Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Apoyu baskanımız olarak gormeyi ister misin rengim
Apo baskan olsun, sonra reisin fermaniyla 63ncu şampiyonlugumuz tescillensin. Akabinde fosiller def edebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apoyu baskanımız olarak gormeyi ister misin rengim
Sen biliyorsundur %100 ?
Bu kurtlar sofrasında seni harcarlar başkanım
Sakin ol ergen. Git ara ve bul. Editlemek duzenlemektir. Sen alıntıla beni. terime hain veya fenerli dedigim yorumlari mi. Hagi de olabilir. Metin oktay da. Ali samiyen de. Bakabilirsin hepsine.Bak yine ne yapmam gerektigini soyluyorsun. Bulursam editlerim yazilarini. Suren'e kestane diyen Terim'e ya da bir baskasina istedigini der malum forum forum degil cani sikkin ergen platformu olmus durumda. Kestaneymis. Ayrica, ergen sensin. Kestane diye yorum yaparak cok gusel olgunluk gosterdin emin ol. Yetmiyor bir de benim adima yorum yapiyorsun 3.kisi olarak.
Umut uzman kisimisin sen ? Hayrola bu ozguven kardesim ? Soyle bilelim kimsin necisin ne yaparsin nedir baglantin ona gore bu soyledigin deger bulsun.Bizim kulübü satmaya calisanlari 100% bilirim.
Yinede M.C simdi herseyin suclusu, ne güzel dünya vallah, hep 1 tane suclu bulunuyor, nedense 2-3 kisi suclu degil hep 1.
Aysal dönemindede suclu tek 1 kisi oldu.
Bu arada FT felan degil bu laflar yinede ondada var suc.
A.A Baskan adayi olacakmis, ulan Falcaoyu getiren zaten bu adam degilmi , ben herzaman arkasindaydim Falcaonun ama 80% Forum‘da sevmez!
Bu Adamin hicmi sucu yok simdi ?
Haddini bil. Hint kumasi degilsin, ote de takil ve 3.kisi olma, direkt yaz fikrin varsa. Ayrica, saygili olmayi da ogren eger saygi gormek istiyorsan. Zamanim, senin kestane icerikli postlarindan cok daha degerli, denk gelirsem yaparim. Kestaneymis, bir de ergen diyor karsisindakine.Sakin ol ergen. Git ara ve bul. Editlemek duzenlemektir. Sen alıntıla beni. terime hain veya fenerli dedigim yorumlari mi. Hagi de olabilir. Metin oktay da. Ali samiyen de. Bakabilirsin hepsine.
Mümkünse bu tür mesajlarıma denk gelmedikce alıntılama beni. Gereksiz atarlı takılan çok bilmiş, aslinda hicbir sey bilmedigini bilmeyen adamlar yoruyor.
falcao yu albayrak değil taraftar getirdi. yönetimin gram sucu yok o transferde. ya falcao ya istifa dediler. geçmişin yüz kızarıklığıyla da varı yoğu döktüler getirdiler. tek yanlısları varsa o da taraftarı dinlemeleridir.Bizim kulübü satmaya calisanlari 100% bilirim.
Yinede M.C simdi herseyin suclusu, ne güzel dünya vallah, hep 1 tane suclu bulunuyor, nedense 2-3 kisi suclu degil hep 1.
Aysal dönemindede suclu tek 1 kisi oldu.
Bu arada FT felan degil bu laflar yinede ondada var suc.
A.A Baskan adayi olacakmis, ulan Falcaoyu getiren zaten bu adam degilmi , ben herzaman arkasindaydim Falcaonun ama 80% Forum‘da sevmez!
Bu Adamin hicmi sucu yok simdi ?
olay iyice çirkinleşirdi. yalanlamak doğru olanı yani.bu açıklamadan nevzat'ın haberinin doğru olduğu anlaşılıyor. bu durumda yalanlamak doğru bir iş olmadı.
bu medya mensuplarını böyle durumların içine düşürürsek zaten kısıtlı olan medya temsilimiz de kırılmaya başlar.
yalan habere yalan denir elbet ama hoşa gitmeyen haberleri doğru ise dahi resmi siteden yalanlamak medya mensuplarını uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz. sessiz kalınması daha doğru olur böyle durumlarda.
