Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Aysal sonrası ekim ayında Duygun Yarsuvat başkan olmuş ve mayısta yine seçime gidilmişti. O zaman yanılmıyorsam şampiyon başkan Duygun Yarsuvat'a tekrar aday olması yönünde telkinlerde bulunulmuştu; kabul etmemişti.

Şimdi yine benzer bir durum var. Mustafa Cengiz olağanüstü seçimde başkan seçildi. Şampiyon oldu. Tekrar aday olmayacağını söyleyen Duygun Yarsuvat'a göreve devam etmesini isteyen kurul bugün de aynı şeyi yapacaktır. Bu kadar başarıya, kenetlenmişliğe, taraftara rağmen Dursun Özbek'i tekrar seçeceklerini sanmıyorum.

Harbiden Dursun Secilirse cok pis sinirlenecegim.... sonra 3-4 transfer yapip Hocamizin golgesinde kalip isi goturup takim 3-4 sezon sonra maf edeceginden cekiniyorum.

Elbet sezon arasi secim olmaz ama olsaydi birakin aday olmayi Dursun Ozbek dolastigi sokakta baya ters laf yerdi.
Pes kes edeceginden hic suphem yok. Mustafa baskan dogru yolda ve kalmali. Hocamiz acaba acik acik Mustafa Cengiz baskan tavsiyesinde/desteginde bulunurmu acaba? cok tersu durum ki olmazsa istifa mecburiyeti cikiyor.

Avatar totemim başlamış bulunuyor. Umarım yarın hepimiz mutlu oluruz renktaşlar. #HedefimizBaşkanMustafaCengiz #RengimizGri

Aysal sonrası ekim ayında Duygun Yarsuvat başkan olmuş ve mayısta yine seçime gidilmişti. O zaman yanılmıyorsam şampiyon başkan Duygun Yarsuvat'a tekrar aday olması yönünde telkinlerde bulunulmuştu; kabul etmemişti.

Şimdi yine benzer bir durum var. Mustafa Cengiz olağanüstü seçimde başkan seçildi. Şampiyon oldu. Tekrar aday olmayacağını söyleyen Duygun Yarsuvat'a göreve devam etmesini isteyen kurul bugün de aynı şeyi yapacaktır. Bu kadar başarıya, kenetlenmişliğe, taraftara rağmen Dursun Özbek'i tekrar seçeceklerini sanmıyorum.

Pek aynı hava mevcut değil cengize oy verenler bile cephe aldılar şampiyonluğa rağmen zaten hiç birinin umrunda değil takımın durumu.

duygun ve dursun aynıydı ikiside yiyici tayfadan destek alıyolardı aten duygun dursunu açık açık destekledi başkanlık yer değiştirmişti o dönemde.

Tek 1 ihtimal var cengizin başkan seçilmesi için ozan dursunun kitleden oy alıcak anca öyle yok ozan yada dursun cengize rakip olursa diğer adaylar az oy alırsa işler baya baya zora girer.

yerimizi alalim

1. yagli surat
2. ozan korkut aka HAIN
3. Büyük Baskan

böyle olur maalesef.... Biatcilar kazanir, GS biter, Hoca bu seneyi bitirir mi belli degil. Bizde yavas yavas Askimizi birakiriz bu serefsizler gidene kadar

yerimizi alalim

1. yagli surat
2. ozan korkut aka HAIN
3. Büyük Baskan

böyle olur maalesef.... Biatcilar kazanir, GS biter, Hoca bu seneyi bitirir mi belli degil. Bizde yavas yavas Askimizi birakiriz bu serefsizler gidene kadar

Ağzından yel alsın üstad. Ben Ozan Korkut'un Dursun'dan kesinlikle oy çalacağını düşünüyorum. Ayrıca dün akşamki tanıtım toplantılarında Cengiz başkanın 700 kişi konuğu varmış. Ben umutluyum,umutlu olmamız lazım.

Yav millet başarıya kenetlenmeye karaktere göre oy verse dursun şu an aday bile olamazdı hatta kulübün kapısının önünden bile geçemezdi. Galatasarayın menfaatini kim düşünüyor ki?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sampiyonlugu kursamizda birakacak sonuc cikacak.. kötünün lesi cikacak

ilk 6 sandik fosillerin oy kullandigi sandiklar, keyfiniz kacmasin oradan cikacak sonuclara bagli olarak.

dursun 2800'lerden 1623'e düsmüstü mustafa baskana karsi. fatinoglu rezaleti dursunun oylarini biraz bölerse iyi olur.

DeDsWaSXUAAhud8.jpg

Şampiyonluk sevincimi buruk yaşamama neden olan hadise

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Yarın başkan kesin olarak seçilecek mi yoksa cogunluk sağlanamaması durumunda 1 hafta sonraya kalma durumu var mı ?

Dursun Özbek seçilirse tarihimize kara bir leke olarak geçecek. Dursun gittiğinde nasıl pozitif bir hava estiyse, tekrar gelmesi durumunda şampiyonluk atmosferi dağılır negatif bir ortam oluşur.

Şu anda D.Özbek'in bırakın önde görülmesi, seçime girmesi bile utanç verici aslında.

Geri
Üst Alt