Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

ben baktıydım keremin familyasının twshitterlarına daha evvel
affetmiyorum fln diye show yapmasına şaşırmadım
İşte Kerem'in de abisi gibi şovmen olma ihtimali korkutuyor beni. Bana o kadar da efendi gelmiyor açıkçası. Dün bir bugün iki sürekli el kol değişik tripler. İkisi de gitsin.

Marcao, daha önce de söylediğimiz gibi Galatasaray taraftarı artık söyleme değil eyleme bakacak. Zaten hocanın da dün bahsettiği özür konuşması tertibi güzel ancak bu yetmez sahada yapacağın özür bizim için daha değerli olacak. Bu olayı aşıp takıntıya dönüştürmeden bununla birlikte tüm bunlardan ders alıp profesyonelleşerek sahalara dönmen dileğiyle..

Bundan sonra yapılacak işlem ;

Zaten 6-7 maç ceza alacak ekibimiz menfaatlerini düşünerek piyasasınıda düşürmeden satış listesine koyacaksın bu süreçte idmanlara çıkar dışarıya gözden çıkardık imajı vermemek lazım 3-5 arası satmak lazım.

Rıdvan'dan bana ne
Kerem'in ne düşündüğü önemli

Metin ve açıklama ısmarlama üstat, kelimeler özenle seçilmiş o yüzden samimi değil. Olayı unutmaya çalışacağız istenen de bu ama unutulmayacaktır.

Ben Marcao'yu linçlemiyorum ki gereksiz sinirli olduğunu defalarca yazdım geçmişte, Marcao konusunda vardır, sadece sonuca bakıyor ve çıkış yolu göremiyorum.

Herkes hata yapar ama her olumsuz anda aklımıza dün gelecek bundan sonra.
Açıklamanın doğal olmadigi önceden özenle oluşturulan bir metin olduğu belli zaten..ama yine de bu açıklama ile geniş çaplı bir özür oldu..sonrasinda kadro dışında kalacaktır ki zaten tff de azımsanmayacak bir ceza verecek..lakin rahatsiz olduğum nokta diğer takım taraftarlarının bu konuda kamuoyunda oluşturdukları algi idam isteyecekler neredeyse..Marcao cok kötü çirkin bir eylemde bulundu..buna kimsenin itirazı yok..ama bu konunun bu denli üstüne gidilmesindeki amac kereme olan destekten ziyade bizim kulübü daha da kaosa sürüklemek..
Sana şu noktada katiliyorum bir kaç güne olaylar soğuduğunda marcao nunda yaptığı unutulur ama ilk hatasında kötü performansında bu konu tekrar ayyuka çıkıp daha kötü eleştirilir.. gerci uzunca bir süre forma yüzü göremeyecek gibi

Kusura bakma da dün bana yaşattığın şey benim için kabul edilebilir, sindirilebilir bir şey değil. Hadi antremanda kavga edersin bir nebze anlarım. Kol kırılır yen içinde kalır. Milyonların önünde böyle bir şey yaşanmamalıydı. Bunun bahanesi izahı yok, olamaz da.

Maddi kaygılardan ötürü kimse senin sözleşmeni feshedemez farkındayım lakin 5-6-7 milyon avro ne veriliyorsa üçe beşe bakmadan satılmalı. Ben bu adama güvenerek sezon geçiremem artık ki takımda en güvendiğim ve beğendiğim oyuncuların başında geliyordu ta ki dün geceye kadar...

Fb, bjk vs... demeye gerek yok. Sen böyle bir koz verdin onlar da yangın yapacak elbet. Dün yaşanan şeyi ben ömrü hayatımda görmedim. Büyük skandaldı.

Ha fb, bjk vs... Galatasaray'a etik ahlak dersi verecek son kulüplerdir o ayrı konu. Başkanı tribünden atlayıp taraftar dövmeye giden takımın taraftarları ile başkanı evrakta sahtecilik ve şikeden kulübüne ceza yedirmiş takımın taraftarları da bir zahmet bana etik ahlak dersi vermeye kalkmasın. Volkanların Emrelerin yediği naneleri hiç saymıyorum.

Sosyal.medya kanunu çıkmalı aklı melekeleri el vermeyenler sosyal medya kullanmamalı aileye sovene itlerin çoğu rakip ergenleri

Su Marcao'nun para cezasini Kerem'in banka hesabina yatirilsin kafasinda olanlar ne ictiniz yahu? :asd:

Tam ben abisinin affetmiyorum twitinin altındaki mesajları okurken eleman hesabını kapattı :)

1629219127399.webp

RRRRRRRıdvan

Geri
Üst Alt