Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

Marcao’nun Galatasaray kariyeri bitti arkadaşlar. Burdan dönüş yok kendisi de bunun farkında. Takım içinde de tepki görecek, tribünlerden de tepki görecek, medya tepkisini saymıyorum bile. Her olumsuz durumda bu olay karşısına çıkacak. Büyük ihtimalle anlaştığı bir takım var ve gidişini kolaylaştırmak için yaptı. Özür videosunda da bu durumun affedilmeyeceğinin farkında, aileme yüklenmeyin bana söyleyin diyor.

Gitmek isteyen gider sanki zorla tutuyoruz gidişini kolaylaştırmak için böyle bir şey yapsın.

marcao yüce gs yönetim kurulu önünde yargılansın önce karar ona göre verilir. kalsa bile ibreti alem olsun diye okkalı bi para cezası verilmeli. marcaoyu kazanacaz diye etik değerler ve disiplini kaybetmek geleceğimiz adına çok kötü olur.

Benim anlamadığım. Öyle bir algı oldu ki. Kendim bilmesem bu ülke hiç bir şekilde şiddet uygulayan yok, dayak atan yok, sinirlenen kimse yok sanacam. Sanki ülke sinir kontrolü abidesi. Bu ülke de el kol hareketi yüzünden öldürülen insanlar var. Çok da abartmamak lazım bence. Hele şu Türk milli takım oyuncusunu korumamız lazım muhabbeti iyice gereksiz.
Şiddeti tecavüzü cinayeti normalleştiren senin gibi zihniyet yüzünden zaten ülke bu halde her şey çok normalleştirildi .

Ülkede şiddet var diye herkes birbirine girsin birbirini öldürsün o zaman zaten şiddet var nasıl olsa.

Ki bu olayın Melo-Riera , Arda-Caner gibi antremanda koridorda evde yaşanan bir olay olmadığı için farklılılaştırılması normal değil mi ?
Giresun-Galatasaray maçını 8 yaşında ki çocukta canlı izledi 10 yaşında ki çocukta 60 yaşında ki adamda birebir canlı tanığı oldular kol kırılıp yen içinde kalmadı yani Galatasaray'da eskiden öyle olurdu çünkü ama artık öyle değil.

Bu gün sen gerekli disiplini sağlayamadığın için geçen sene şampiyonluk kaybettin niye takımın penaltıcısı belli değil Emre Akbaba'ya attırdın , dün de Diagne'ye , bu adam 2 sene önce de her penaltıyı istiyordu kavga ediyordu atmadığı için dünde işte , ama bunu premier ligte yapsın bakalım yiyorsa bir tarafları ama yemez orası alibabanın çiftliği değil .

Bu gün sen Galatasaray değerlerini Arda'yı falan alarak kaptan yaparak zaten zayıflattın da gün be günde bittiğini görüyoruz artık bir halatı hep birlikte çekenlerin takımıydı oysa .

Marcao'nun attığı yumruk isabet etseydi en kötü ihtimal Kerem aramizda olmayabilirdi siz ne konusuyorsunuz hala ya? Özür dilerse ikna olur musuz olayı kapatırmisiz. Insan olan özür diler zaten. 2 defa yumruk salladı ve iyi ki isabet etmedi. Zaraz etmeyeceğiz diye, kuşlar bize gülecek diye biz Galatasaray olmaktan mi vazgeçeceğiz? Su olay antrenmanda olsa neyse diyeceğim ama 80 milyonun gözü önünde sen kendi arkadaşına yumruk sallayamazsin. Şu yumruğu arda atsaydı marcao'yu savunanların hic biri cikipta olayı kapatalım demezdi. En son kararı yönetim verecek. Umarım Galatasarayimiza yakışır bir karar çıkacak.

Ayrıca Marcao'nun ailesine küfür eden, tehdit eden ne kadar gerizekali var ise kendi bokunda boğulsun.

Marcao’nun Galatasaray kariyeri bitti arkadaşlar. Burdan dönüş yok kendisi de bunun farkında. Takım içinde de tepki görecek, tribünlerden de tepki görecek, medya tepkisini saymıyorum bile. Her olumsuz durumda bu olay karşısına çıkacak. Büyük ihtimalle anlaştığı bir takım var ve gidişini kolaylaştırmak için yaptı. Özür videosunda da bu durumun affedilmeyeceğinin farkında, aileme yüklenmeyin bana söyleyin diyor.
dediğin gibi bence herkes en önemli noktayı kaçırıyor. takımla duygusal bağı ve takımdaşlığı koptu yüksek ihtimal. diğer futbolcular tavır koyabilirler

Şiddeti tecavüzü cinayeti normalleştiren senin gibi zihniyet yüzünden zaten ülke bu halde her şey çok normalleştirildi .

Ülkede şiddet var diye herkes birbirine girsin birbirini öldürsün o zaman zaten şiddet var nasıl olsa.

Ki bu olayın Melo-Riera , Arda-Caner gibi antremanda koridorda evde yaşanan bir olay olmadığı için farklılılaştırılması normal değil mi ?
Giresun-Galatasaray maçını 8 yaşında ki çocukta canlı izledi 10 yaşında ki çocukta 60 yaşında ki adamda birebir canlı tanığı oldular kol kırılıp yen içinde kalmadı yani Galatasaray'da eskiden öyle olurdu çünkü ama artık öyle değil.

