Boracan Başer
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2009
- 4.823
- 1
- 1.308
Cevap: Mustafa Sarp'la Sorununuz Nedir?
Mustafa Sarp yaya toure den daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 maç Xabi, Yaya Toure, Moutinho gibi orta saha oyuncularını izledikten sonra Mustafa Sarp'ı izleyen herkes insanların bu adamla olan problemini anlar.
Mustafa kazma geldin kazma gideceksin
Xabi, Yaya Toure, Moutinho. Bu üçlüden herhengi birini alabilme gücün varmı?
Herhangi birinin maliyetiyle karşılaştırılamayacak ucuza oynayan ve canını dişine takıp kalpten oynayan Mustafa Sarp'ı alnından öpmek lazım.
Türkiye'de yabancı hayranlığı oldukça Lincoln gibi sevilir,Arda gibilere destek çıkılmaz,yok işte bencil derler,göbekli derler,ruhsuz derler,ölünen geberilen adamların takımı ne hale soktuğunuda gördük,bu Mustafa Sarp kendini aşıyor ya herkes bunu göremiyor mu? Bu adam geldiğinde ben dahil iyi bir yedek olur dedim,formayı aldı vermiyor abi,adam hakkını veriyor o formanın hala bu adamda kusur ararsanız,bu adama takıntınız var demektir,helal olsun ki Mustafa Sarp'a 29 yaşına gelmiş Galatasaray ile iyi bir kontrat imzalamış ama kendini hala geliştirmekten gerir kalmıyor,ben böyle adamları başımın üstünde taşırım,hep bu eleştirenler ruh ruh diye yırtınmadınız mı? Alın size Galatasaray aşkıyla yanan adam,mücadelesini geçtim katkılı bir oyuncu,ama hala yaranamıyor bu Mustafa'nın tek suçu ''Türk'' olması bu kadar net...
Sorun Mustafa Sarp sorunu değil. Mustafa, Mehmet, Barış ve Ayhan sorunu. Her birinin kendisine göre artı ve eksileri var ama hiç biri forvet hattımıza destek verecek kalitede değil. Sene sonunda bu dörtlüden en formda olan ikisini yedeğe çekmek ve yapılacak (çok flaş olmasına gerek yok) iki sağlam transfer takımın bütün rengini değiştirir. Bu dörtlü takımın merkezini oluşturduğu sürece yapılacak forvet transferleri parayı sokağa atmaktan öteye gitmez.