Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

Haldun hepimize para verdi satın aldı Serhat,haberin yok mu ?

Adnan Sezgin'e de Haldun Üstünel'e de laf edilmeyecek arkadaşlar. Siz de biliyorsunuz ki kulüp yöneticilerine hakaret ceza sebebidir.

Adnan Sezgin'e herkes hakaret ediyor, moderatörler bile. Ancak Haldun Üstünel'i eleştirmek suç oluyor. Çok ilginç gerçekten.

Hıncal uluç'un geçen haftalarda yazdığı bir yazı var bu konuda.

''şimdi bak gazetelere haberler sızdırarak, haldun üstünel'i istifaya zorluyorlar. haldun ile ben konuştum. "hıncal abi, istifa etmem için fena halde gaz veriliyor etraftan. ama etmeyeceğim. ben galatasaray'a hizmet için varım" dedi. ama açıyorum gazeteleri, "haldun üstünel istifa edecek, yazılı olarak başkana verecek, adnan polat kabul etmeyecek, haldun istifasında ısrar edecek. onun üzerine polat kabul edecek" diye senaryolar yazılmış.

çünkü adnan giderse, yiğit gelecek. yiğit'in yolunun üzerindeki kişi adnan polat değil, haldun üstünel. bu nedenle üstünel'in temizlenmesi lazım!''

hıncal uluç

Fotomaç - Hıncal Uluç - Savaş kendi içinde

Yiğit Şardan'ın işi diyor Hıncal ama sanmıyorum.

Adnan Sezgin'e herkes hakaret ediyor, moderatörler bile. Ancak Haldun Üstünel'i eleştirmek suç oluyor. Çok ilginç gerçekten.

Senin amacın eleştirmek değil ki dikkat çekmek.İkisi arasında çok fark var.Bu ülkeye ikinci bir Hıncal Uluç gerçekten fazla olur Serhat vazgeç artık şu sevdadan

Yemişim kurumsallaşmayı, ben amator ruhlu yöneticiler istiyorum, futbol klübü bu BANKA DEĞİL!

Haldun üstünel istifa ettiyse adnan polat bitmiştir !!!

''HALDUN ÜSTÜNEL RESMEN İSTİFA ETTİ!..

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesindeki görevinden resmen istifa etti.

Bu istifadan sonra, Haldun Üstünel'in yönetim kurulundaki görevi devam etmesine karşın, tecrübeli yöneticinin futbol şubesindeki ve Futbol AŞ'deki görevleri sona erdi.

Üstünel'in istifası konusunda Lig TV Galatasaray muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Başkan Adnan Polat ise, "Haldun bana istifa ettiğini söylemedi. Masama bir zarf bırakmış. Sana öyle söylediyse o zarfta istifası var demek ki. Haldun Üstünel'in biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Bizimle olmaya devam edecek. Kimse merak etmesin. Transferler devam edecek." dedi.

Üstünel'in ayrılık sebebi, Adnan Sezgin'e verilen geniş yetki ve Üstünel'in adeta ikinci plana itilmesi olarak tahmin ediliyor. Üstünel'in önümüzdeki günlerde Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan da istifa edebileceği gelen haberler arasında. ''

HALDUN ÜSTÜNEL RESMEN İSTİFA ETTİ!.. | Maraton.com.tr

Resmi sitede öyle bi haber yok !! İnşallah yalan haberdir.

Galatasaray için hayırlısı olsun !!!

uA'ya ne oluyorsa?? Bu arada hala yönetim kurulunda amma karıştınız yahu.

Hıncal uluç'un geçen haftalarda yazdığı bir yazı var bu konuda.

''şimdi bak gazetelere haberler sızdırarak, haldun üstünel'i istifaya zorluyorlar. haldun ile ben konuştum. "hıncal abi, istifa etmem için fena halde gaz veriliyor etraftan. ama etmeyeceğim. ben galatasaray'a hizmet için varım" dedi. ama açıyorum gazeteleri, "haldun üstünel istifa edecek, yazılı olarak başkana verecek, adnan polat kabul etmeyecek, haldun istifasında ısrar edecek. onun üzerine polat kabul edecek" diye senaryolar yazılmış.

çünkü adnan giderse, yiğit gelecek. yiğit'in yolunun üzerindeki kişi adnan polat değil, haldun üstünel. bu nedenle üstünel'in temizlenmesi lazım!''

hıncal uluç

Fotomaç - Hıncal Uluç - Savaş kendi içinde

Olabılır bak bu hıncal yazdıysa vardır bı bıldıgı..

Nasıl bır klup olduk bız ya en sevdıklerımız hep kusuyo hakan sukur camıaya kustu zamanında cok cektık bırbırmze gırdık arda tarftara kustu cok cektık efsaneler kendılerınce kustuler bızı bombalıyolar sımdıde Haldun Ustunel kustu bız sevdıkce onlar bıslerı dusunmeden hareket edıyolar...Klup bu dunyanın sayılı camıaylrından takımlarından neden böyle küstümcülük oynanıyor neden lafa geldımı gönulde sevıyoruz yada profsyenelız dıyolar ama gönlden seven yada prof olan bunu yapmaz....yapmamalı onlar böyle yapınca gönulden sevdıklerı sey karısıyor zarar verıyolar....

Arkadaşlar noktayı koymak gerekirse ;

Birleşme sağlandı mı ? Sağlandı

Ortada Futbol AŞ mi kaldı ?

İşte Üstünel'in istifa dilekçesi:

"Son günlerde yeniden yapılanma adına uygulamaya çalışılan idari ve sportif bozukluklar ve değişikliklere; Bugüne kadar bu camianın içindeki büyüklerimden öğrendiğim Galatasaraylılık ve Galatasaray'ın yazılmamış kurallarına aykırı bulduğum, aynı zamanda genel ve şahsi çalışma prensiplerime de uygun bulmadığım, böylesine yanlış uygulamaların, alınan ve alınacak kararların içinde yer almak istemediğimden, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğimden üzülerek de olsa istifa etmem zarureti hasıl olmuştur. İstifamın kabulünü arz ederim."

bir rivayete göre böyle

ohaa!! ciddi mi bu ya :(

Geri
Üst Alt