Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
LPG mi yoksa Dogal mi diye igrenc bir espri yapsam?sanırim gaza geldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LPG mi yoksa Dogal mi diye igrenc bir espri yapsam?sanırim gaza geldim
Yok yav Terim düşmanı falan değil çocukböyle haklı bi konuda bile faturayı terime kesmen amacının sadece eleştiri olmadığının, terim düşmanlığının kanıtı. benim açımdan bu durum bariz
Faturayi terime kesmedimböyle haklı bi konuda bile faturayı terime kesmen amacının sadece eleştiri olmadığının, terim düşmanlığının kanıtı. benim açımdan bu durum bariz
Yapma tadımız kaçmasın.LPG mi yoksa Dogal mi diye igrenc bir espri yapsam?
buyur burdan yak işte sen busun. sonra eleştirmeme izin vermiyorlar.daha geçen yıl takımı ne şartlarda kendinden daha iyi kadroların önünde şampiyon yapan hocaya istifa et diyen ya cidden kuştur ya da kafadan problemlidir başka açıklaması yok. üstelik bu bahsettiğim adam takımı 7 kez şampiyon yapmış,uefa kupası kazandırmış sonsuz kredisi olan bi efsane. senin zihniyetindeki adamlara kalsa iş alex ferguson gibi bi adamı bile ilk fırsatta yollardı herhalde.Oyuncular uzerinde hakimiyeti yoksa istifa etmesi isabetli olur.
Peki.Yapma tadımız kaçmasın.
Demir bey çok ağır oldu. Özür diliyorum ve arttırıyorum.Berke beyden cok ozur diliyorum.
Buyuk bir hata yaptim
Tursu ve fici hakkinda soylediklerim yanlisti
Az bile soylemisim
Tursu ficisi tasiyan kargo ucagi girsin ona
LPG mi yoksa Dogal mi diye igrenc bir espri yapsam?
Gecen yil aldigi takim oyle kotu bir takim degildibuyur burdan yak işte sen busun. sonra eleştirmeme izin vermiyorlar.daha geçen yıl takımı ne şartlarda kendinden daha iyi kadroların önünde şampiyon yapan hocaya istifa et diyen ya cidden kuştur ya da kafadan problemlidir başka açıklaması yok. üstelik bu bahsettiğim adam takımı 7 kez şampiyon yapmış,uefa kupası kazandırmış sonsuz kredisi olan bi efsane. senin zihniyetindeki adamlara kalsa iş alex ferguson gibi bi adamı bile ilk fırsatta yollardı herhalde.
şu mesajınla zaten kendi belli etmişsin..niyetini ifşa etmişsin..sizin amacınız galatasaray falan değil egolarınızı tatmin etmek..siz eleştiri yapmıyorsunuz fırsatını bulunca içinizdeki kini döküyorsunuz...Oyuncular uzerinde hakimiyeti yoksa istifa etmesi isabetli olur.
Sonra gelirim şimdi burda ortalık karışık burayı takip ediyorum.Peki.
Isim basligina gel, yine topyekün bela okudu malum kisi.
Ates, barut, gaz, hmmmm.Berke ve Demir resmen ateş ve barut yan yana gelmemeliydiler.
Fabrika mi?Demir bey çok ağır oldu. Özür diliyorum ve arttırıyorum.
Turşu fıçısı taşıyan kargo uçağının fabrikası girsin sana.
(Tüm forum ahalisinden özür dilerim ilkokul 1 seviyesinden dolayı.)
Senin gibi bir elite yakışmadı.sanırim gaza geldim
Demir bey tartışmayı burada sonlandırmayı talep ediyorum, onaylıyor musunuz?Fabrika mi?
Allah korusun