Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

MC haklı,Terim Galatasaray'ın metastaz yapan kanseridir.Galatasaray'ı Galatasaray yapn degerlerden onun ugruna vazgeçildi.Kol kırılıp yenin içerde kalmaması dahi Terim'in her fırsatta Galatasaray yönetimlerini medya önünde tartışmasının sonucudur.Kendini Galatasaray'dan üstün gördüğü bariz.Kurumsal bir yapının adamı değil ve hiç olmadı.sadece biz de değil gittiği bütün kulüplerle benzer sorunu yaşadı.Galatasaray Terimle var olmadı.Terim Galatasaray'la kimlik kazandı.Onca kez takıma geldi gitti arkasında işleyen bir sistem bırakmadı.Yetistirdigi bir tane teknik adam bile olmaz mı onca senelik td nin.Ozetle Galatasaray'ın önünü egosu ile her daim kesmiştir.Gorevde olmadığı dönemde bile taparları ve medya gücü ile baska bir teknik adamın sistem kurmasına müsade edilmedi.Terim ile zafere ulaşsan dahi o pirus zaferidir.Zaferin ardı hep yıkım olmuştur.

Cengiz başkan tekrar aday ol Terimle Çalışmam demiş bir teknik direktör görelim takımın başında

Kredinin yarısı 1 ay önce alınmış. Buna kefalet imzalanmış. Bir tanesi geçen hafta. Albayrak bankada işlerimiz hallettik, futbolcu maaşlarını ödedik demişti. Bu kadar kredi alınması ne kadar doğru bilemedim.
Çok güzel yönetiyor ya bazılarına göre. İşte böyle yönetiyorlar.
diagne gibi beş para etmez adama 13 milyon verirsen böyle kredi çekersin.

ceyhun ve elmande olayı devede kulak. Niye şimdi söylüyor bunları..Söyleyeceği birşeyi yok ki..

Senin takımının sene başından beri ağzına sçmışlar.Tarihde görülmemiş bir şekilde doğranmışsın..Ama bu Galatasaraylıyım diye ortalıkda gezinenlerni umrunda olmamış.
yahu senin icraatlerin umrumda değil. beceriksiz olursun yapamazsın bunlar çok normal. Ama sen o kadar olaydan sonra takımın hakkını savunmuyorsan sen hain oluyorsun sen fenerli oluyorsun.

Korona sonrası oynayacak adam kalmadı, giremezsin tabii o kadroyla. Tam kadro olsak 6. olacaktık diyorsan orası ayrı, orta noktada buluşma ihtimalimiz yok. Başak çoğu zaman tam kadro oynadı. Ts de öyle.

Ee başarısızsa geçen sene gönderselerdi? Net konuşayım en az 3 kere hoca değiştirirdik bu sezon, şu ortamda kimse bu takımda kalmazdı. Önceki transfer dönemlerini ayrı tutuyorum son 1 senesi kepazelik yönetimin.
Hoca zaten sürekli dedi taraftara söz verdiğim için takımdayım diye yoksa çoktan istifa ederdi. Bu sezon yönetim batırdı zaten hem transferlerde (kış dönemini iyi geçirdik) hem de hocayı savunamadı saha dışında. Ama hoca da çok hata yaptı bu sezon. Sürekli yönetimle kavga etmeye çalıştı. Hocalık performansı da kötüydü. Zaten Etebo, Akbaba, çift forvet vs. gibi konularda ısrarcı olmasaydı zaten en kötü halimizle bile şampiyon olurduk. Bence hatayı biraz da kendisinde aramalı. Çok rahat şampiyon olabilirdik bu kadroyla bile.

Hoca zaten sürekli dedi taraftara söz verdiğim için takımdayım diye yoksa çoktan istifa ederdi. Bu sezon yönetim batırdı zaten hem transferlerde (kış dönemini iyi geçirdik) hem de hocayı savunamadı saha dışında. Ama hoca da çok hata yaptı bu sezon. Sürekli yönetimle kavga etmeye çalıştı. Hocalık performansı da kötüydü. Zaten Etebo, Akbaba, çift forvet vs. gibi konularda ısrarcı olmasaydı zaten en kötü halimizle bile şampiyon olurduk. Bence hatayı biraz da kendisinde aramalı. Çok rahat şampiyon olabilirdik bu kadroyla bile.
Hocaya kimse hatasız demiyor zaten saçma bulduğum da hocaya laf atmak için yönetimi övmek. Futbolcu, yönetim, teknik heyet hepsi büyük hatalar yaptı bu sezon.

Şu yönetimin zerre elle tutulur yanı yok benim gözümde zaten.

3 sene boyunca dursun ile devam etmeyi tercih ederdim.

en azından adam saf, temiz kalpli bir insandı ama cengiz düşman başına..

Fatih terim aciklama yapar birazdan bu zat'i yerin dibine sokar.

Genel kurul bunları döve döve indirir. Altaylı bu haftaki program için şimdiden hazırlanıyordur

Mustafa Cengiz: ''Abdurrahim kardeşim her gün Florya'da transferler devam ediyor. Hiç problem yok. Taraftar bize güvensin.''
Albayrak Türkçe bilmiyor transfer mi yapacakmış gördük yaptığı transferleri 3 cümle kurmayı bilmeyen insanlar klübü yönetiyor daha ağır yazacağım da neyse bunamış

Henuz izleyemedim, ama kibir abidesi futbol fakiri Fatih Hoca'dan ve hicbir vasfi olmayan Albayrak'tan kurtulcaksan, baskan devam etsin.

ciddi ciddi bunları söyledi mi ? Kafayı yemiş bu adam

Abi çok iyi ya. Tüm toplantıdan en akılda kalıcı muhabbet bu.

Sağlık problemlerini gerekçe göstererek başkanı hal etme şansı var mı ? Ciddi manada sıkıntılı görünüyor durum. Allah şifa versin.

Geri
Üst Alt