Kesinlikle dogru ancak eksiklik su ki; Albayrak'da masum degil. Daha is bitmemis ve as olmamisken foto cektirip servis etmesi, "aldik tamamdir" gibi mesaj vermesi ne profesyonelce ne de dogru bir hareket. Bu takimin taraftarina bu sekilde netlesmis gibi umut vermen sonra masada "dunyalari" vadetmen yani elini gucsuzlestirmen kabul edilir gibi degil. Yani o foto olmasa, cikip 1 hafta sonra "maliyeti yuksekti, olmadi" desen ne Falcao gelirdi, ne sen zor durumda kalirdin ne de bugun olmayan/yapilamayan transferleri konusmuyor olmaz miydik ?falcao yu albayrak değil taraftar getirdi. yönetimin gram sucu yok o transferde. ya falcao ya istifa dediler. geçmişin yüz kızarıklığıyla da varı yoğu döktüler getirdiler. tek yanlısları varsa o da taraftarı dinlemeleridir.
ft amerikaya gitmiş olabilir, boslukta ailesini görmeye bodrum da yapmıs olabilir. ama kimse ft in florya mesaisinin hakkını yemesin. suan hizmet veren herhangi birinden kat ve kat daha fazla mesai yapmıstır, gerektiğinde evine dahi gitmemiştir bunun altına gönül rahatlığıyla imzamı atarım.Fatih Terimin amerikada gezdiği doğru demekki. Dokunmuş belliki harekete geçmişler. Antrenmanı yanındaki acemiler yaptiriyor. Topcular takar mi bunları hepsi salmışlar kendilerini. Gevşek oyuncu çok zaten.
Yiyin lan sizde yiyin
albayrak ın transfer işleriyle ugrasması en büyük hata aslında. foto çekilmesi sonra gelir bak sıralamada.Kesinlikle dogru ancak eksiklik su ki; Albayrak'da masum degil. Daha is bitmemis ve as olmamisken foto cektirip servis etmesi, "aldik tamamdir" gibi mesaj vermesi ne profesyonelce ne de dogru bir hareket. Bu takimin taraftarina bu sekilde netlesmis gibi umut vermen sonra masada "dunyalari" vadetmen yani elini gucsuzlestirmen kabul edilir gibi degil. Yani o foto olmasa, cikip 1 hafta sonra "maliyeti yuksekti, olmadi" desen ne Falcao gelirdi, ne sen zor durumda kalirdin ne de bugun olmayan/yapilamayan transferleri konusmuyor olmaz miydik ?
olay iyice çirkinleşirdi. yalanlamak doğru olanı yani.
ft amerikaya gitmiş olabilir, boslukta ailesini görmeye bodrum da yapmıs olabilir. ama kimse ft in florya mesaisinin hakkını yemesin. suan hizmet veren herhangi birinden kat ve kat daha fazla mesai yapmıstır, gerektiğinde evine dahi gitmemiştir bunun altına gönül rahatlığıyla imzamı atarım.
bugün de cenazeye gitti diye tonla döşemişler. döşeyenlerin skor taraftarı oldugu unutmayalım. suan lider olsa takım 'ah hocam canım hocam vefalı hocam' diye güzellemeler yapıyorlardı.
aslında yaptığı kümeye oynasak da vefa örneği, şampiyon olsak da vefa örneği. işin vicdan maneviyat kısmına kayıyor biraz. iyi günde de kötü günde de yapılması gereken budur bence.
Tamam ergenHaddini bil. Hint kumasi degilsin, ote de takil ve 3.kisi olma, direkt yaz fikrin varsa. Ayrica, saygili olmayi da ogren eger saygi gormek istiyorsan. Zamanim, senin kestane icerikli postlarindan cok daha degerli, denk gelirsem yaparim. Kestaneymis, bir de ergen diyor karsisindakine.