Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Bu yıl hangi kadroyu verirsen ver ilk 3 yapamazdı bir hoca.
Bi ara hoca kopmuştu futboldan , aslında onun sezon boyu olması gerekiyormuş.
Tebrikler hocam bu yılki inanılmaz başarı için.

Adam utanmadan sezonun neredeyse sonlarında belhandayı sırf kendi "egosu" uğruna gönderdi be. Ne diyorsunuz siz? En iyi oyuncularımızdan birini direkt gönderdi. İdari bir karar alarak. Şampiyonluğu orada sattı zaten. Biz hala burada konuşuyoruz.

Etoba neden pas özürlüsüyle maçlara çıktık puanlar kaybettik. Aldıkları adamda belhandanın menajerinin önerdiği. İnsanda bir utanma olur.
En iyi oyuncularımızdan mı?

Galatasaray youtube kanalı bu vasat üçlüden geçilmiyor. Kendi kişisel hesapları yaptılar cengiz-albayrak-günay üçlüsü. Yazık kepazelik.

Adam utanmadan sezonun neredeyse sonlarında belhandayı sırf kendi "egosu" uğruna gönderdi be. Ne diyorsunuz siz? En iyi oyuncularımızdan birini direkt gönderdi. İdari bir karar alarak. Şampiyonluğu orada sattı zaten. Biz hala burada konuşuyoruz.

Etoba neden pas özürlüsüyle maçlara çıktık puanlar kaybettik. Aldıkları adamda belhandanın menajerinin önerdiği. İnsanda bir utanma olur.
Yav he he belhanda oynadığında burda sallayanlar gelmiş şimdi belhanda sevici olmuş Adam hastalığına ragmen elinden geleni yaptı
Tek hatası var Fatih Terimi kovmadan gitmesidir.O yüzden Ünal aysal her zaman benim için en iyi başkandır Finansal açıdan olmasada
Terime haddini bildiren tek babayiğittir hepte öyle kalacaktır.

Yaw ne anlatiyor bu... her ay cikip ayni seyleri anlatiyor... takimin hakkini savunsaydin sampiyonduk. Allah sifa versin

Yav he he belhanda oynadığında burda sallayanlar gelmiş şimdi belhanda sevici olmuş Adam hastalığına ragmen elinden geleni yaptı
Tek hatası var Fatih Terimi kovmadan gitmesidir.O yüzden Ünal aysal her zaman benim için en iyi başkandır Finansal açıdan olmasada
Terime haddini bildiren tek babayiğittir hepte öyle kalacaktır.
Üstünü açık bıraksan bile göremezsin onu kardeşim hadi eyvallah. Sizin gibiler olduğu sürece desteklemeye devam edeceğiz biz. ;)
Terim karşısında bir şey söylemeyen anca arkasından basın toplantıları yapan kişiliği savunduğunu unutma.

5 dk sonra yeniden açtım. Halk ekmek'ten bahsediyor. :unsure:

Teker teker gelin yüzleşelim valla canım sıkılıyordu troll tokatlamayı özlemişim.

Yav transfer döneminde ne yapacağın belli değil. 19'una kadar ne yapacağın ne edeceğin belli değil. Hocamı ikna ediyim transfer çalışamalarını başlatayım diyeceğine hala Fatih Terim'le uğraşıyor.

Sen geçen yıl TFF iyidir hoştur derken , Belhanda'yı yollarken şampiyonluğu verdin. Açıklamalarında hiç elle tutulur bir şey yok.

Yok şunu yaptım yok bunu yaptım. 3 yıl önceden bahsediyor. Yok fan token yaptık. Zaten yapman lazım. Sen başkansın.

Basketbolda küme düşecektik neredeyse . Kadın basketbolda geriye gittik. Her dalda geriye gittik hala kendini övüyor.

Burak başkana kavuşmamıza az kaldı. Özhan Canaydın'dan da daha kötüsünü geleceğini düşünmüyordum mevcut başkan beni yanılttı.

Geri
Üst Alt