Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!
''İki damla yaş süzüldü Gözlerimden''
Niyetim yaygara koparmak evhamlık yapmak bir şeylere çomak sokmak değildir.Yaklaşık bir haftadır çektiğim ayak ağrısına rağmen iş yerindeki personel sıkıntımızdan dolayı topallayarakda olsa işe gidiyorum.Yemek yediğimiz ve vakit geçirdiğimiz Karşımızdaki Cafede maç başlamadan önce yerimi alırım.Cafede çalışan arklarımızın alayı fenerlidir.Maç başladı hop 59.sn de gol yedik olabilir futboldur erken atar erken de yiyebilirsin.Ama gene atamadan gene yedik.Haftalardır burada bas bas bağırdım Kova olan kalecimiz Ufukta ki bu ısrar neden ? Aykut yıllardır arka planda kaldı ufaka verilen şansı Aykut'tada denenmeli.Kalecilik demek şov yaparak atalayarak uçarak demek değildir vucüdunun bütün uzuvlarını kullanarak kalene gol önlemektir.Ki Serdar Ardanın pozisiyonunda elleri yerine ayaklarını kullanarak golü önledi ve şov yapmadan kaleciliği gösterdi.Serkan Kurtuluş sakatlıktan kurtulmuş kadroda yerini almış ki bana göre kadroda olan futbolcu hazır hale gelmişdir.Daha önceki maçlarda sabriyi önde oynatıp daha verimli sonuç alırken neden serkanı arkada sabriyi önde oynatmazsın ha patladı ha patlıcak bu sene patlama yapar denilen aydının elimizde patladığını hiç bir artısı olmadığını görememek nedir ? Hakan Balta denilen adam ki takım içinda baca hakan derler bir prof. futbolcu bu kadar fazla sigara içermi ? Topa basmıyor yavaş kalıyor kademe hataları topa kıçını dönüyor yapıyor da yapıyor.Gökhan Zan hala anlamış değilim neden bu adam kadroda alt yapıda fırsatlar verilcek adamlar yokmu neden murat akça kiralandı ? Gökhan Zan Süpermen mi ? Gelelim orta sahaya cana-barış-ayhan bu üç futbolcunun birbirinden ne farkı var bu kötü gidişte neden hala misimoviç kazanılmaya çalışılmıyor eyh Hagi ! sorarlar adama disiplinsiz diyorsun ! saha içinde hakem dövmeler tarafra bağırmalar sen miydin futbolcuyken disiplinli ? Ben neden görmedim...Bir insanı kaybetmek kolay ama kazanmak zordur onu yapabilirsen sen zaten başarılı bir teknik adamsın.Ama egolarının önüne geçemiyorsun Rumen Milli Takımı daha sonra Politehnica Timişoara ve sonra da Steaua Bükreş takımlarını bursada 12.hafta istifan kariyerine baksak :
Başarıları
Kulüp
Avrupa Süper Kupa (1986, 2000)
UEFA Kupası (2000)
UEFA Şampiyonlar Ligi Finali (1989)
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finali (1988)
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali (1991, 1995, 2001)
FIFA Kulüpler Dünya Kupası Finali (1986)
UEFA Kupası Yarı Finali (1992, 1996)
İspanya Süper Kupası (1990, 1994)
Romanya Ligi Şampiyonluğu (1986, 1987, 1988, 1989)
Romanya Kupası (1987, 1988, 1989)
Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu (1997, 1998, 1999, 2000)
Türkiye Kupası (1999, 2000)
Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası (1997, 1998)
TSYD Kupası (1997, 1998, 1999)
Anglo-İtalya Kupası (1994)
Romanya
1984 Avrupa Şampiyonası(Fransa) 1.Tur
1990 Dünya Kupası(İtalya) 2.Tur
1994 Dünya Kupası(ABD) Çeyrek Final
1996 Avrupa Şampiyonası(İngiltere) 1.Tur
1998 Dünya Kupası(Fransa) 2.Tur
2000 Avrupa Şampiyonası(Hollanda-Belçika) Çeyrek Final
2010 Dünya Kupaları tarihinin en değerli 100 futbolcusu arasına seçildi
Romanya Milli Takımı ile en çok uluslararası turnuvaya katılan futbolcu(3 Avrupa Şampiyonası, 3 Dünya Kupası)
Romanya milli futbol takımının en çok gol atan futbolcusu (35 gol)
