Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.086
- 428
- 1.708
Ben de bilmiyorum valla..
Bu konuyla ilgili beynim o kadar hasar gördü ki sizlerle de paylaşayım dedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır yanlış.
Ayrıca bu çıkarım yine Anın gözünde olduğu için C bir bilgiye vakıf değil
Ve ayrıca A'ya göre B'nin kırmızı olmadığını düşünmesi birşeye değiştirmiyor.
Ben de bilmiyorum valla..
Bu konuyla ilgili beynim o kadar hasar gördü ki sizlerle de paylaşayım dedim![]()
Degistirir iste. Bak sen kendini olaylara Anin gozunden baktigin zaman Anin da Bnin gozunden, Bnin Cnin gozunden nasil gorundugune bak.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben de düşüncemi paylaşayım.
2 düşünce var genel olarak:
1- Bu bilgiye zaten vakıflardı, herhangi bir değişiklik olmaz.
2- 3 gün içinde 3 cin de ölür.
Ben sanki 2'ye daha yakınım. Bu durumu açıklayan şöyle bir diyagram mevcut. https://i.imgur.com/IdtY62n.png
Ancak burada da kafama takılan sorun şu; bu cinler, kendilerine verilen en az bir cinin kırmızı gözlü olduğu bilgisine zaten hakimler. Dolayısı ile bu cinlerin zaten ilk bir araya geldiklerinden itibaren 3. gün ölmüş olmaları gerekmez miydi? Burada tıkanıyorum, ne yalan söyleyeyim...![]()
var mi baska boyle soru? Googlea yazinca cevabi cikmasın ama
3. resmin 3. maddesi yanlış
Bu biraz meşhur ama ilginç yine..
Yarışma programında yarışmacısınız, üç kapı var; kapılardan birinin arkasında bir otomobil, ikisinin arkasında birer keçi var. Siz rastgele bir kapıyı seçiyorsunuz. Demek ki, arkasında otomobil olan kapıyı seçme ihtimaliniz 1/3.
Bu noktada yarışmanın sunucusu diğer iki kapıdan birini açıyor, kapının arkasındaki keçiyi size gösteriyor. Ardından seçiminizi değiştirip değiştirmeyeceğinizi soruyor. Değiştirmeli misiniz, bir şey fark eder mi?
Oho bunu bilmeyen kaldi mi
Bu konular tehlikeli konular. Bahsi geçmesi bile onları çağırır. Konuyu kilitleyip, açanıda tatile gönderin.
★SⅢ Tapatalk★
Bu konular tehlikeli konular. Bahsi geçmesi bile onları çağırır. Konuyu kilitleyip, açanıda tatile gönderin.
★SⅢ Tapatalk★
Bir yanlışlık yok söylediğin maddede.
A, A'yı beyaz olarak düşünüyor ve C'nin ve B'nin kırmızı olduklarını görüyor.
Ancak C'nin C'yi beyaz düşündüğünü de biliyor A, çünkü C ölürdü öbür türlü. A kendisinin beyaz olduğunu düşündüğü için C'nin de A'yı beyaz gördüğünü varsayıyor.
Buna göre A, C'nin A ve C'yi beyaz gördüğünü düşünüyor.