Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
seni çinli hekimlere emanet edelim rtş
Sen hangisini vurdurursun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni çinli hekimlere emanet edelim rtş
şekersiz demli çay içiyorum ben aşıya karşıyızSen hangisini vurdurursun?
reyz hangisini vurursa onu vurur o yawSen hangisini vurdurursun?
şekersiz demli çay içiyorum ben aşıya karşıyız
Kesinlikle Çin. Alman diye daha da güvenecek değilim yeni teknoloji bir aşıya. Çin'in aşısı en azından geleneksel yöntemle yapılıyor.İkisinden birini seçme imkanın olsa hangisini olursun ? Çin mi yoksa Alman mı veya bir başkası mı ?
Senin özelinde herkese sormuş olayım.
Ben Çin veya İngiliz vurdururum seçme şansım yolsa
listelist.com
Vay be olaya bak. Süreyya Tahsin'in hayatını okuyasım geldi, dur bakayım var mıymış güzel biyografisi.Kesinlikle Çin. Alman diye daha da güvenecek değilim yeni teknoloji bir aşıya. Çin'in aşısı en azından geleneksel yöntemle yapılıyor.
Bu da Alman
![]()
Tıp Tarihinin En Kara Lekesi: Thalidomide Faciası | ListeList.com
1957 yılında insanların yaşamını kabusa çeviren bir olay yaşandı. Hamile kadınlara verilen bir ilaçla başlayan Thalidomide Faciası binlerce can aldı.listelist.com
Almanlar güvenilir yeeeağVay be olaya bak. Süreyya Tahsin'in hayatını okuyasım geldi, dur bakayım var mıymış biyografisi.
Seninle bir ortak noktamız daha çıktı, ben de pek hoşlanmam Almanlardan.Almanlar güvenilir yeeeağ
Cinliler cokmu güvenilir ??Almanlar güvenilir yeeeağ
En iyisi yarın berbere gideyim yoksa yine kilit vurdukları için saçları kazıyacağız hiç gerek yok.pzrtesiden itibaren 10 ocaka kadar dükkanlari komple kapatabilirler gibi yine
acilen bir sey yapilmasi gerekiyor almanyada
iyi fikir yazmasan aklıma gelmicekti bende gideyim yarın sonra david luis gibi oluyomEn iyisi yarın berbere gideyim yoksa yine kilit vurdukları için saçları kazıyacağız hiç gerek yok.
sent via GSC
Ben ay basinda halletmistimEn iyisi yarın berbere gideyim yoksa yine kilit vurdukları için saçları kazıyacağız hiç gerek yok.
sent via GSC

Ben ay basinda halletmistim
Mutlaka git pazar günü yine toplanacaklarmis
Kesin kapatirlar her yeri
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Aşılarının güvensiz olmasının bir sebebi mi var?Cinliler cokmu güvenilir ??
Hans candır her daim. Size yarasa yiyen çinliler müstahak!Seninle bir ortak noktamız daha çıktı, ben de pek hoşlanmam Almanlardan.