Bireysel
1985 Romanya Ligi gol kralı
1985 Yılın Romanyalı futbolcusu
1986 Romanya Ligi Gol Kralı
1987 Yılın Romanyalı futbolcusu
1988 UEFA Şampiyonlar Ligi gol krallığı
1993 Yılın Romanyalı futbolcusu
1994 Yılın Romanyalı futbolcusu
1994 FIFA Dünya'da Yılın Oyuncusu Ödülünde son 5(4.)
1994 Ballon d'or ödüllerinde son 5(4.)
1994 94 Dünya Kupasında En İyiler Takımı 'na seçildi (FIFA Dünya Kupası Ödülleri)
1997 Yılın Romanyalı futbolcusu
1998 Türkiyede Yılın Futbolcusu
1999 Yılın Romanyalı futbolcusu
1999 Türkiyede Yılın Futbolcusu
2000 Türkiyede Yılın Futbolcusu
2000 Yılın Romanyalı futbolcusu
2000 Türkiye Cumhuriyeti Üstün Hizmet Madalyası(UEFA Kupasından Dolayı)
2004 UEFA Jübile Ödülü
2004 FIFA 100 listesine girdi
2005 World Soccer tarafından gelmiş geçmiş en iyi 25. oyuncu seçildi
2007 Romanya'da yüzyılın en iyi futbolcusu seçildi
2010 Dünya Kupaları tarihinin en değerli 100 futbolcusu arasına seçildi
Romanya Milli Takımı ile en çok uluslararası turnuvaya katılan futbolcu(3 Avrupa Şampiyonası, 3 Dünya Kupası)
Romanya milli futbol takımının en çok gol atan futbolcusu (35 gol)
Bu denli başarıları Olan bir insan neden bu kadar körü körüne davranır Arda Kadroda ise bana göre hazırdır ki 2.yarı ardaya sarıldın mecbur kalıp LÜTFEN değiş.Üzüldüğüm diğer bir konu tugay kerimoğlu bence ilerde çok başarılı olacak bir insan kötü olayların içinde harcanıyor.Burada tek suç hagide değil elbet.Kişiliğini kaybetmiş futbolcular formanın ne anlama geldiğini o renklerin kutsal olduğunu o renklere gönül vermiş bu kadar taraftarın canlarının yakılması ki maçtan sonra etrafımdaki herkes banka asya yolcusu kalmasın ki bunlara hepiniz maruz kalıyorsunuz ağrıma gidiyor.Bu denli kötü sonuçlar alınmasının baş sorumlusu Adnan Polat ve ekibi.Utanmadan çıkıyor biz hiç bir zaman başarı sözü vermedik diyor Geçen sezon başında Rijard. getirip beraberce lig şampiyonluğu türkiye kupası avrupada ki kupalar için başarı sözü ben mi verdim ? Sakat sorunlu futbolcular aldın takımda düzeni sağlayamadın diğer takımlarda olmayan en büyük özelliğimiz arkadaşlık ruhunu yok ettiniz.Ardanın kariyerini hem kendisi etkilerken sizde basına malzeme olmasına dur diyemediniz.Geçmişinde dünya devlerini dize getirdiğimiz o stada Ali Samiyen Stadına Bir yorumcunun dediği Gibi Ali sami beyin göz yaşlarını akıttınız.Yönetime geldiğinizden beri futbol takımında başarı denen bir kavramı unuttuk rezil rusva gülüncek hale şu anda düşme hattına 6 puanlık bir farkla durduğumuz bir noktaya el birliğiyle getirdiniz.Futboldan anlamayan Sayın sezgini getirdin başarısız olursa kovarım diyorsun acaba başarı anlayışın nedir? Daha ne kadar başarısız olucaz sözüde fazla uzatmak istemiyorum maçtan kalkıp çevremdekilerin alaylarına maruz kaldıktan sonra aksayarak gittiğim asönsöre bindiğimde düğmesine bastıktan sonra iki damla yaş süzüldü gözlerimden 23 yaşındayım hiç bir maçtan sonra bu kadar kendimi kötü hissetmedim emeği geçen herkese teşekkürler.