Mahmut Recevik: “Bugünkü toplantıda 7 yönetici, Başkan Mustafa Cengiz’e istifa etmesini önerdik"

Bu kurtlar sofrasında seni harcarlar başkanım

baskanın o konusmaları cok amatörceydi. bunca yıl siyasetin içinde olmus adamın yapacağı işler değildi. teknik heyet ve oyuncuları şu dönemde karşısına almak akıl kaarı değil. seçime girse bile kazanamayacağı gerçeği varken eteğimdeki taşları dökeyim mantığıyla hareket etti belli ki. sağlıklı yıllar dilerim kendisine. iyi bir baskan olarak kalacak hafızamda.

Sen biliyorsundur %100 ?

Bizim kulübü satmaya calisanlari 100% bilirim.

Yinede M.C simdi herseyin suclusu, ne güzel dünya vallah, hep 1 tane suclu bulunuyor, nedense 2-3 kisi suclu degil hep 1.
Aysal dönemindede suclu tek 1 kisi oldu.

Bu arada FT felan degil bu laflar yinede ondada var suc.

A.A Baskan adayi olacakmis, ulan Falcaoyu getiren zaten bu adam degilmi , ben herzaman arkasindaydim Falcaonun ama 80% Forum‘da sevmez!
Bu Adamin hicmi sucu yok simdi ?

Bak yine ne yapmam gerektigini soyluyorsun. Bulursam editlerim yazilarini. Suren'e kestane diyen Terim'e ya da bir baskasina istedigini der malum forum forum degil cani sikkin ergen platformu olmus durumda. Kestaneymis. Ayrica, ergen sensin. Kestane diye yorum yaparak cok gusel olgunluk gosterdin emin ol. Yetmiyor bir de benim adima yorum yapiyorsun 3.kisi olarak.
Sakin ol ergen. Git ara ve bul. Editlemek duzenlemektir. Sen alıntıla beni. terime hain veya fenerli dedigim yorumlari mi. Hagi de olabilir. Metin oktay da. Ali samiyen de. Bakabilirsin hepsine.

Mümkünse bu tür mesajlarıma denk gelmedikce alıntılama beni. Gereksiz atarlı takılan çok bilmiş, aslinda hicbir sey bilmedigini bilmeyen adamlar yoruyor.

Yinede M.C simdi herseyin suclusu, ne güzel dünya vallah, hep 1 tane suclu bulunuyor, nedense 2-3 kisi suclu degil hep 1.

A.A Baskan adayi olacakmis, ulan Falcaoyu getiren zaten bu adam degilmi , ben herzaman arkasindaydim Falcaonun ama 80% Forum‘da sevmez!
Umut uzman kisimisin sen ? Hayrola bu ozguven kardesim ? Soyle bilelim kimsin necisin ne yaparsin nedir baglantin ona gore bu soyledigin deger bulsun.

Sakin ol ergen. Git ara ve bul. Editlemek duzenlemektir. Sen alıntıla beni. terime hain veya fenerli dedigim yorumlari mi. Hagi de olabilir. Metin oktay da. Ali samiyen de. Bakabilirsin hepsine.

Mümkünse bu tür mesajlarıma denk gelmedikce alıntılama beni. Gereksiz atarlı takılan çok bilmiş, aslinda hicbir sey bilmedigini bilmeyen adamlar yoruyor.
Haddini bil. Hint kumasi degilsin, ote de takil ve 3.kisi olma, direkt yaz fikrin varsa. Ayrica, saygili olmayi da ogren eger saygi gormek istiyorsan. Zamanim, senin kestane icerikli postlarindan cok daha degerli, denk gelirsem yaparim. Kestaneymis, bir de ergen diyor karsisindakine.

