Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıkmadık mı her sezon ortası td değiştirmekten? Ne faydasını gördük? Sırf ilerde ben demiştim diyebilmek için, şampiyonluk yarışından kopmuşuz gibi yapılan yorumlar var. Bu takıma önce takımın hakkını yedirmeyecek bir yönetim lazım. Ondan sonra teknik ve taktik tartışırız. Cenk Ergün'ün dediği gibi kötü oynayarak yenilme hakkımız elimizden alındı dün akşam bariz şekilde. Devre arası yapılacak veya yapılmayacak takviyeler sezon sonu için belirleyici olacak tabi ama hala bir numaralı favoriyiz.

Sezon sonu bir numaralı gündemimiz yönetim değişimidir, şampiyonluk gelsin veya gelmesin. Şampiyon olunmadığı takdirde td değişimi de iki numaralı gündemdir. Bu tartışmalara bugünden başlarsak eğer, bugünden kaybederiz. Herkesin bi sakinleşip kendine gelmesi lazım. Yangın yerine çevirmeyelim ortalığı. Ne yöneticiyiz ne de teknik direktör. Bizim işimiz takımı ateşlemek, her şeye rağmen kenetlenebilmek. Bunu yapmayıp da başarılı olduğumuz bir dönem hatırlamıyorum.

Futbol Arena

ÖZEL - Galatasaray takımı gece saat 03:00'da Metin Oktay Tesisleri'ne ulaşmasına rağmen, Igor Tudor 17:00'da yapılacak idmanı iptal etmedi.

Igor Tudor ;

Bir ligin felsefesi t.d lere bağlıdır.Mesela İspanya,İspanyol ligi hakkında konuştuğumuzda bence en teknik ligdir.Oraya gittiğinizde küçük kulüpler bile topa sahip olmak için oynar.Herkesin iyi bir tekniğe sahip orta saha oyuncuları vardır.Liglerinin özelliği bu

İtalyan liginin en iyi t.d lere sahip lig olduğunu düşünüyorum.Tabi ki bu sadece benim fikrim.Orada bir çok arkadaşım var.Türkiye ligi italyan ligi seviyesinde değil belki ama önemli olan öğrenmek,açık fikirli olmak.Bazı t.dlerden iyi şeyler almak hatta kötü olan şeyleri izlemek ve iyi olmayan şeyleri de görmek.Ama tabi açık olmanız lazım bir şeyler öğrenmeniz lazım.Daha iyi olmak için birşeyleri üstüne koymak ve uyarlamak zorundasınız.Mesela takımınız agresifse iki maç arasında geçen bir hafta boyunca bu agresifliği yerleştirmezsiniz Pazar günü bunu göremezsiniz.Çünkü oyuncular çok kolay unutuyorlar

Sonuçlara bakarak değerlendirme de bulunmak her zaman kolaydır.Ama sonuçlar binlerce şeye dayanır.Bu yüzden T.d lerden bahsederken iyi talihi seçmek hiçte kolay değildir.

Son düzenleme:
Dün gece yazmistim, bir musibet bin nasihatten iyidir diye, bizim adimiza iki musibet oldu.
Ama sabredelim bakalim, bunu da bir sinav olarak görelim, bakalim Tudor bu "krizi" nasil yönetecek.
Bakalim iki macta´da yaptigi benzer hatalarin farkina varip bunlardan vazgececek mi.

Defans arkasına koşu yapmak için STATİK Eren'i oyuna DİNAMİK Gomis'i çıkaran adam. Bu olay futbol mantalitesine ters arkadaş.

Galatasaray senin fantezilerini tatmin edebileceğin bir kulüp değil Tudor efendi...
Örnek verelim; Bursa maçı malum değişiklikler. Ulan zaten baskıyı kurmuşuz golü attık atacağız ne gerek vardı sadece Feghouli'yi alsan yine yenerdik hep söylüyorum bunu.
Gel gelelim dün yaptığın saçmalığa ve taktığın kılıfa. Ya çocuk mu kandırıyosunn. En çok asist yapan (ki yeteneklerinden şüpheliyim ama) Rogrigues ile en çok gol atan Gomis'i neden aynı anda oynatmaktan kaçıyosun..

Bunları göremeyen adama bu güven neden sevgili yönetim. Çıkın sadece hakemlere sallayın başka işiniz yok. Hakemlerin işi zaten bize karşı olmak ama hep bahanelere sığınırsan ve dev aynasında görürsen kendini yani eleştirmezsen bu iş zor kardeşim acı ama gerçek !!!!

ooo efsane olay muazzam kimse dinlenmesin ki daha boka sarsın herşey aferim tudor teknik direktörlük bunu gerktirir çünkü. Hayır ne olacak adamlar hafif koşacak ve idman bitecek gereksiz detaylara takıldığı sürece bir yol olmayacak kafasını kendimi nasıl geliştirirme vermeli.

