Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Tottenham ve Leeds'de çalışmış her adama pozitif bakılır.

O iki deneyimi de husrandi :D

Ama Brighton'da cok iyi isler yapti.

avcının kapasite yetmez,tabii ki de imparatoru isterim.

bıktık terimden lucescu haberlerinden.sıfırdan başlıyoruz.yepyeni hoca yepyeni anlayış.

Yerli olucaksa, Fatih Terim. Yabancida teknik direktor kesinlikle Van Gaal olmasi lazim.

Yabancı olacaksa ve arkasında durulacaksa Van Gaal ya da Lippi.

Martin O'neill gelsin yabancı olacaksa.

Abdullah Avcı.Terim de olabilir.

Başkan'ın bakış açısı çok önemli. Gerets iddaaları dolaşıyor. Gerets - Ünder - Tugay. Albayrak futboldan sorumlu olsun. Ya da dursun işte orda bir yerde. Ali Dürüst - Süren - Adnan Öztürk. Bu kadro iyi şeyler yapar.

Gerets'i unutun seneye Lyon'un başında olur..

Braga'nın teknik direktörü Domingos Paciência

terimi terim yapan adam takımın başında beyler.. Bülent hoca bu işi götürür.. yanına cevat hocayıda aldı mı tamamdır..

neden diyeceksiniz.. Gerets'in görevde oldugu sezon Bülent hoca yoktu ve şampiyon olamamştık.. Bülent hocayı getirdiler ve şampiyonluk geldi..

Gerets bile açıkladı.. bülent hoca olmazsa onun verdiği bilgiler olmasaydı bu kadar başarılı olamazdık.. keza 2.fatih terim dönemindede yoktu hüsran oldu..

Ben Bülent hoca'dan yanayım.. Yanına cevat hocayıda alırsa Bülent hoca adam gibi adamdır.. Antalya maçında farkını göreceğiz..

terimi terim yapan adam takımın başında beyler.. Bülent hoca bu işi götürür.. yanına cevat hocayıda aldı mı tamamdır..

neden diyeceksiniz.. Gerets'in görevde oldugu sezon Bülent hoca yoktu ve şampiyon olamamştık.. Bülent hocayı getirdiler ve şampiyonluk geldi..

Gerets bile açıkladı.. bülent hoca olmazsa onun verdiği bilgiler olmasaydı bu kadar başarılı olamazdık.. keza 2.fatih terim dönemindede yoktu hüsran oldu..

Ben Bülent hoca'dan yanayım.. Yanına cevat hocayıda alırsa Bülent hoca adam gibi adamdır.. Antalya maçında farkını göreceğiz..

Ver gazı ver... Eğer yarın (yani bugün) mağlup olursak ne diyeceksiniz bu kadar insana. Bu takım boş ve yetersiz bunun için kaç ayrı hoca denemeliyiz ben anlamış değilim. Hagi'ye herkes büyük ayıp etti ben artık burada yorum yapmaya utanıyorum, yazık gerçekten yazık.

Seneye Gerets'i gormek isterim. Uzun vadede Tugay yakisir.

gerest 1. yılında şampiyon oldu ben mi yanlış hatırlıyorum sonra geldiyse daha kötü ilk 5 e girememişiz demekki bülent hoca gelince

1-2 t.d deneyimi başarısız oldu bülent ünderin bence yine başarısız olur çok babacan ve aşırı milliyetçi yerli oyunculara çok fazla güveniyor

bize uygun en iyi yerli Ersun yanal dır

Geri
Üst Alt