Son düzenleme:
ne olursa olsun baskan yanlış dahi yapsa, her kosulda ekip arkadaslarını koruyup kollayan, sürekli onlara hizmetleri için tesekkür eden, sucsuz oldugu konularda dahi okları kendi üzerine çeken adama yapılacak iş değil bu. istifaya davet ettiniz madem ultraslana niye acıklama yaptırıyorsunuz? utanc verici bir şey bu. adamı hastalık yıkmadı hainliğiniz yıkacak.

falcao yu albayrak değil taraftar getirdi. yönetimin gram sucu yok o transferde. ya falcao ya istifa dediler. geçmişin yüz kızarıklığıyla da varı yoğu döktüler getirdiler. tek yanlısları varsa o da taraftarı dinlemeleridir.

Baskanin oyuncularla ilgili yaptigi aciklama rezillikti

Yöneticiler de ayni fikir de olacak diye bir kural yok,zaten albayrak ta ayni gun oyuncularla cektirdigi fotoyu paylasti instagram da

Istifasi istenmesi normal bir durum bana göre cünkü baskan kontrolu kaybetmis durumda

bu açıklamadan nevzat'ın haberinin doğru olduğu anlaşılıyor. bu durumda yalanlamak doğru bir iş olmadı.
bu medya mensuplarını böyle durumların içine düşürürsek zaten kısıtlı olan medya temsilimiz de kırılmaya başlar.
yalan habere yalan denir elbet ama hoşa gitmeyen haberleri doğru ise dahi resmi siteden yalanlamak medya mensuplarını uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz. sessiz kalınması daha doğru olur böyle durumlarda.

Fatih Terimin amerikada gezdiği doğru demekki. Dokunmuş belliki harekete geçmişler. Antrenmanı yanındaki acemiler yaptiriyor. Topcular takar mi bunları hepsi salmışlar kendilerini. Gevşek oyuncu çok zaten.

Yiyin lan sizde yiyin

bu açıklamadan nevzat'ın haberinin doğru olduğu anlaşılıyor. bu durumda yalanlamak doğru bir iş olmadı.
bu medya mensuplarını böyle durumların içine düşürürsek zaten kısıtlı olan medya temsilimiz de kırılmaya başlar.
yalan habere yalan denir elbet ama hoşa gitmeyen haberleri doğru ise dahi resmi siteden yalanlamak medya mensuplarını uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz. sessiz kalınması daha doğru olur böyle durumlarda.
olay iyice çirkinleşirdi. yalanlamak doğru olanı yani.

falcao yu albayrak değil taraftar getirdi. yönetimin gram sucu yok o transferde. ya falcao ya istifa dediler. geçmişin yüz kızarıklığıyla da varı yoğu döktüler getirdiler. tek yanlısları varsa o da taraftarı dinlemeleridir.
Kesinlikle dogru ancak eksiklik su ki; Albayrak'da masum degil. Daha is bitmemis ve as olmamisken foto cektirip servis etmesi, "aldik tamamdir" gibi mesaj vermesi ne profesyonelce ne de dogru bir hareket. Bu takimin taraftarina bu sekilde netlesmis gibi umut vermen sonra masada "dunyalari" vadetmen yani elini gucsuzlestirmen kabul edilir gibi degil. Yani o foto olmasa, cikip 1 hafta sonra "maliyeti yuksekti, olmadi" desen ne Falcao gelirdi, ne sen zor durumda kalirdin ne de bugun olmayan/yapilamayan transferleri konusmuyor olmaz miydik ?

Fatih Terimin amerikada gezdiği doğru demekki. Dokunmuş belliki harekete geçmişler. Antrenmanı yanındaki acemiler yaptiriyor. Topcular takar mi bunları hepsi salmışlar kendilerini. Gevşek oyuncu çok zaten.

