yaşlarını akıttınız.Yönetime geldiğinizden beri futbol takımında başarı denen bir kavramı unuttuk rezil rusva gülüncek hale şu anda düşme hattına 6 puanlık bir farkla durduğumuz bir noktaya el birliğiyle getirdiniz.Futboldan anlamayan Sayın sezgini getirdin başarısız olursa kovarım diyorsun acaba başarı anlayışın nedir? Daha ne kadar başarısız olucaz sözüde fazla uzatmak istemiyorum maçtan kalkıp çevremdekilerin alaylarına maruz kaldıktan sonra aksayarak gittiğim asönsöre bindiğimde düğmesine bastıktan sonra iki damla yaş süzüldü gözlerimden 23 yaşındayım hiç bir maçtan sonra bu kadar kendimi kötü hissetmedim emeği geçen herkese teşekkürler.

en çok ta barosa alternetif olarak sadece 2 lig tecrübesi olan mehmet battala lige başlamanı unutmuycam başkan. neymiş diğer icraatleri yaparken futbol 2. planda kalmış. çok öfkeliyim çok. ya şu koskoca camiada futboldan anlayan demokrat bi başkan göremeyecekmiyiz arkadaş? adnan polat yeter.

Ya bırakın o gitmeli bu gelmeliyi.... Sezon başında sen bundesliga'nın en iyi On numaralarından birini almışsın nerede? Daha kimi alacaksın bence kimi alırsa o oyuncuya yazık olur... Gerçi Elano'ya, Jo'ya, Dos Santos'a, Missi'ye yapılanlar dışarıda da izleniyor bence aklı başında oyuncu gelmez...

Bizde taraftar olarak o gelsin - bu gitsin diye uyutulduğumuzun farklına varıp... Bizi uyutan ve film çevirenlere karşı ayaklanmalıyız....

Sezon Başı NTV'de yayınlanan %100 futbol programını hala unutamıyorum Misimovic transferi yüzünden burnundan kıl aldırmayan Polat her eleştriye bu transferi öne sürüyor... Rıdvan kariyer olarak gelen 3 oyuncu var Hagi,Anelka,Q7'diyor... Polat, Misimovic ne o zaman diyip Rıdvan'a posta koyuyordu... Şimdi biz taraftar olarak bunun hesabını sormayacaksan başka neyin hesabını soracağız... Veya kim bu olayın hesabını soracak....

Hala 2.- 3. adamlar suçlu oluyor... Bugün kü bu durumun tek suçlusu Galatasaray Yönetimidir... Ve şuan da tek dertlerinin stat açmak olduğuda ortada... Bizde tepkimizi oraya yoğunlaştırmalıyız... Açsınlar statı sonra hepsi defolup gitsin ama geç olmasın 11-12 sezonunuda kaybetmemizi istemiyorum... Lütfen Taraftar Sen de uyan ve haykır.....

Yeter Artık!!!!

yönetimin sucu iyi niyetli olmasi.

yönetim hasan sas, hakan sükürle "buraya kadar" dediginde 90% galatasaraylilar göbek atiyordu.

simdi onlari hakli görüyorsunuz.

oysa o zamanlar "Hakan futbolu ne zaman brakicak artik, biktik, yeter bu kadar cile"

"göbekli hasani izlemek zorundamiyiz, ikidebir sakatlanan, döndügü zaman kocaman göbekle dönen hasani istemiyoruz artik" diyordunuz, ee nerde, ne cabuk unuttunuz.

yönetimin sucu iyi niyetli olmasi.

yönetim hasan sas, hakan sükürle "buraya kadar" dediginde 90% galatasaraylilar göbek atiyordu.

simdi onlari hakli görüyorsunuz.

oysa o zamanlar "Hakan futbolu ne zaman brakicak artik, biktik, yeter bu kadar cile"

"göbekli hasani izlemek zorundamiyiz, ikidebir sakatlanan, döndügü zaman kocaman göbekle dönen hasani istemiyoruz artik" diyordunuz, ee nerde, ne cabuk unuttunuz.

Şimdi alakayı anlayamasamda o konuda yanlış yaptı diyen çok az kişi vardır anket yapalım hala ezici çoğunluk bu isimlerin gönderilmesinin doğru olduğunu söyler.. Yönetimin suçu çok konuya hakim olamaması... Bir konuyla ilgilenirken diğerlerini unutması... Statla ilgilenirken futbol'u unuttular :) Adnan sezgin'e bıraktılar o unutmaktan da kötü ;)

bu sene ve önümüzdeki 1 kaç sene futbolu unutun gururumuz olan galatasaray cafe crown maçlarına lutfen gelin destegi hak edenlere destek vermek taraftarlık görevimizdir.

Edit

Bu mevzuyu Ayyuka çıkarmak gerekli olduğu, Kazım Kazım transferi ile tekrar görmüş olduk. "Yönetim İstifa"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt