Mustafa Sarp'la Sorununuz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mustafa Sarp'la Sorununuz Nedir?

Sezon başından beri en çok forma giyen oyunculardan biri olması nedeni ile kondisyon olarak yıpranması onun performasını her geçen maç aşağıya düşürüyor.ayrıca

rijkaard onu hücuma daha fazla yardımla gorevlendiriyo ama mustafa yetenekleri bu iş için yeterli değilayhana görev verilerek mustafada dinlendirilmeli ayhan bu pozisyon için daha iyi bir altenatif

Mustafa kazma geldin kazma gideceksin

Xabi, Yaya Toure, Moutinho. Bu üçlüden herhengi birini alabilme gücün varmı?

Herhangi birinin maliyetiyle karşılaştırılamayacak ucuza oynayan ve canını dişine takıp kalpten oynayan Mustafa Sarp'ı alnından öpmek lazım.

Valla ben eldeki kadroya bakıyorum. Yarısı o kalitede ya da o kaliteye yakın oyuncular. Kewell, Arda, Elano, Baros, Keita, Neill, Jo, kim ne derse desin Gio. Bu adamlarla Mustafa Sarp ve orta sahamızda ki diğer oyuncular gerekli uyumu sağlayamıyorlar. Çünkü aynı takımın futbolcusu değiller. O üçlü örnekti. Hamit, Nuri de olur. Yani demek istediğim elinizde bu oyuncular varsa hücum futbolu oynarsınız. Topu mücadele gücünüzle değil tekniğiniz ve pas kabiliyetinizle elinizde tutarsınız. Siz topun peşinden değil rakip topun peşinden koşturur. Topu rakibe vermeyerek defans yaparsınız. Şimdi bakıyorum bu adamlar bunu beceremiyorlar. Yani topu iyi kullanamıyorlar. Bunlar yüzünden iyi oyuncularımız da tam verim gösteremiyorlar. E Mustafa Sarp ve diğer orta saha oyuncularımız topu kaptırdığında da bizim klas ayaklarımız onlar kadar mücadele etmeyi beceremiyor. Bu uyumsuzluk hem ofansif hem de defansif manada zaafiyetler doğuyor.

Ben açıkcası Kalli dönemindeki takıma dönülmesini istemediğimden Mustafa Sarp bu takıma yakışmıyor diyorum. Siz Kalli'nin takımı gibi bir takım istiyorsanız o zaman Kewell, Elano falan gibi adamları yakıştırmayın takıma. Ya Ferrari kullanırsınız ya da Anadol. Ama ne Anadolunuzu Ferrari parçalarıyla ne de Ferrarinizi Anadol parçalarıyla modifiye edemezsiniz. Bizim takımda bu var.

Bu adamı eleştiremem. Her maç elinden geleni muhakkak yapıyor, terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Kapasitesi bu kadar, ne yapsın adam?

Ancak "Galatasaray için yeterli bir oyuncu mu, değil mi?"'nini tartışmasını yaparım, ki bence sezon başında olduğu gibi bu takımda banko oynayabilecek bir isim değil.

Mücadelesine, Galatasaray sevgisine saygım sonsuz. Ancak Mustafa mental olarak yetersiz bir kere. Antalya maçında Necati'nin attığı yediğimiz ikinci gol ve Atletico maçında kontrol etmeyip de kafa vurduğu pozisyon bunun en açık göstergesi.

Kaç maçtır pozisyonları değerlendiremiyor deli oldum o pozisyonda

ya artık bi iki maç dinlenmesi lazım sene basından beri aralıksız oynuyor neredeyse ve artık kaldıramıyor bu tempoyu biraz dinlenmeye ihtiyacı var bi iki maç kenarda beklemesi hem onun için hemde takım için faydalı olacakdır.

bencede dinlendirilmeli biraz, orta sahada metmet ile mustafa bir arada olmuyor hem pas yapmak istiyoruz hemde attığımız pasların yarısı karşı tarafa gidiyor bu oyuncular yüzünden, sevmiyor değilim hırslı ve istekli oynuyorlar ama önce Galatasaray ın menfaati düşünülmeli...

Türkiye'de yabancı hayranlığı oldukça Lincoln gibi sevilir,Arda gibilere destek çıkılmaz,yok işte bencil derler,göbekli derler,ruhsuz derler,ölünen geberilen adamların takımı ne hale soktuğunuda gördük,bu Mustafa Sarp kendini aşıyor ya herkes bunu göremiyor mu? Bu adam geldiğinde ben dahil iyi bir yedek olur dedim,formayı aldı vermiyor abi,adam hakkını veriyor o formanın hala bu adamda kusur ararsanız,bu adama takıntınız var demektir,helal olsun ki Mustafa Sarp'a 29 yaşına gelmiş Galatasaray ile iyi bir kontrat imzalamış ama kendini hala geliştirmekten gerir kalmıyor,ben böyle adamları başımın üstünde taşırım,hep bu eleştirenler ruh ruh diye yırtınmadınız mı? Alın size Galatasaray aşkıyla yanan adam,mücadelesini geçtim katkılı bir oyuncu,ama hala yaranamıyor bu Mustafa'nın tek suçu ''Türk'' olması bu kadar net...

budur abi bu adamı bazıları çekemiyo bu kadar basit.Allahına kadar oynuyor,Rijkaaardın bize armağanıdır Sarp.