Yiyin lan sizde yiyin
ft amerikaya gitmiş olabilir, boslukta ailesini görmeye bodrum da yapmıs olabilir. ama kimse ft in florya mesaisinin hakkını yemesin. suan hizmet veren herhangi birinden kat ve kat daha fazla mesai yapmıstır, gerektiğinde evine dahi gitmemiştir bunun altına gönül rahatlığıyla imzamı atarım.

bugün de cenazeye gitti diye tonla döşemişler. döşeyenlerin skor taraftarı oldugu unutmayalım. suan lider olsa takım 'ah hocam canım hocam vefalı hocam' diye güzellemeler yapıyorlardı.

aslında yaptığı kümeye oynasak da vefa örneği, şampiyon olsak da vefa örneği. işin vicdan maneviyat kısmına kayıyor biraz. iyi günde de kötü günde de yapılması gereken budur bence. bu arada takım otelde dinlenmedeyken adamın cenazeye gidip gelmesinde hiçbir sakınca yok. tren yolu hesabı yapıyor herhalde taraftar maçı kacıracağını falan düşünüyor. ist-adana arası 1/1.5 saat, adana izmir arası 1/1.5 saat. yani aksamı gene izmir de takımının yanında geçirmiştir rahat olun.

Kesinlikle dogru ancak eksiklik su ki; Albayrak'da masum degil. Daha is bitmemis ve as olmamisken foto cektirip servis etmesi, "aldik tamamdir" gibi mesaj vermesi ne profesyonelce ne de dogru bir hareket. Bu takimin taraftarina bu sekilde netlesmis gibi umut vermen sonra masada "dunyalari" vadetmen yani elini gucsuzlestirmen kabul edilir gibi degil. Yani o foto olmasa, cikip 1 hafta sonra "maliyeti yuksekti, olmadi" desen ne Falcao gelirdi, ne sen zor durumda kalirdin ne de bugun olmayan/yapilamayan transferleri konusmuyor olmaz miydik ?
albayrak ın transfer işleriyle ugrasması en büyük hata aslında. foto çekilmesi sonra gelir bak sıralamada.

olay iyice çirkinleşirdi. yalanlamak doğru olanı yani.

o zaman hiç sızdırılmamalıydı üstat

emin değilim ama daha önce de önce yalanlanıp sonra doğru olduğu anlaşılan haberler olmuştu diye hatırlıyorum.
böyle yapa yapa medyayı kendi elimizle kendimize düşman ediyoruz.

ft amerikaya gitmiş olabilir, boslukta ailesini görmeye bodrum da yapmıs olabilir. ama kimse ft in florya mesaisinin hakkını yemesin. suan hizmet veren herhangi birinden kat ve kat daha fazla mesai yapmıstır, gerektiğinde evine dahi gitmemiştir bunun altına gönül rahatlığıyla imzamı atarım.

bugün de cenazeye gitti diye tonla döşemişler. döşeyenlerin skor taraftarı oldugu unutmayalım. suan lider olsa takım 'ah hocam canım hocam vefalı hocam' diye güzellemeler yapıyorlardı.

aslında yaptığı kümeye oynasak da vefa örneği, şampiyon olsak da vefa örneği. işin vicdan maneviyat kısmına kayıyor biraz. iyi günde de kötü günde de yapılması gereken budur bence.

+100

Elestirinin mantikli sinirlari olmali. Hoca'nin da bir hayati var. ABD'ye de gider, cenazayede. Rahmetliyi ben bilmem etmem ancak belki kendisi icin cok degerli biri ki oyle olmali. Neden empati kurmuyoruz da kor gozlerle elesitri yapiyoruz. Ayrica, mesai konusunda da tamamen katiliyorum, orada sabahladigi gunlerin haddi hesabi yok. Eger su siralar kalmak istemiyorsa da sebepleri tartisilmali. Hoca formsuz, bu sekilde oynayacaksak istifa edip inzivaya cekilmeli ancak tek bir yere yuklenmek bana da akilci gelmiyor.

Haddini bil. Hint kumasi degilsin, ote de takil ve 3.kisi olma, direkt yaz fikrin varsa. Ayrica, saygili olmayi da ogren eger saygi gormek istiyorsan. Zamanim, senin kestane icerikli postlarindan cok daha degerli, denk gelirsem yaparim. Kestaneymis, bir de ergen diyor karsisindakine.
Tamam ergen

Geri
Üst Alt