Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Adamin akli melakeleri yerinde degil,bi aday olacağım bi olmayacagim diyo.neyini ciddiye alayim su haliyle.hocayi kovacak adam sezon icinde kovardi

Şuanda görünen o maleaef, ama diğer başkan gelince yine kaos ne yaptıkları belli değil ha bunu da hocayı seven ama başarısız bulan biri olarak söylüyorum, benim gözümde teknik, idari, futbolcu hepsi bu sene başarısız
Gorunen sey cengiz sacmaliyor

Mustafa Cengiz: ''Sevgili Fatih Terim hocamız konuşurken beni buz gibi etti. Yusuf bey yerinden fırladı.''

Mustafa Cengiz: "Abdurrahim Bey, 'Yapma hocam' dediği halde demez dedim. Hoca, ona rağmen konuştu."

Fatih Terim'in "içerideki ve dışarıdaki düşmanlar" sözüyle ilgili konuşuyor açın çabuk 😬

Bariz şekilde ihanet ediyor Galatasaraya. Seçim erteleme de albayrak aday olsun diye imis, belli oldu. Bu adamların derdi kulüp değil, cepleri. Galatasarayin 1 senesine mal oldu şu yaptıkları.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hazirandan secime kadar getirebilecek mi bi hoca gorecegiz

Alıyorsak eleştirebiliyoruz yani. Sorun yok.
Mustafa Cengiz: “Kombine almanızı, bilet almanızı, loca almanızı bıraktım atkı bile almıyorsunuz atkı. Sonra gelip beni eleştiriyorsunuz."

Kulübe 5 kuruş para sokamamış adam burada para harcamamış har vurup harman savurmamış deniyor. Getirin benim gibi fakiri ben de para harcamadan başkan olayım kameralar karşısında reklam yapayım. Gsnin her türlü meyvesini kullanayım ama ilk devre takımı 2 3 tane ilk 11 e transfer yapamayım bu takım 2. devreyi nasıl lider bitirdi düşün dur bakalım cengiz

Yeni baskan ve yonetim diledigiyle çalismakta ozgur,gidecek olan bi baskan ve yonetimin son bi kazik atacagini dusunmuyorum ,su aciklamalarina ragmen

gitmeden kaosun tam dibine atıyor adi herif.

Galatasaray' lının Galatasaray' dan başka düşmanı yoktur, bugün bir daha belli oldu bu

Mustafa Cengiz: Çingenelerden de özür dilerim. Ben de çingeneyim.

Terimle çalışmamak için bir sebep var mı abi?
Ölüsü bile tayin edilmiş ligde 3.5 attırdı.

Adam hayvan gibi kollanip desteklenen bir rakibine karşı ligi aynı puanla bitirdi üstelik tffnin düşmanca tutumuna rağmen. Hoca formsuzdu ama bu adam td nihayetinde hocayi saha dışına itersen error veriyor .

Bu sezon 2010 11 den daha fazla sıkıntılı bir sezondu ben hayatimda bu kadar aleni desteklenen iteklenen bask bir sezon daha görmedim.

Hangi yönetim gelirse gelsin tff ve kurulların terim dusmanligini bitiremezse yine ince ince doğrayacaklar Galatasarayı. Gecen sene HEDEF bjkydi bu sene belkide fener olacak

Arkadaşlar siz düşünüyor musunuz ki başkan adayları Terim ile çalışmak istiyor Aysalla Cengizle Cecchi Gori ile kavga dövüş ayrılan adamla hangi başkan çalışmak ister ? Aynılarının kendilerinin başına gelmeyecek kadar enayiler mi
Tamamen taraftar tepkisi çekmemek için Terim Terim diyor hepsi işte.

Bu yaz tam bir felaket olacak. Takım falan kimsenin umrunda değil.

Geri
Üst Alt