Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baskana bende inandım ve öbür hırsız gibi cebini doldurma derdinde degil fakat bu transfer olayını işini bilen insanlara teslim etmezse daha cok bası agrıyacak,rizeliyle bu is olmaz rizeli ve transfer kelimeleri bile yanyana gelmemeli

herkes diyor satmadan alamazsın hala nasıl bukadar dar düsünüyorsunuz ne iciyorsunuz tinermi kokluyorsunuz,sana kim diyor bonservisli oyuncu al ?
git kardesim kiralık oyuncu al tinerspor 2 sene boyunca kiralık adamlarla hemde kaliteli adamlarla sampiyon oldu
kiralık al 2 sene kirala ama ikna et kulübünü cüzzi bir rakama yada hic para vermemeye

burda bazı kitle var ısrarla tutturmus vay efendim satmadan alamazsın,git kiralık al bu ihtimale karısmıyor uefa.

Hayaller Büyük Başkan
Gerçekler Mustafa Cengiz

Mustafa Cengiz kesinlikle transfer işini Abdürrahime bırakmamalı. Abdürrahim sadece kafile başkanlığı ve futbolcularla diyalog tarzında kalmalı.

Yalnız bizimkiler fazla centilmen davranıyor medyaya bu Ali Koç'un nasıl bir fitneci olduğunu üstüne basa basa belirtmeliler.

Bu konu önemli çünkü alacağımız hatta bizde kiralık oynayan adamlara bilinçli bir şekilde musallat olmuşlar. Gerçek yüzleri bu. Sonrada centilmenlikten barıştan bahsediyor yalancı yalı oğlanı.

Sen Comalli yi getirdin adam 100 futbolcu istemiş ama ilk 4 e bak:

Nagatomo
Ndiaye
Emre Akbaba
Tolga Ciğerci

Bunun için mi aldın komoliyi ey Vizyoner yalı oğlanı yeme bizi. Masken düştü altından Aziz çıktı.

Dün dedikleri arasında en dikkat çekici ifade 55 Milyon CL geliri idi. Ve bunun doğru olma imkanı yok.

Katılım Bedeli : 15 Milyon Euro
Yayın Havuzu : 280 Milyon Euro (Max 11 -12gelecek)
Sıralama Payı. 9.970.000 Euro

35 Milyon Euro civarı bir para alacağız pastadan.

Geçen seneye göre düşünmüş. Ama geçen sene dağıtılan para 280 değil 520 Milyon Euro idi. Aynı para korunursa 11-12 Milyon Euro civarı alacağız. Ki bu da yayıncıya bağlı değişiyor. Bu sene daha o bile belli değil.

Gruptan çıkmadan 10 puan civarı alıp o paraları görmek mümkün değil.

Keşke dediği gibi olsa ve gruptan da çıkarak 70 Milyon Euro gelir elde etsek.

Sanki taraftar neden Modeste olmadı diye bu kadar sitem ediyormuş gibi konuşuyor. Modeste olmuyorsa başkasını alsaydınız. Transferin bitmesine 5 saat kala rakip takımın üçüncü forvetine teklif götürmek B planı olabilir mi bu kulübün.

hayaller cumartesi hayatlar pazartesi diye bir şarap markası vardı eskiden içerdim onu hatırladım

yürü be başkan hayaller paris hayatlar suriye'yi yaşatıyorsun bize

Plansızlık yaptığını kabul ediyor zaten. Bu doğru.

Ama şunda bir anlaşalım. NE OLURSA OLSUN OYUNCU SATMADAN YENİ BİR OYUNCU ALAMAZSIN. SATTIĞIN KADAR ALACAKSIN! yaptırımı UEFA tarafından kulübe uygulanıyor değil mi? Oyuncu satılamadı. Adam nasıl yeni bir oyuncu satsın? Bana kalırsa bütün planı Belhanda, Feghouli satışına bağladı. Onlara kesin gözüyle baktı. Ama satamadılar. Kimse almadı ya da zararına satış olacaktı. Elde kaldı. Her şey alt üst oldu. Şimdi transfer sezonu kapanmış, bu adamlar senin sözleşmeli oyuncun. Çıkıp "bu adamları kimse istemedi elde kaldı" diye bir şey diyemez. O açıdan bakılmalı.

Ben ipini koparmışcasına milyonlarca liralık transfer yapıp o oyuncuyu sadece süper ligde oynatıp, UEFA'ya götürememe aptallığı yapma yerine bu şekilde kalmasını tercih ederim. Herkes biraz hafızasını kontrol etsin. Ceza açıklanana kadar herkes çok daha kötü günlere alıştırmıştı kendini. Ceza açıklanınca şükredip sustunuz. Şimdi ne olduysa herkes transfer diye ağlamaya başlamış. Şimdiki kadroya ben şükrediyorum. Bu kadro bizi sezon ortasına kadar götürecektir.

