Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysal sonrası ekim ayında Duygun Yarsuvat başkan olmuş ve mayısta yine seçime gidilmişti. O zaman yanılmıyorsam şampiyon başkan Duygun Yarsuvat'a tekrar aday olması yönünde telkinlerde bulunulmuştu; kabul etmemişti.
Şimdi yine benzer bir durum var. Mustafa Cengiz olağanüstü seçimde başkan seçildi. Şampiyon oldu. Tekrar aday olmayacağını söyleyen Duygun Yarsuvat'a göreve devam etmesini isteyen kurul bugün de aynı şeyi yapacaktır. Bu kadar başarıya, kenetlenmişliğe, taraftara rağmen Dursun Özbek'i tekrar seçeceklerini sanmıyorum.
yerimizi alalim
1. yagli surat
2. ozan korkut aka HAIN
3. Büyük Baskan
böyle olur maalesef.... Biatcilar kazanir, GS biter, Hoca bu seneyi bitirir mi belli degil. Bizde yavas yavas Askimizi birakiriz bu serefsizler gidene kadar
Yarın başkan kesin olarak seçilecek mi yoksa cogunluk sağlanamaması durumunda 1 hafta sonraya kalma durumu var mı ?
Oğlum her yerde yine dursun iti alacak gibi konuşuluyor. Ya ben anlamiyorum bu adam gelirse yine kaos ortamına girecek takım . Ailenizi anıyorum sevgiyle, liseniz batsın
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi