Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Yav görev süresi biten yönetime genel kurul mudahele edemiyor mu. Ne entrikalar bunlar kişisel hesaplar yüzünden palyaço ettiler kulübü.
Cesur ve güzel dizisinde bu kadar entrika olmuyor her sezon ayrı hikaye bezdim ya vallahi bezdim.
Birisi hoca olarak tüm kontrol elinde olsun ister diğeri diğerinin kuyusunu kazar, öbürü çeşitli entrikalarla teknik heyeti zayıflatır, teknik heyetin yardimcilari desen halı saha yöneticisi konudan tamamen habersiz, futbolcular yönetime inceden tepki koyar.
Genel kurula girmedim bile kimin eli kimin cebinde, kim ibra olup kim olmayacak her sene ayrı bir fantazi.

Alayınız bir defolsa da temiz bir baslangic yapsak.

Ne içinde bıraktı pardon da?

Hayatında hiç bilanço mu okudun

3 senede ne kadar zarar ettik zerre fikrin var mı?

Ezbere boş boş konuşmaktan başka bir halt yaptığınız yok.
Dursun döneminde sayısız hoca ve idareci değişti, transfer skandalları, alınan oyuncular da Sevr anlaşması gibi sözleşmelerle alındı bir de üstüne sıfır sportif başarı. UEFA'da verdiği savunma ve aldığımız cezaya hiç girmiyorum. Gelir getirici bir proje yoktu. Ayrıldığı zaman kalsaydı zaten bir dönem men cezası daha kapıdaydı.

Ben Mustafa başkan çok iyi, bize çağ atlattırdı demiyorum. Son 1 senesi özellikle zaten hastalığından dolayı eksi hanelerde. Ama ekonomik disiplini sağladı, çalma çırpmayı en aza indirdi, oğlunu akrabalarını kulüpte bir yerlere getirmedi. Son 1 senedeki zararın çoğu da koronodan dolayı oldu zaten. Maçlara seyirci gelse hem zarar değil gelir sağlardık hem de şampiyon olurduk.

Açıklamaları çok üst perdeye çekti. Seviye düştü. Utandım.

Yasi tutanlar bilir. Eskiden Glatasaray'in tek bir klup ici sorunu disariya yansimazdi ve hatta biz bununla ovunurduk. Kol kirilir yen icinde kalir lafi klubumuz icin bir kanundu. N'oldu da magazine malzeme olduk, dusmanlari kendimize guldururur olduk? Lanet olsun yaw.

Geri
Üst Alt