1. Oyuncu satamadıysan senin ikinci başkanın çıkıp 2 tane santrafor alacağız diye açıklama yapmayacak. Adam satabilirsek alacağız diyecek ya da gidecek beleş oyuncu bulacaksın.

2. Başta paramız yok deselerdi kimse laf etmezdi.

3. Emre Akbaba transferi santraforun yoksa LÜKSTÜR !

karakullukçu :"market pool budandı, beşiktaşın aldığının yarısını bile alamayacak Galatasaray"

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hep bize gelince silksinler zaten.
bir ara yayin gelirinde de uefaya giden bizden daha fazla aliyordu

İzleyememiştim. Bütün söyleşiyi burada yazılı olarak paylaşan Alper Altun'a teşekkür ederim.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Terim ve Cengiz çok uyumlu olmuş ve bu ikili Galatasaray'ı yukarılara taşıyacaktır.

"Bir ipte iki cambaz oynamaz" Bir yanda herkesin malumu Fatih Terim egosu; diğer yanda bütün suç benim diyebilecek kadar açık sözlü Başkan Mustafa Cengiz. İnanın Mustafa Cengiz yerinde bir başkası olsaydı dünkü program "transfer ağızla yapılmıyor" sözünden dolayı tam bir faciaya dönüşebilirdi. Kaosun zirvesini görürdük. Bu açıdan çok mutlu oldum.

Gelelim esas meseleye. Forumun %99'u transferin son günü adamı topun ağzına yerleştirdi.
"Para yok, satmadan oyuncu alırsak ceza yeriz yüklenmeyin" deyip durduk ama kimse dinlemedi. Herkes hukukçu kesildi başımıza. Düşünün ki başkan herkesi tatmin edecek bir transfer yaptı ve dünkü UEFA listesine o adamın adını yazamadık. "Forvet al" diye kafa şişiren futbol profesörleri ve büyük hukukçu tayfa yine başkanı yerle bir ederdi.

Yineliyorum; tekrar ediyorum; her zaman söylüyorum.
"Rakip takımlara hava atıp kendini tatmin etme adına transfer isteyen cahil taraftar" takıma çok zarar vermektedir. Para yaparak transfer yapmak çok kolay. Dursun Özbek bunu cahil cahil yaptı. Bedelini ödüyoruz. Mustafa Cengiz de taraftardan gelecek tepkiye rağmen oyuncu almadı. Bunlar önemli ayrıntılar; bunlar fedakarlıktır. Kafası çalışan bir başkanımız var. Popülist gündeme kurban etmeyin bu adamı!
Haklisin, rakip takimlara hava atmak icin forvet transferi istedik.

Eren'in kalitesiz oldugu icin istemedik, takimda 1 tane sanrafor var sadece diye istemedik, baskan forvet alicaz diye aciklama yapmadi zaten ve Albayrak 2 tane forvet alicagiz demedi zaten.

Evet, hava atmak icin forvet istedik.

Hava gibi su gibi sampiyonluga muhtaciz isin ozeti bu.

Bi dolu renktas yok 37 mi 55 milyon euro mu alicaz ona takilmis.

Bize her yil cl katilimi minimum 40 milyon euro extra gelir getirecek rakiplere gore. Bu muazzam bir fark.

Bjk 1 yil katilamadi bjk fiko %35 kuculucez dedi.

Iste bu para icin mutlaka sampiyon olmaiyiz.

Bunun icin forvet ve stoper sartti.

Baskan hikaye anlatiyor. Sampiyon olamazsak sorumlusu baskan benim gozumde.

1. Oyuncu satamadıysan senin ikinci başkanın çıkıp 2 tane santrafor alacağız diye açıklama yapmayacak. Adam satabilirsek alacağız diyecek ya da gidecek beleş oyuncu bulacaksın.

2. Başta paramız yok deselerdi kimse laf etmezdi.

3. Emre Akbaba transferi santraforun yoksa LÜKSTÜR !

1) Bunda hatasını kabul ediyor. "Hatalıydım" diyor. Öyle demesinin sebebi de bana göre o iki ismin satılacağından emin olması. Acemilik oldu.

2) Bunu ilk başkan olduğunda söyledi. Ama hava öyle bir değişti ki sanki ekonomimiz şahane, transfer rahatça yapabiliyoruz algısı yaratıldı.

