Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
Kardeşi asolan Galatasaray minvalinde paylaşım yapıyor, abisi atar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte Kerem'in de abisi gibi şovmen olma ihtimali korkutuyor beni. Bana o kadar da efendi gelmiyor açıkçası. Dün bir bugün iki sürekli el kol değişik tripler. İkisi de gitsin.ben baktıydım keremin familyasının twshitterlarına daha evvel
affetmiyorum fln diye show yapmasına şaşırmadım
Sululuk yapmayalım ciddi konularda.Bir ara gazını alamayıp bendende özür diler diye beklemedim degil
Attığım son posta bak acilAlakasız
Açıklamanın doğal olmadigi önceden özenle oluşturulan bir metin olduğu belli zaten..ama yine de bu açıklama ile geniş çaplı bir özür oldu..sonrasinda kadro dışında kalacaktır ki zaten tff de azımsanmayacak bir ceza verecek..lakin rahatsiz olduğum nokta diğer takım taraftarlarının bu konuda kamuoyunda oluşturdukları algi idam isteyecekler neredeyse..Marcao cok kötü çirkin bir eylemde bulundu..buna kimsenin itirazı yok..ama bu konunun bu denli üstüne gidilmesindeki amac kereme olan destekten ziyade bizim kulübü daha da kaosa sürüklemek..Metin ve açıklama ısmarlama üstat, kelimeler özenle seçilmiş o yüzden samimi değil. Olayı unutmaya çalışacağız istenen de bu ama unutulmayacaktır.
Ben Marcao'yu linçlemiyorum ki gereksiz sinirli olduğunu defalarca yazdım geçmişte, Marcao konusunda vardır, sadece sonuca bakıyor ve çıkış yolu göremiyorum.
Herkes hata yapar ama her olumsuz anda aklımıza dün gelecek bundan sonra.
Şov ve reyting. Belki de keremden üç beş harçlık koparmaktır derdi bilemeyiz.Kerem'in abisi şov yapmayı bıraksın. Kulüp içinde çözülür dedik bokunu çıkarmasın.
Gönderilirse de gönderilir, sen şimdi bunu yazarak ne diye millete malzeme veriyorsun.