Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.170
- 2.424
- 1.938
Çok iyi olur. 1 stoper sağlam olur yanına diğer beşliden biri oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hızlı ve akıcı futbol istiyorsan bu Sneijder in suçu değil etrafındaki malların suçu takımdaki en hızlı oynayan oyuncu zaten sneijder onun gibi hızlı düşünen pas atan var mı başka ?hayır sneıjderi düşmanlıgı yapmıyorum bu forumda Sneıjderi eleştirenleri en ağır eleştirenlerden biri benim.. Selçuk zaten Allaha emanet ona laf söyleye söyleye bıktık usandık.. sneıjder göbeğini eritmeli.. yıllık 5 mılyon euro alıyorsa bunu yapmalı..
ben artık hızlı ve akıcı bir futbol takımı görmek istiyorum ! bir taraftar olarak bu benım hakkım
Bu adamın alınmak istenmesi Serdar Aziz'in sakat olduğunun ilanıdır. Bravo Dursun sakat adama dünyaları verdin şimdi şampiyonluğun anahtarı Diarra'yı alamıyorsun kripto fenerli.
Serdar istikrarlı bir şekilde her sezon sakatlıklar yüzünden belirli bir maç sayısı kaçırıyor. Transfer etmeden önce biraz araştırma yapsalardı bunun zırt pırt sakatlandığını görürlerdi.müzmin sakat olan adami nasil geri cevirdiklerini titotede gördük.
demekki serdar oynamadinin baska sebepleri var.
Serdar istikrarlı bir şekilde her sezon sakatlıklar yüzünden belirli bir maç sayısı kaçırıyor. Transfer etmeden önce biraz araştırma yapsalardı bunun zırt pırt sakatlandığını görürlerdi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
sakat degil serdar olsa yedekler aralarinda olmazdi.
sakat adami yedek aralarina alirmisin ??????????
demek ki baska sorun var.
Belki de sorun yok hoca yavaş yavaş takıma entegre edip rotasyona alacak.
Geliyor galiba.
kaynak ?