Geçen senede dedim ondan önceki senede eğer tudorla sezona başlayacaksak bir kere yardımcısı daha prfesyonelhatta tudordan daha yaşlı müfit hoca gibi bir olmalı ve ayrıca üzerine bir sportif direktör getirilip yeri geldiğinde sen ne yapıyorsun diyip oyunculara hocaya ayar verecek doğruyu gösterecek.

Futbolda daha 40 yaşlarında olan toy hocalardaki bu egoyu anlamıyorum önce bi ezil depola mourinholar-guardiolalar ne tür zorluklar atlatmış bi gör. Bir kere sen stoper olarak oynamışsın ilk felsefen defanstır bu hocalıkta büyük handikap 0-0 olsun gözüyle bakmanı sağlıyor maçlara çünkü defans ne kadar fazlaysa gol o kadar yememe şansın yüksek görünüyor ama yanlış 90ların ortalarında olabilir bu sistem ama 2017deyiz herkes yenilenip değişik şeyler denerken sen birinci olay defansa çekilmek olark görürsen en başta kaybediyorsun.
İlk adım rakip defansı çıkarmamak olmalı rakip orta saha topu bi alamasın. Senin defansında mariano var, maicon var, kalende muslera orta sahanda fernando var kardeşim niye bu acele niye bu korku. 7 maç mı oldu yine hüsran her seferinde ders alacağız ne dersi alacaksın daha fazla edfansif adam koyup farklı birşey mi deniyorsun nedir ders alman. Niye biz göremedik/göremyoruz, niye her büyük maç aynı sey oluyor.

Geldiğinde ligin yan toptan en çok gol yiyen takımıyız bunu halletmemiz gerekir mottosuyla yola çıkan adam hala yan toptan gol yiyor ve buna engel olamıyor 190lık oyuncular var herkes oradan orya koşuyor kendi defansımızı kendimiz karıştırıyoruz top sürekli rakibe düşüyor bu saçmalığa önce bir son vermesi gerekir

yenilginin tek sorumlusu tudordur. burada tudoru sevipte savunanlar kusura bakmayın ama saçmalıyorsunuz.

2 haftada 9-10 gol yemiş takıma 4 ön libero ile çıkıyoruz. neyin korkusu bu allah aşkına. topu ayağımızda tutsak inanın trabzon atak felan yapamazdı ileri topu tutamayan tolga,selçuk gibi adamların yüzünden gomis feghde boş kaldı hiçbir varlık gösteremediler. her ne kadar suratını görmekten tiksinsemde yasin sol kjanat oyuncusu ve zamanında 10gol atmış bir adam sonuçta. tolga yerine neden hala oynamıyor anlamış değilim. selçuku amc oynatmak saçmalığın daniskası ndiaye ile yer değiştirmeliydi.

4 ön libero nedir hala aklıma geldikçe delleniyorum

Başakşehir maçında da ayni saçmalıklar yaşanırsa kesinlikle yollar ayrılmalı. Göz göre göre her büyük maçı vereceğini bile bile görevde tutmanın manası yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bıkmadık mı her sezon ortası td değiştirmekten? Ne faydasını gördük? Sırf ilerde ben demiştim diyebilmek için, şampiyonluk yarışından kopmuşuz gibi yapılan yorumlar var. Bu takıma önce takımın hakkını yedirmeyecek bir yönetim lazım. Ondan sonra teknik ve taktik tartışırız. Cenk Ergün'ün dediği gibi kötü oynayarak yenilme hakkımız elimizden alındı dün akşam bariz şekilde. Devre arası yapılacak veya yapılmayacak takviyeler sezon sonu için belirleyici olacak tabi ama hala bir numaralı favoriyiz.

Sezon sonu bir numaralı gündemimiz yönetim değişimidir, şampiyonluk gelsin veya gelmesin. Şampiyon olunmadığı takdirde td değişimi de iki numaralı gündemdir. Bu tartışmalara bugünden başlarsak eğer, bugünden kaybederiz. Herkesin bi sakinleşip kendine gelmesi lazım. Yangın yerine çevirmeyelim ortalığı. Ne yöneticiyiz ne de teknik direktör. Bizim işimiz takımı ateşlemek, her şeye rağmen kenetlenebilmek. Bunu yapmayıp da başarılı olduğumuz bir dönem hatırlamıyorum.

Hoca değişecek sonra onu da gönderelim diyecekler sezon çöpe gidecek olacak olan bu

onazi - okay
yusuf - bero - olcay
dam doy

bizi yenen ekibin portfoyu
bundan

fernando - tolga
feghuli - ndiaye - gary
gomis

sunu yapabilecekken abuk subuk bir mantalite ve tercihler silsilesi ile
14'E 1 SUT istatistigi tutturmak rezaletin daniskasi olarak not dusulmelidir

Sezonu erken açmaktan mı kaynaklı yoksa yorgunluktan mı bilemem ama oyuncualrda çok net fizikseş düşüşler var. Ndiaye, Tolga, Mariano bile dün çok yorgundular.

