Bugün öğle civarı diş için hastaneye gitmek üzere eşimle evden çıktık.
@
Yunus Can DUBLEN ; Sen bilirsin. Golfün karşısındaki Milanos Pizza'nın yanından geçiyoruz.
Yolun kenarındaki Ford Connect park ettiği yerden çıkmaz üzere tam harekete geçti o anda bir kedi sesi arabanın altından ve annesi ayaklarımıza dolandı resmen o anda.
Hemen bir panikle arabayı durdurması için şöförü uyardım. Stop ettirdim arabayı. Adam da indi.
Ne oldu hayırdır konuşmaları devam ederken hemen ben kendimi yere attım arabanın altında kedi aramaya başladım.
Kedi sesi motorun altındaki PVC korumanın içinden geliyor. Ama yavrucak ortada duruyor. Çok korkmuş belli ki... Resmen orada bulunanlar da seferber oldu bizimle birlikte.
Neyse uzun uğraşlar sonucunda çıkarttık kediyi oradan. 1 saate yakın sürdü. Ancak sonrasında kedi çok korktuğu için önce benim elimi ısırdı. Sonra eşimin elini.
Bu arada iş bitti tam ayrılacağız oradan araba da hareket etmeye çalışırken bir baktım annesi arabanın altına giriyor. Hemen tuttum kenara atıcam , annesi de beni tırmaladı
Neyse. Zaten hastaneye gidiyorduk zaten. İşimiz bitti. Doğru acile. Elimize önce pansuman. Ardından aşılarımız vuruldu. O işi de hallettik.Aşı kartlarımızı aldık.
Aşılara devam edeceğiz.
Oradan da ayrıldık. Çanakkale merkeze geldik. Çanakkale'de bilenler bilir Halk Bahçesi diye büyük bir park var. Onun hemen girişinde kedi bahçesi yapmışlar. Yaklaşık 40-50 ciavrında kedi var.
Allah razı olsun bir çok kişi bakıyor ilgileniyor. Arada ben de giderim. Oraya gittik. Hanımın kucağına minik bir yavru geldi yattı.
Hemen gidip en yakın petshoptan konserve mama aldım. Ama o anda bir düşüncesizlik edip bir kutu almışım. Bir anda onlarca kedi etrafımızı sardı.Gittim 2-3 kutu daha aldım.
Bir güzel karınlarını doyurdular. Bu mutlulukla biz de eşimle birlikte eve döndük.
Eve geldik. Bizim Tarçın ile Duman hemen narkotik köpekleri gibi başladı koklamaya bizi

Başka kedi kokusunu aldı ikiside.
Sanki küser gibi gidip yattılar. Akşamdan beri küs gibiyiz. Dur bakalım. Yarın sabah belki düzelir aramız
EDİT:
Bu arada eklemeyi unutmuşum. Buradan araç şöförüne ve diğer tüm bu olayda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Özellikle şöförün duyarlı davranışına. Dedim aracı krikoya alalım. Hemen bagajdan çıkardı krikoyu. Kaldırdık öyle çıkardık. kediyi.