Pro Evolution Soccer 2016

yapman gerekenler
1. Virus olmadigindan emin ol gerekirse bas formati
2. Tum sürücüler ozellikle ekran kartin guncel olsun
3. Ekran karti ayarlarindan oyun icin optimizasyon yap
4. Oyunu kurarken direct surumunun tam kuruldugundan emin ol
5. Gerekirse full ayarlar yerine orta cozunurlukte oyna.
6. Settingse girersen orda sistem yeterliliklerinde sorunun nerden oldugu görünür

Ekran kartin r7 240 mi?

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası her üst düzey grafiğe sahip oyunu rahatça oynayabiliyorum ama, PES 16'yı en yüksek seviyede oynayamıyorum. Biraz rahatsız edici kasmalar oluyor bende de açıkçası. ( 2 gb 128 bit )

yapman gerekenler
1. Virus olmadigindan emin ol gerekirse bas formati
2. Tum sürücüler ozellikle ekran kartin guncel olsun
3. Ekran karti ayarlarindan oyun icin optimizasyon yap
4. Oyunu kurarken direct surumunun tam kuruldugundan emin ol
5. Gerekirse full ayarlar yerine orta cozunurlukte oyna.
6. Settingse girersen orda sistem yeterliliklerinde sorunun nerden oldugu görünür

Renktas settingte hersey iyi diyor ama oyunda orta modunda kasma yok fakat yuksege alinca macta kasiyor boyle bir sey daha onceki peslerde yasamadim.

Renktas settingte hersey iyi diyor ama oyunda orta modunda kasma yok fakat yuksege alinca macta kasiyor boyle bir sey daha onceki peslerde yasamadim.

Sıkıntın ekran kartından ...şöyle diyeyim bit değerini yoldaki şerit olarak düşün. bu değerin az olması şeridin dar oldugu anlamına gelir gidiş gelişlerde zorlanma tıkanma olur . tabi ekran kartının veri hızına da bakmak lazım ama büyük ihtimal bit değerinden. ben de pes 13 oynuyorum benim makine eski bir şey. 512 mb 64 bit :) mecburen düşük modda oynuyorum.
full detay yaptıgın anda bu veri trafiğini sağlayacak yeterli genişliği sunamıyor.

Alla alla. Baya öven olmuş. Bir deneyelim bakalım.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    87,3 KB · Görüntüleme: 39

Ekran kartın zayıf kalmış olabilir, senin durumunda ekran kartının 2 gb vram'e sahip olması pek bir şey ifade etmiyor, aynı şey bit içinde geçerli. Kabaca ifade edecek olursak; bit yoldur, yüksek bit değerinin anlamlı olabilmesi için ekran kartının hızlı olması gerekir. Yani bantgenişliği gibi bir şeydir bit. Eğer ekran kartının çekirdek/saat hızları düşükse isterse 100000 bit olsun bir anlamı olmaz. Vram ise (senin 2 gb dediğin şey) ekran kartının hafızasıdır, yani texture'leri falan anlık işlemek için hafızasına atar. Aynı şekilde bu da tek başına bir şey ifade etmez yeterli hızda işlenmezse vram büyüklüğünün de bir anlamı yok.

Sonuç: Ekran kartın kötü Yasin.

Nvidia GT 420M eski Yasin'cim. Belki ondan olmuş olabilir.

Benimki de 2GB / Nvidia GT 540M mesela, Pes 2014'de high'da az da olsa kasma yapmıştı. Senin durumun normal yani.

2 GB olması çok birşey ifade etmiyor.

Ekran kartın zayıf kalmış olabilir, senin durumunda ekran kartının 2 gb vram'e sahip olması pek bir şey ifade etmiyor, aynı şey bit içinde geçerli. Kabaca ifade edecek olursak; bit yoldur, yüksek bit değerinin anlamlı olabilmesi için ekran kartının hızlı olması gerekir. Yani bantgenişliği gibi bir şeydir bit. Eğer ekran kartının çekirdek/saat hızları düşükse isterse 100000 bit olsun bir anlamı olmaz. Vram ise (senin 2 gb dediğin şey) ekran kartının hafızasıdır, yani texture'leri falan anlık işlemek için hafızasına atar. Aynı şekilde bu da tek başına bir şey ifade etmez yeterli hızda işlenmezse vram büyüklüğünün de bir anlamı yok.

Sonuç: Ekran kartın kötü Yasin.
Cozum yok diyorsun yani.

@Yasin Şimşek Çözünürlüğü düşürmeyi dene, kuvvetle muhtemel düzelir o zaman. İşlemcin iyi, çözünürlüğü düşürdüğün oranda yük; ekran kartından işlemciye geçer.

@Yasin Şimşek Çözünürlüğü düşürmeyi dene, kuvvetle muhtemel düzelir o zaman. İşlemcin iyi, çözünürlüğü düşürdüğün oranda yük; ekran kartından işlemciye geçer.

Cozunurlugu dusursem yine ayni benim kasma kismi defans kisminda kasmiyor sadece su orta sahada kasiyor yahu.Defansta gayet normal gosteriyor orta sahada kasiyor.

Ekran kartında on board kullanıyordur kasma oluyorsa NVidia ayarlarından program için özel kullanım ayarlayın.

Bu transferlerin hali ne ya daha 1 hafta önce çıkan oyunda 3 ay önceki transferler yapılmamış?

Geri
Üst Alt