Terim şu an Milli Takımın başında olsaydı kimse Tudor'a istifa falan demezdi. Herkesin derdi Terim'in gelmesi. Tıpkı 2002'de olduğu gibi. Lucescu vasat oyuncularla şampiyon olmasına rağmen "gönüllerdeki hoca" diyerek Terim gelmişti. Terim ise saçma sapan transferler yaparak takımı hem borca soktu,hem de başarısız oldu.

Kimse kendini kandırmasın. Tudor'un şu performansına rağmen istifa denmesinin tek sebebi Terim'in boşta olmasıdır. Bizim dar kafamız var. İlla o kişiyle başarılı oluruz diye mantık var.

Sırf bu yüzden Terim'den soğuttunuz insanları. Neden farklı insanların başarılı olmasını istemiyorsunuz? Gerçekten yapamayacak olursa o zaman bende Tudor'dan desteğimi çekeceğim ama sene başından beri bu kadar iyi oyuna ve puana rağmen hep eleştiri var.

Galatasaray kariyeri bir tane kafa takım yenemeden bitecektir sabaha kadar anlatın durun olay bu kadar basit. Adam yenilmemek için sahaya çıkıp istisnasız yeniliyor nereye kadar böyle devam edebilir?

Hoca değişecek sonra onu da gönderelim diyecekler sezon çöpe gidecek olacak olan bu

Hayır bir de yönetim ne ki hangi hocayı getirecek? Yeni bir hocaya, sezon sonu yeni bir yönetim gelirse sıcak bakılabilir. Onun dışında bu tartışmaların içi boş, bugünün gündemi değil. Kendi kendimizi bitiririz bu şekilde.

Terim şu an Milli Takımın başında olsaydı kimse Tudor'a istifa falan demezdi. Herkesin derdi Terim'in gelmesi. Tıpkı 2002'de olduğu gibi. Lucescu vasat oyuncularla şampiyon olmasına rağmen "gönüllerdeki hoca" diyerek Terim gelmişti. Terim ise saçma sapan transferler yaparak takımı hem borca soktu,hem de başarısız oldu.

Kimse kendini kandırmasın. Tudor'un şu performansına rağmen istifa denmesinin tek sebebi Terim'in boşta olmasıdır. Bizim dar kafamız var. İlla o kişiyle başarılı oluruz diye mantık var.

Sırf bu yüzden Terim'den soğuttunuz insanları. Neden farklı insanların başarılı olmasını istemiyorsunuz? Gerçekten yapamayacak olursa o zaman bende Tudor'dan desteğimi çekeceğim ama sene başından beri bu kadar iyi oyuna ve puana rağmen hep eleştiri var.
Kardeşim adam 60da gomis çıkarıp ereni sokuyor sen de burada laga luga yapıyorsun. Baban veya abin olsa bu kadar savunmazsınız ya

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem gereksiz hem de saçma bir genelleme yapmışsın kusura bakma. Benim Terim'e karşı mesafeli duruşumu herkes bilir burada.

Ben de Terim gelsin dedim dün ilk defa yıllar sonra. Benim derdim Terim'in gelmesi değil böylece tezini çürütmüş olduk. Ha bu düşünceyi paylaşan tek kişi de değilim. Aynı benim gibi Terim'e kızgın olan mesafeli olan çok kişi dün gelsin diye mesajlar attı burada. Ilk aklıma gelen mesela Erman Türker abi. O da benim gibi mesafelidir Terim'e karşı.

Iyi puan topladık takımla evet bunu kimse inkâr etmiyor ama insanlar hep temkinliydi. Neden temkinli oldukları neden hocaya bu kadar topladığımız puana rağmen güvenemediklerini son 2 maçta anladık ve gördük. Tabi anlamak ve görmek istemeyenler var hâlâ. Bunlardan birisi de sensin. Dün 3 puan önde alan takımın hocası falan diye birşeyler yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Eh iyi de 8 puan farkı tamamen kendi enayiliği ile eriten hoca da aynı hoca.

Iyi puan topladık takımla evet ama hâlâ hiç bir belirgin oyun planımız yok özellikle de hücum da. Benim gibi bunu kazanmamıza rağmen dile getirenler hep eleştiri almıştı tepki görmüştü burada haftalar önce. Hep kötü oldum burada ama sonunda benim dediğime geldik işte yine. Amacım haklı çıkmak falan da değil sakın kimse öyle düşünmesin ama 2 yıl sonra ilk maçlarda iştahlı ve ıssırgan bir takım görünce insanların gözü boyandı ve sorunları göz ardı ettiler.

Olay işler kötü gidiyorken değil iyi gidiyorken bile sorunları problemleri görmekte bitiyor. 2 büyük maç oynadık ve ikisinde de hiç bir hücum planımız yoktu. Garry nin attığı gol de tamamen kendi becerisiydi dün. Bu plansızlık ile daha çok kabız oluruz biz büyük maçlarda derbilerde. Bu kısır oyun anlayışının yanında bir de başımızdaki herifin lüzumsuz korkaklığı var.

Adım gibi eminim dün maça teknik direktörsüz çıksak ve her oyuncu orijin mevkisinde oynasa biz bu maçı kaybetmezdik. Bu konuda çok iddialıyım hatta.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt