Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.593
- 23.988
- 2.473
Bıkmadık mı her sezon ortası td değiştirmekten? Ne faydasını gördük? Sırf ilerde ben demiştim diyebilmek için, şampiyonluk yarışından kopmuşuz gibi yapılan yorumlar var. Bu takıma önce takımın hakkını yedirmeyecek bir yönetim lazım. Ondan sonra teknik ve taktik tartışırız. Cenk Ergün'ün dediği gibi kötü oynayarak yenilme hakkımız elimizden alındı dün akşam bariz şekilde. Devre arası yapılacak veya yapılmayacak takviyeler sezon sonu için belirleyici olacak tabi ama hala bir numaralı favoriyiz.
Sezon sonu bir numaralı gündemimiz yönetim değişimidir, şampiyonluk gelsin veya gelmesin. Şampiyon olunmadığı takdirde td değişimi de iki numaralı gündemdir. Bu tartışmalara bugünden başlarsak eğer, bugünden kaybederiz. Herkesin bi sakinleşip kendine gelmesi lazım. Yangın yerine çevirmeyelim ortalığı. Ne yöneticiyiz ne de teknik direktör. Bizim işimiz takımı ateşlemek, her şeye rağmen kenetlenebilmek. Bunu yapmayıp da başarılı olduğumuz bir dönem hatırlamıyorum.
Sezon sonu bir numaralı gündemimiz yönetim değişimidir, şampiyonluk gelsin veya gelmesin. Şampiyon olunmadığı takdirde td değişimi de iki numaralı gündemdir. Bu tartışmalara bugünden başlarsak eğer, bugünden kaybederiz. Herkesin bi sakinleşip kendine gelmesi lazım. Yangın yerine çevirmeyelim ortalığı. Ne yöneticiyiz ne de teknik direktör. Bizim işimiz takımı ateşlemek, her şeye rağmen kenetlenebilmek. Bunu yapmayıp da başarılı olduğumuz bir dönem hatırlamıyorum.