Metin Öztürk: “Torrent istifa ederse şampanyayla kutlarız”

4 senedir Torrent ağzımıza sıçtı renkdas haklısın😂 Terim gelsede CL görsek bı. Doldurdu takıma Belmas ve Torrent gereksizleri, şimdide çekip gidecekler.

Fatih Terim iki Şampiyonluk aldi son döneminde, Torrent yada senin seçeceğin TD 10 senede iki şampiyonluk alsa başari sayarim.

Fatih Terim iki Şampiyonluk aldi son döneminde, Torrent yada senin seçeceğin TD 10 senede iki şampiyonluk alsa başari sayarim.
Birinin başarılı olup olmadığını anlamak için asgari 8 sene takımda tutmak lazım matematiksel olarak Adem bey, şuanki gelen TDyi eleştirenler o daha gelmeden 8 gün önce başladılar.

Bu soytarı olur da başkan seçilirse bir süre ara veririm takımı takip etmeye herhalde. Yazın konuşmalarını mantıklı bulmuştum 6 ayda açıklamalarıyla ne kadar soytarı olduğunu kanıtladı.

Çok aşırı gerilere gitmeden yabancı hocaların çalıştığı zamanlardan.

Lucescu 2/1, Gerets 2/1 bırak 10 sene 5 sene kalsalardı acaba ne yaparlardı insan merak ediyor ?

hamamcıoğlu, cenk ergün- levent nazifoğlu kıyasına girdiğimizde bir adım daha fark atmış oldu metin öztürke.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam mı başkan olacak verdiği demeçlere bak, getireceğim dediği isimlerin de hepsi kolpadır maksimum getireceği isim de 2 günde bir demeç veren Okan Buruk'dan başkası değil...

Çok aşırı gerilere gitmeden yabancı hocaların çalıştığı zamanlardan.

Lucescu 2/1, Gerets 2/1 bırak 10 sene 5 sene kalsalardı acaba ne yaparlardı insan merak ediyor ?

Ben gelecekten bahsediyorum... Yahu en son hangi hoca en az iki defa üst üste bu takimi sampiyon yapti da, bunu 3 tane cesitli dönemde, cesitli sartlar altindada yapmis adama karsi bukadar kuduruyorsunuz. Gören zanneder ki Fenerbahce´yi sampiyon yapti...

Cok gerilere gitmeden diyerek... 16 sene geriye gitmen de iyimis... Onlar ile birlikte kac yabanci, toplam kac sene calisti, Galatasaray ne kazandi o dönemlerde? O iki sampiyonluk 10 tane yabanci hocaya denk geliyor, ama sizin akliniza göre Galatasaray ekonomik olarak bu dönemlerde zarar görmüyor tabi... :) Yahu adam 3 tane farkli dönemde, cesitli sartlar altinda, rakiplerini ve haterlerini üst üste koyarak yapti bunu.

hee bunu sorup da, Hamza 5 ayda 3 Kupa kazandi, aceba 5 sene kalsaydi neler yapardi, diye sormayan da sovmendir...

Burak beyden dilimiz yandı, kimseyi desteklemiyorum ama nazifoglu gelirse s.... resmidir.

Ulan seçilecekmiş gibi açıklamalar yapmıyorlar mı bi de, gerçekten komedi.

Geçen seçim başkanlığı kıl payı kim kaçırdıysa yeni başkan da o olur. Ümitlenme Metiiiinnn...

Ben gelecekten bahsediyorum... Yahu en son hangi hoca en az iki defa üst üste bu takimi sampiyon yapti da, bunu 3 tane cesitli dönemde, cesitli sartlar altindada yapmis adama karsi bukadar kuduruyorsunuz. Gören zanneder ki Fenerbahce´yi sampiyon yapti...

Cok gerilere gitmeden diyerek... 16 sene geriye gitmen de iyimis... Onlar ile birlikte kac yabanci, toplam kac sene calisti, Galatasaray ne kazandi o dönemlerde? O iki sampiyonluk 10 tane yabanci hocaya denk geliyor, ama sizin akliniza göre Galatasaray ekonomik olarak bu dönemlerde zarar görmüyor tabi... :) Yahu adam 3 tane farkli dönemde, cesitli sartlar altinda, rakiplerini ve haterlerini üst üste koyarak yapti bunu.

hee bunu sorup da, Hamza 5 ayda 3 Kupa kazandi, aceba 5 sene kalsaydi neler yapardi, diye sormayan da sovmendir...
Renktaş merak etme aşılarim tam.

Geri
Üst Alt