Bu gün sen gerekli disiplini sağlayamadığın için geçen sene şampiyonluk kaybettin niye takımın penaltıcısı belli değil Emre Akbaba'ya attırdın , dün de Diagne'ye , bu adam 2 sene önce de her penaltıyı istiyordu kavga ediyordu atmadığı için dünde işte , ama bunu premier ligte yapsın bakalım yiyorsa bir tarafları ama yemez orası alibabanın çiftliği değil .

Bu gün sen Galatasaray değerlerini Arda'yı falan alarak kaptan yaparak zaten zayıflattın da gün be günde bittiğini görüyoruz artık bir halatı hep birlikte çekenlerin takımıydı oysa .
Kusura bakma da bu saçma sapan bir bakış açısı. Tv yi aç bak bakalım neler gösteriliyor neler örnekleştiriliyor. Kimse Marcao Kerem‘e vurdu diye bunu örnek almaz ki zaten oyundan da altıldı. Kimse dışarda Marcao taklidi yapıp kavga çıkarmaz. Ama adana 01, çukur taklidi yaparak çıkarır.

her şeyi normalleştirmek yerine her şeye siyah beyaz bakmamak herkesi bir hatada asıp kesmemek lazım asıl. Ama biz buna ülke olarak çok meraklıyız. Her şeyi en uç en ekstrem şekilde değerlendiririz. Biri ya kraldır ya da çöp. Ortası yok.

Ya birakin futbolu sunu bunu neyin ozru kabul edildi su ozru kabul edildi diyenlere soruyorum kerem sizin kardesiniz olsa marcaoya tavriniz ne olurdu fanatikligi bir kenara birakmak lazim yemisim futbolunu sen saha ortasinda adam doveceksin sonra ozur dilerim oldu pasam emredersin

Ben keremin ailesi olsam ya marcao ya benim cocugum der resti cekerim ayni takimda artik olmaz marcaoyu atmayalim degersizlestirmeyelim evet cezasini cekip ilk teklifte degerlendirin

Evren sen ne anlatıyorsun güzel kardeşim.. Ne ailesi ne rest çekmesi..
İlkokul müdürüne 'ya benim çocuğum ya o çocuk' der gibi..

Özür dilemek ?

Ruh hastası herif bu rezilliği yapmasan hiç ortalığı bu kadar karıştırmasan olmuyor muydu ? sen kim oluyorsun da sahada takım arkadaşına saldırıyorsun

Kerem seni affedecek mi ? Oyuncunun güvenini nasıl kırdın hiç düşünüyor musun ? Yerli oyuncular Kerem 'e yaptığından sonra sana cephe almayacaklar mı ?

Ben öyle özürle filan çözüleceğini sanmıyorum bu işin artık, eğer Kerem gerçekten olayları büyütmeden Galatasaray zarar görmesin yeter ki derse onun büyüklüğündendir yoksa yaptığın şeyin telafisi özür dilemekle filan olacak iş değil

Ozur dilemesi guzel bir davranis zaten beklenen buydu akli basinda her insan bu seviyede yaptigi bu hata ustune boyle davranir. Ancak, biz bu takimda disiplin, degerler, etik yasam anlayisi ve isine/arkadasina saygi diyorsak bu takim gercekten bir ekip demek istiyorsak ve geleneklerimizi goz onunde bulundurup (ki bu her takim icin boyle) gereken kendisiyle en verimli (maddi acidan) yollarin ayrilmasidir. Simdilik ceza verirsin ki bu ceza baya bir ceza olmali madden+uzaklastirma+ozur(bu tamam), sonra da satis/takas yollarini ararsin. Onu bunu bilmem, bu adam bu klupten de ustun degil. Nelere dunya paralar harcadik. Ha sunu anliyorum, yeni sozlesme yapildi vs.. O yuzden olabilecek en optimal ve ekonomimize en verimli sekilde elden cikarilmali bunu da klubumuzun menfaatleri icin mecburen soyluyorum. Yapacak birsey yok, gonul isterki bunlar hic yasanmamis olsun.

Marcao'nun attığı yumruk isabet etseydi en kötü ihtimal Kerem aramizda olmayabilirdi siz ne konusuyorsunuz hala ya? Özür dilerse ikna olur musuz olayı kapatırmisiz. Insan olan özür diler zaten. 2 defa yumruk salladı ve iyi ki isabet etmedi. Zaraz etmeyeceğiz diye, kuşlar bize gülecek diye biz Galatasaray olmaktan mi vazgeçeceğiz? Su olay antrenmanda olsa neyse diyeceğim ama 80 milyonun gözü önünde sen kendi arkadaşına yumruk sallayamazsin. Şu yumruğu arda atsaydı marcao'yu savunanların hic biri cikipta olayı kapatalım demezdi. En son kararı yönetim verecek. Umarım Galatasarayimiza yakışır bir karar çıkacak.

Ayrıca Marcao'nun ailesine küfür eden, tehdit eden ne kadar gerizekali var ise kendi bokunda boğulsun.

Vay be görende ak 47 ile adamı taradı zanneder yumruk gelse ne olacak

Yaw adam kendini boğaz köprüsünden mi atsın yaptı bir eşeklik özür diliyor işte bunu affedip affetmemek kerem ve teknik heyete kalmıştır..Yaptığı çok çok büyük bir hataydı terbiyesizlikti ama maalesef zamanı geri alamiyorsun ben ozrunde gayet samimi olduğunu düşünüyorum ..
Ayrıca marcaonun ailesine küfreden NKFBJKVGK

Olabilir boyle seyler, hatasini kabul etmesi ozur dilemesi yeterli. Para cezasi verilmeli.

Geri
Üst Alt