- 24 Temmuz 2021
- 12.808
- 5.004
- 663
Maaşı olan adama bu kadar bonservis hımmmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komik ya cidden komikRennes, Fenerbahçe'den Kim Min-Jae'yi €19.5M karşılığında kadrosuna kattı. Min-Jae ile yapılan sözleşme 4 yıllık olacak. (via@pedromsepulveda)
Adamlar satıyor. Biz de beceriksizliğimize "Adamlar hülle yapıyor" diyelim. Aynen hülle aynen.rossiyi de flamigoya 10 milyona satarlar
26 milyon euroRennes takımının kulüp rekoru kaç acaba bonservis konusunda?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben demiştim acele etmeyelim diye kim satılınca marcao yu 20 m Euro ya okuturuz diyemarcao fenerde olsaydı 30m euroya satmışlardı
Sen inanmaya devam et dostum. Mantıksızlığı savunmayın artık.Adamlar satıyor. Biz de beceriksizliğimize "Adamlar hülle yapıyor" diyelim. Aynen hülle aynen.
Campos kalsaydı iyiydiAdamlar satıyor. Biz de beceriksizliğimize "Adamlar hülle yapıyor" diyelim. Aynen hülle aynen.
Aynen mantıksız aynen. Bir Galatasaray yüksek fiyatlara oyuncu satamıyorsa bu bizim beceriksizliğimizdir onların becerisi falan da değil ayrıca.Sen inanmaya devam et dostum. Mantıksızlığı savunmayın artık.
15 milyon bu lig için gayet yüksek rakam. Süper ligden gidip de başarılı olmuş oyuncu yok. Bir tek Elif Elmas rotasyon oyuncusu olabildi gibi. Geri kalan hepsi patladı. Böyle bir transfer CV'si olan ligde hiç bir "title" kazanamamış, her hangi bir Avrupa arenasında bir performans göstermemiş, yüksek maaşı olan 26 yaşındaki oyuncuya 20 milyonluk yatırıma inanmamızı bekleme. Transfer piyasasının nasıl işlediğini görüyoruz Avrupa'da.Aynen mantıksız aynen. Bir Galatasaray yüksek fiyatlara oyuncu satamıyorsa bu bizim beceriksizliğimizdir onların becerisi falan da değil ayrıca.
Biz acele etmedik ki Marcao acele etti. Sözleşmeli oyuncumuzu kampa bile getiremedikBen demiştim acele etmeyelim diye kim satılınca marcao yu 20 m Euro ya okuturuz diye
Campos kalır mıydı ya? Onun gibi top level SD'lerin bizle işi olmaz. Adam önerse alamayacaksın vs. bir sürü rezillik.. Fener'e gidebilirdi bak mesela. Fener Campos'u kaldırır ama biz bu beceriksizlikle Campos'u kaldıramazdık. Boşa yılda 6-7 milyon euro alacaktı.Campos kalsaydı iyiydi