3) Onda topu Fatih Terim'e attı. "Terim istedi" demiş. Kağıt üzerinde haklı olabilirsin; lüks olabilir ama Belhanda ve Feghouli'nin hali ortada. Emre Akbaba pahalıya da gelse "iyi ki almışız" diyeceğiz. Ben bu konuda başkanın "bu transfer prestij meselesine döndü" demesine karşıyım; ona kızdım sadece. Transfer bir rekabet aracı değildir.

başkanın en büyük hatası yönetim kadrosunda profosyonel, uluslararası transferlerde deneyimi olan üst düzey bir direktör yada yönetici bulundurmaması. aponun yapacağı işler başka. apo futbolcularla beraber takılsın yada transferde en fazla yurtiçiyle falan ilgilensin ama yurtdışından yapacağımız transferleri becerebilecek donanımlı birine ihtiyaç var başkan devre arası gelmeden böyle birini bul gözünü seveyim

emre akbabaya 4 milyon euro vereceğin yerde tonla forvet bulurdun

ömer bayrama bile verdiğin 400 bin euro, kayseri kasımpaşa bursanın forvetlerini toplasan üstüne paran artar

başkanın en büyük hatası yönetim kadrosunda profosyonel, uluslararası transferlerde deneyimi olan üst düzey bir direktör yada yönetici bulundurmaması. aponun yapacağı işler başka. apo futbolcularla beraber takılsın yada transferde en fazla yurtiçiyle falan ilgilensin ama yurtdışından yapacağımız transferleri becerebilecek donanımlı birine ihtiyaç var başkan devre arası gelmeden böyle birini bul gözünü seveyim
haldun üstünel

Haklisin, rakip takimlara hava atmak icin forvet transferi istedik.

Eren'in kalitesiz oldugu icin istemedik, takimda 1 tane sanrafor var sadece diye istemedik, baskan forvet alicaz diye aciklama yapmadi zaten ve Albayrak 2 tane forvet alicagiz demedi zaten.

Evet, hava atmak icin forvet istedik.

Lafım son gün verilen tepkilere değildi. Ben de biraz kızdım. Ama genel anlamda öyle bir taraftar profili var. Bunlar takıma zarar veriyor.

Son gün yaşananların sebebini plansızlık olduğunu söyledi. Doğru. Son gün gelince hatalarını anladılar. Ama sırf hatalarını örtbas etmek için aptalca transfer mi yapsalardı? ŞL'de oynamayacak oyuncuyu ne yapalım! Oyuncu transfer edip ŞL'de rezil olacağımıza başkanın çıkıp "hata yaptık plansızlık yaptık, ama Galatasaray'ın parasını çöpe atmamak için yanlış transfer yapmadık" demesi benim gözümde daha olgun, erdemli bir davranış. Bu mantık bize fayda sağlayacaktır.

1) Bunda hatasını kabul ediyor. "Hatalıydım" diyor. Öyle demesinin sebebi de bana göre o iki ismin satılacağından emin olması. Acemilik oldu.

2) Bunu ilk başkan olduğunda söyledi. Ama hava öyle bir değişti ki sanki ekonomimiz şahane, transfer rahatça yapabiliyoruz algısı yaratıldı.

3) Onda topu Fatih Terim'e attı. "Terim istedi" demiş. Kağıt üzerinde haklı olabilirsin; lüks olabilir ama Belhanda ve Feghouli'nin hali ortada. Emre Akbaba pahalıya da gelse "iyi ki almışız" diyeceğiz. Ben bu konuda başkanın "bu transfer prestij meselesine döndü" demesine karşıyım; ona kızdım sadece. Transfer bir rekabet aracı değildir.

1. Hangi iki ismin satılacağından emin? Pazartesi maç sonu açıklama yapıyorlar, cuma akşamı transfer kapanacak.

2. Hayır transfer sezonu başladığında diyeceklerdi, alıcaz edicez deyip durdular. Terim hele 4 adam istiyorum ve alınacak dedi, nasıl kandırdılarsa.

3. Terim santrafor alınmayacağını bilse Akbaba'yı istemezdi.

Tarihte böyle bir durumla Polat döneminde sakatlıklar yüzünden karşılaşmıştık Uefa 4. tur maçına Kewell'ı stoper oynatarak çıkmıştık ve şampiyon olma ihtimalimiz olan sezon da çöpe gitmişti. Santraforsuz sezona giriyoruz hiç beceremiyorsan gidip bedavaya Sakho'yu, Papiss Cisse'yi falan alacaktın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt