İmparator'dan Mesaj Var!

böyle haklı bi konuda bile faturayı terime kesmen amacının sadece eleştiri olmadığının, terim düşmanlığının kanıtı. benim açımdan bu durum bariz
Yok yav Terim düşmanı falan değil çocuk

Kısmen haklı da, bıraksaydı da köpekler havlasaydı, umarım ters tepmez.

böyle haklı bi konuda bile faturayı terime kesmen amacının sadece eleştiri olmadığının, terim düşmanlığının kanıtı. benim açımdan bu durum bariz
Faturayi terime kesmedim

Faturanin odeme tarihi-saati gelmedi

Vezne de schalke deplasmaninda

Sn.Terim dolandiriliyor, oyuna getiriliyor

Uyarmaya calistim

Oyuncular uzerinde hakimiyeti yoksa istifa etmesi isabetli olur.
buyur burdan yak işte sen busun. sonra eleştirmeme izin vermiyorlar.daha geçen yıl takımı ne şartlarda kendinden daha iyi kadroların önünde şampiyon yapan hocaya istifa et diyen ya cidden kuştur ya da kafadan problemlidir başka açıklaması yok. üstelik bu bahsettiğim adam takımı 7 kez şampiyon yapmış,uefa kupası kazandırmış sonsuz kredisi olan bi efsane. senin zihniyetindeki adamlara kalsa iş alex ferguson gibi bi adamı bile ilk fırsatta yollardı herhalde.

Berke beyden cok ozur diliyorum.

Buyuk bir hata yaptim

Tursu ve fici hakkinda soylediklerim yanlisti

Az bile soylemisim

Tursu ficisi tasiyan kargo ucagi girsin ona
Demir bey çok ağır oldu. Özür diliyorum ve arttırıyorum.

Turşu fıçısı taşıyan kargo uçağının fabrikası girsin sana.

(Tüm forum ahalisinden özür dilerim ilkokul 1 seviyesinden dolayı.)

Demir biraz manyak bir tip açıkçası banada geçen ''abi sana şakadan küfredebilirmiyim'' dedi, bir süre düşünmeme sebep oldu dondum kaldım ne yazacağımı bilemedim.

Berke ve Demir resmen ateş ve barut yan yana gelmemeliydiler.

buyur burdan yak işte sen busun. sonra eleştirmeme izin vermiyorlar.daha geçen yıl takımı ne şartlarda kendinden daha iyi kadroların önünde şampiyon yapan hocaya istifa et diyen ya cidden kuştur ya da kafadan problemlidir başka açıklaması yok. üstelik bu bahsettiğim adam takımı 7 kez şampiyon yapmış,uefa kupası kazandırmış sonsuz kredisi olan bi efsane. senin zihniyetindeki adamlara kalsa iş alex ferguson gibi bi adamı bile ilk fırsatta yollardı herhalde.
Gecen yil aldigi takim oyle kotu bir takim degildi

Su an ki halimiz daha kotu

Gelisim goremiyorum

Oyuncular uzerinde hakimiyeti yoksa istifa etmesi isabetli olur.
şu mesajınla zaten kendi belli etmişsin..niyetini ifşa etmişsin..sizin amacınız galatasaray falan değil egolarınızı tatmin etmek..siz eleştiri yapmıyorsunuz fırsatını bulunca içinizdeki kini döküyorsunuz...

Tamam beyler ayrılın kimse Galatasaray düşmanı değil burada.

Ayrılmayacaksanız da lütfen daha ağır küfür ve hakaretlerde bulunun.

Geri
Üst Alt