Mustafa Sarp yeteneklerini ve potansiyelini zorluyor, kalıplarını parçalıyor şu anda. Daha geçen sene Bursa'da oynayan bir adam, dün geçe Atletico karşısında çatır çatır oynuyor. Bu açıdan bakmak lazım. Fikirler kiminle karşılaştırdığınıza göre değişir. Xabi vs. ile karşılaştırırsanız, Mustafa kimdir diyebilirsiniz. Ben Topal, Ayhan, Barış ve rakiplerimizdeki oyuncularla karşılaştırdığımda Sarp'ın kalburüstü olduğunu düşünüyorum (Ernst Türkiye'nin en iyisi bu konuda.).

mustafam kosu,hirs,ruh ve kondisyon bakimindan birinci,am top becerisi en düsük olani,

asagi tükürsen sakal yukarisi biyik

ne dim baska

Sorun Mustafa Sarp sorunu değil. Mustafa, Mehmet, Barış ve Ayhan sorunu. Her birinin kendisine göre artı ve eksileri var ama hiç biri forvet hattımıza destek verecek kalitede değil. Sene sonunda bu dörtlüden en formda olan ikisini yedeğe çekmek ve yapılacak (çok flaş olmasına gerek yok) iki sağlam transfer takımın bütün rengini değiştirir. Bu dörtlü takımın merkezini oluşturduğu sürece yapılacak forvet transferleri parayı sokağa atmaktan öteye gitmez.

bazı üyeler ortasahadaki en önemli adamımız mustafa sarptır yazmışlar...

eğer öyleyse ölmüşüz ama ağlayanımız yok demektir..

Mustafa Sarp'in benim gozume carpan eksikleri iki not var.

1- top cabuklugu: Ayagi aldigi toplari tek pas yapmadigi surecte topu nereye oynayacagi konusunda biraz agir kaliyor sadece avrupa maclarinda degil turkcel superliginde Buyukler ve Bursa Kayseri Eskisehir gibi takimlara karsi pas hatasi yapmasi daha olasilikli oluyor.

2- hucum konusunda soguk kanlik, tecrube mi diyelim artik tam bilemiyorum, ama dun bir iki pozisyonda sakin olup topu kontrol etse bire bir kalacakti kaleci ile.

ama artilari bu eksiklerini elbette kapatiyor, bence bu yilin istikrarli oyunculardan biri, ve gelecek sezon kendisinden daha fazla beklemeye hazir olalim diyorum.

bu takimda onemli bir degerdir.

Mustafa Sarp tek başına oynarsa sorun yok ama Mehmet, Barış veya Ayhan'la oynayınca takımın ortadan çıkması çok zorlaşıyor. Ama kesinlikle takımda kalmalı, formasını terleten, iyi niyetli bir oyuncu.

Sorun Mustafa Sarp sorunu değil. Mustafa, Mehmet, Barış ve Ayhan sorunu. Her birinin kendisine göre artı ve eksileri var ama hiç biri forvet hattımıza destek verecek kalitede değil. Sene sonunda bu dörtlüden en formda olan ikisini yedeğe çekmek ve yapılacak (çok flaş olmasına gerek yok) iki sağlam transfer takımın bütün rengini değiştirir. Bu dörtlü takımın merkezini oluşturduğu sürece yapılacak forvet transferleri parayı sokağa atmaktan öteye gitmez.

Katılıyorum.

Mehmet Topal ve Mustafa Sarp bu kadro revizyonundan sonra Galatasaray'da yedek oturmalıdır. Mehmet Topal'da bu zinciri kıracak potansiyel var tek ön libero oynadığı kimi maçlarda mükemmel performanslar sergilemişti. Olgunluk çağına girdiğinde bazı futbolcuların gösterdiği aşamayı gösterirse o zaman 5-6 sene çok üst düzey top oynayabilir. Ama Mustafa Sarp ne uzar ne kısalır. Önümüzdeki sezon için düşünürsek Elano, Emre Çolak ilk 11 için aday olacaklardır. En az 2 orta saha transferi gereklidir bu takıma. Hamit, Gökhan İnler, Nuri Şahin gibi Türk isimler alınabilirse yabancı kontenjanından ötürü oldukça faydalı iş yapmış oluruz. Zaten 3ü de çok çok iyi topçular. Ama orta 3 lüde Mehmet Topal'ı da eklersek şu an önümüzdeki sezon takımda bulunması gereken bence 3 isim var. Eğer rahat bir kadro yapısı istiyorsak 3 sayısını 6 ya çıkarmalıyız. Yani en az 2 si Türk 3 isim lazım bize.

arkadaş bülent korkmazın kefil olduğu adamdan ne beklersin ya bu adam ne kadar şanslıdır ki galatasarayımızın formasını giyiyor deli olucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt