İkisinden birini seçme imkanın olsa hangisini olursun ? Çin mi yoksa Alman mı veya bir başkası mı ?

Senin özelinde herkese sormuş olayım.

Ben Çin veya İngiliz vurdururum seçme şansım yolsa
Kesinlikle Çin. Alman diye daha da güvenecek değilim yeni teknoloji bir aşıya. Çin'in aşısı en azından geleneksel yöntemle yapılıyor.

Bu da Alman

Kesinlikle Çin. Alman diye daha da güvenecek değilim yeni teknoloji bir aşıya. Çin'in aşısı en azından geleneksel yöntemle yapılıyor.

Bu da Alman

Vay be olaya bak. Süreyya Tahsin'in hayatını okuyasım geldi, dur bakayım var mıymış güzel biyografisi.

En iyisi yarın berbere gideyim yoksa yine kilit vurdukları için saçları kazıyacağız hiç gerek yok.

sent via GSC
Ben ay basinda halletmistim
Mutlaka git pazar günü yine toplanacaklarmis
Kesin kapatirlar her yeri

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bugün patron anlatiyordu millete calisanlarimiza asi ayarladim önümüzdeki senenin basina diye.

Ama cogunluk asi olmak istemiyor.

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Aziz Sancar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısıyla ilgili gelişmeler konusunda AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Bulaşıcı hastalıklar ve aşı konusunda uzman olmadığının altını çizen Sancar, "O nedenle bu konuda Türk uzmanların söylediklerine bir katkıda bulunmam mümkün değildir. Türkiye'de olsaydım Türk hekimlerinin tavsiyelerine uyardım." ifadesini kullandı.

Sosyal medya kullanmadığını ancak biri veya birilerinin "Aziz Sancar" adını kullanarak aşı karşıtı tweetler attığını aktaran Sancar, "Ayıp, günah ve bence bunu yapan veya sahte olduğunu bilerek yayanlar kanunen takip edilip cezalandırılmalıdır." görüşünü dile getirdi.

Geri
Üst Alt