Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.491
- 59.064
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az önce bilim kurulundan prof. Bir beyefendi "Çin baskıladı sadece, bir şekilde onlarda da nüksedecek" dedi.bence cinin 81.000 vakadan 72.000 recovery olayi tamamen yalan baska ülkeler bu haldeyken imkansiz!!!
ben de sıkıntı var heralde yaw geçen facebook teması değişmiş diye facebooka girdim gece teması yaptım 5 10 dk takıldım sonra başka siteye geçince gözlerim tuhaf oluyo bi karanlık bi aydınlık, hep aydınlık olsun daha iyi benim için![]()
yinede henüz ilaci bulunmamisken bu kadar düzelme hic inandirici degil, eger varsada böle bi ilac italya, ispanya manyakmi derhal göndertirdi, bi dolaplar dönüyor bu cindeBenim de pek inanasım gelmiyor ama bi yandan da orası Çin. Mesele önlem almaksa, insan hayvan ayrımı pek yapmazlar, en katı uygulamaları gerçekleştirirler.
Mobil site. Telefonun internet tarayıcısı ile giriyorsun direkt.Bu hangi uygulama ya ? Ben tapatalktan giriyom böyle değil
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Virus once bogaza yerlesiyor sonra akcigerlere iniyor diye bir sey soyluyorlardi.Sadece öksürdükleri için test yapılıyor bu insanlara ve erkenden yakalıyorlar(bilmiyorum erken tanının bir önemi var mı?) sen ya da benim gibi insanlar artık nefes bile alamayacak duruma gelene kadar ya da ateşten bayılana kadar yapılmıyor mu bu testler?
Mavi ışık ayarı yapılan ekran var mı renktaş nightshift yani?Aslında en iyi seçenek bilgisayarda gece ışığı ayarını aktif etmek.
yinede henüz ilaci bulunmamisken bu kadar düzelme hic inandirici degil, eger varsada böle bi ilac italya, ispanya manyakmi derhal göndertirdi, bi dolaplar dönüyor bu cinde
İlaçla olacak iş değil. Hasta sayıları malum, az olsa eklenenler de oluyor. İzolasyon ile alakalı büyük çoğunluka. Teması ne kadar azaltırsan hasta sayın o kadar azalır, iyileşen sayısı artar, ölümler de düşer haliyle.
temas olayi insanlara kalmis, baksana bizim cahil milletimize, bütün dünya bukadar mücadele savas veriyorken, ne yaslilari evde tutabiliyorsun, ne sokakta dügünlere veya asker ugurlamalara engel olabiliyorsun, daha net kati yaptirimlar sart.İlaçla olacak iş değil. Hasta sayıları malum, az olsa eklenenler de oluyor. İzolasyon ile alakalı büyük çoğunluka. Teması ne kadar azaltırsan hasta sayın o kadar azalır, iyileşen sayısı artar, ölümler de düşer haliyle.
Mavi ışık ayarı yapılan ekran var mı renktaş nightshift yani?
wuhan dışında böyle olmaması garip bir kere
wuhanda çıkan virüs italyayı kırıp geçirirken çinin diğer bölgelerinde nasıl görülmez ya da az olur
Bugün bir programda wuhan da virüsün ilk görüldüğü bölgeden enfekte olan insanları çinin içine ve dünyaya nasıl dağıldığı ı gösteren bir simülasyon yayınladı.wuhan dışında böyle olmaması garip bir kere
wuhanda çıkan virüs italyayı kırıp geçirirken çinin diğer bölgelerinde nasıl görülmez ya da az olur