Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceyhun Gülselam ve Elmander'in menajeri.klübü icraya veren puştlar tam olarak kim
Terimin anlaştığı bir tane başkan söylesene yurtiçi yurtdışı kim gelirse gelsin terim her başkanla sorun yaşadı.Başkanla hoca arasındaki uyumsuzluk yüzünden şampiyon olamadık bu sene keşke iki taraftan biri istifa etseydi bir küs bir barışık ilişki yaşadılar resmen ...
niyetini nereden anladın renktaşBu adam ihraç etmeyen gs li değildir gözümde. Tarihin gördüğü en kötü niyetli başkansı şahıs.
Saçmalıyor. Cogito (Cogito ergo sum - düşünüyorum o halde varımın kısaltması) düşüncesi Tanrı düşüncesiyle asla çelişmez. Tersine Descartes Tanrı'ya Cogito'dan ulaşır. Ayrıca Descartes ve hiççilik ne alaka? Descartes tam bir realist.Son Dakika!
MC:"ben bu gece hastanede yattım B ve C vitamini yüklediler. Geliyorum. Yeni bir tedavi türüne girdiler beyindeki bilmemneleri almak için. 6 gündür baş ağrısı çekiyorum. Hee 'kendini acındırıyor başkan' şerefsizim bana acıyana acırım. Albert Camusü okursanız ki o hiççiliğe girdi hiççilik nihiliste vurursa da dünya'da boşa düşersiniz sakın materyalizmi hiççiliğe vurmayın vallahi descartes gibi kafayı yersiniz sonra da 'düşünüyorum öyleyse varım' dersiniz. yokluğunuza hükmedersiniz. buna çok dikkat edin en iyisi ammenna ve saddakna elhamdülillah müslümanım demek. şimdi fesefeye çok fazla dalmayın."
sana dursun gibi baskan laik renktasBu adam ihraç etmeyen gs li değildir gözümde. Tarihin gördüğü en kötü niyetli başkansı şahıs.
Konuşmasına bakılırsa kulüp için elle tutulur tek şeyi kendisi yapmış görünüyor.Bu adam ihraç etmeyen gs li değildir gözümde. Tarihin gördüğü en kötü niyetli başkansı şahıs.
Saçmalıyor. Cogito (Cogito ergo sum - düşünüyorum o halde varımın kısaltması) düşüncesi Tanrı düşüncesiyle asla çelişmez. Tersine Descartes Tanrı'ya Cogito'dan ulaşır. Ayrıca Descartes ve hiççilik ne alaka? Descartes tam bir realist.
bu adam ne konsuyor ya. biz gazla calisyoruz falan diyor