Jason Denayer'la 1 Sene Daha İddiası!

Chedin def olacağı her türlü hamleye varım

Savunmanın en büyük sorunu

hayır sneıjderi düşmanlıgı yapmıyorum bu forumda Sneıjderi eleştirenleri en ağır eleştirenlerden biri benim.. Selçuk zaten Allaha emanet ona laf söyleye söyleye bıktık usandık.. sneıjder göbeğini eritmeli.. yıllık 5 mılyon euro alıyorsa bunu yapmalı..

ben artık hızlı ve akıcı bir futbol takımı görmek istiyorum ! bir taraftar olarak bu benım hakkım
Hızlı ve akıcı futbol istiyorsan bu Sneijder in suçu değil etrafındaki malların suçu takımdaki en hızlı oynayan oyuncu zaten sneijder onun gibi hızlı düşünen pas atan var mı başka ?

Denayer klasik stoper değil. Stoper özellikleri çok iyi değil önemli defoları var. Denayer'in en iyi tanımı savunmacı DRC bizim eski Capone'ye çok benzetiyorum. Capone'de aslında ben stoperim derdi ama sağ bekte daha iyiydi.

İlla sağ bek diye tipik kısa boylu hucumcu bek olacak diye birşey yok. Maldini vardı Milanlı sol bek o da tipik DLC idi. Kaldı ki Denayer atletik hızlı ve topla arası fena olmadığı için sağ bek oynadığında çakılı da kalmıyor. Bizde tipik ÖN STOPER ÖN LİBERO YOK. Yani Mehmet Topal Alou Diarra vb. temposuz alan kapatan iki stoperin önünde sabit oynayan adam yok. Bu sebeple beklerin fizik kalitesi önemli Carole ve Denayer ile ebat olarak ezilmeyiz.

Denayer zaten üst düzey stoper olabilme potansiyeli olsa City'den nasıl alacaksın... Denayer tam bizim kalibremize göre.

Savunmadaki ASIL SORUN hamlesiz Hakan Balta ve sakar ağır Chedjou.
Orta sahadaki sorun temposuz ve adı kalmış Selçuk ve Sneijder.

Sneijder skora katkı yapmayacaksa oyuna ağırlık koyup topu domine etmeyecekse Eren yanına orta saha özelikli (pas alıp verebilen) bir ikinci santrfor koysak daha verimli olur. Niasse olur misal. Jardel vari fundemantal fakiri değil ama Necati gibi Deivid gibi Tuncay Şanlı gibi skorer orta saha özellikli bir ikinci forvet konabilir.

Denayer'i Galatasaray, Sporting, Sunderland ve Hull City kiralamak istiyormuş ama Guardiola Denayer'in bu sene takımla çalışıp sistemi öğrenmesini istiyormuş, gelecek için düşünüyormuş.

Ne kadar doğru bilemem uydurmasyon da olabilir, transfer dönemi 2 gün sonra kapanıyor doğrusu yanlışı 2 gün içinde ortaya çıkar ama buraya bırakayım dedim.

Exclusive: Manchester City determined to keep Jason Denayer this summer – City Watch

Manchester City and Jason Denayer at an impasse over his future – City Watch

Denayer konusu çok dönüyor, bir kez daha post ediyorum. Haberlere göre Denayer'i Galatasaray, Sporting, Sunderland ve Hull City kiralamak istiyormuş ama Man City Denayer'i takımda tutmak istiyormuş. Bu sene takımla çalışıp oyun sistemini öğrenmesini istiyorlarmış, geleceğe yönelik düşünüyorlarmış. (Aynı sebepten Maffeo ve Angelino'yu da kiralık yollamayacaklar sanırım bu sene). Ayrıca kasığındaki sakatlık sebebiyle maçların hiçbirinde kadroya alınmamış. Bu hafta da milli takıma yine sakatlık sebebiyle çağrılmamış.

Transfer çarşamba akşamı kapanıyor, haberin doğru veya yanlış olup olmadığını o zaman anlarız ama buraya tekrar koyayım dedim.

Exclusive: Manchester City determined to keep Jason Denayer this summer – City Watch

Manchester City and Jason Denayer at an impasse over his future – City Watch

City Watch sur Twitter : "Exclusive: Manchester City determined to keep Jason Denayer this summer, @svenclaes tells City Watch. https://t.co/6bxXI2JAnW"

denayer.jpg

Son düzenleme:
Bu adamın alınmak istenmesi Serdar Aziz'in sakat olduğunun ilanıdır. Bravo Dursun sakat adama dünyaları verdin şimdi şampiyonluğun anahtarı Diarra'yı alamıyorsun kripto fenerli.

Bu adamın alınmak istenmesi Serdar Aziz'in sakat olduğunun ilanıdır. Bravo Dursun sakat adama dünyaları verdin şimdi şampiyonluğun anahtarı Diarra'yı alamıyorsun kripto fenerli.

müzmin sakat olan adami nasil geri cevirdiklerini titotede gördük.
demekki serdar oynamadinin baska sebepleri var.

müzmin sakat olan adami nasil geri cevirdiklerini titotede gördük.
demekki serdar oynamadinin baska sebepleri var.
Serdar istikrarlı bir şekilde her sezon sakatlıklar yüzünden belirli bir maç sayısı kaçırıyor. Transfer etmeden önce biraz araştırma yapsalardı bunun zırt pırt sakatlandığını görürlerdi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Serdar istikrarlı bir şekilde her sezon sakatlıklar yüzünden belirli bir maç sayısı kaçırıyor. Transfer etmeden önce biraz araştırma yapsalardı bunun zırt pırt sakatlandığını görürlerdi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

sakat degil serdar olsa yedekler aralarinda olmazdi.
sakat adami yedek aralarina alirmisin ??????????
demek ki baska sorun var.

sir chedjou oynayinca kimseye sira gelmiyor.
ne yapacan adamin maliyeti yüksek mecbur oynuyor.
halbuki okdar cöp görmeyen kalmamistir.

Son düzenleme:
Belki de sorun yok hoca yavaş yavaş takıma entegre edip rotasyona alacak.

biran önce etsede chedjoudan kurtulsak ama öncedende yazdim
sanki chedjounun oynamasi sartmis gibi adamin maliyeti yüksek adama
sorarlar bukadar para alan adam niye yedek oturuyor diye.
sirf bu yüzden oynuyor.

Geliyormuş be işte bu efsanesin dursun başgannn

200 bin euroya kiralamışız galiba kendisi de 800 bin euro alacakmış

Geri
Üst Alt