Rennes, Kim Min-Jae Transferini 19.5 Milyon Euro'ya Bitiriyor

Rennes, Fenerbahçe'den Kim Min-Jae'yi €19.5M karşılığında kadrosuna kattı. Min-Jae ile yapılan sözleşme 4 yıllık olacak. (via@pedromsepulveda)

Ne alabiliyor ne satabiliyoruz yönetim kalitesi düştü takim kalitesi de gün geçtikçe düşüyor taraftar artik transferde kimden çalım yiyeceğiz diye bekliyor yazıklar olsun bütün yöneticilere Abdürrahim ile başladı bu rezillik devam ediyor elindeki en iyi oyuncuları bedava yolla sonra yerini çöplerle doldurmaya calis

Bunlarin yerinde olsam 10 12 milyonu Sorloth'a, geri kalani da gercek bir kanat alirdim.

Elif + Muric + Kim > 50m Euro
Daha Arabistan'a 16m'a satip yarisinda bedava kiraladiklari Sow falan da var.
Bu isten kim kac para aliyor Servet?
1657873645337.png

Aynen mantıksız aynen. Bir Galatasaray yüksek fiyatlara oyuncu satamıyorsa bu bizim beceriksizliğimizdir onların becerisi falan da değil ayrıca.
15 milyon bu lig için gayet yüksek rakam. Süper ligden gidip de başarılı olmuş oyuncu yok. Bir tek Elif Elmas rotasyon oyuncusu olabildi gibi. Geri kalan hepsi patladı. Böyle bir transfer CV'si olan ligde hiç bir "title" kazanamamış, her hangi bir Avrupa arenasında bir performans göstermemiş, yüksek maaşı olan 26 yaşındaki oyuncuya 20 milyonluk yatırıma inanmamızı bekleme. Transfer piyasasının nasıl işlediğini görüyoruz Avrupa'da.

Bu herifi 2.5 milyon Euro'ya biz alacakken onlar aldı diye hatırlıyorum.
19 abartı olmuş ama en az 10 kağıdı vardı

Bir şekilde satış yapıyorlar.
Yolllarini buluyorlar.
Takip edende yok zaten..

Campos kalsaydı iyiydi
Campos kalır mıydı ya? Onun gibi top level SD'lerin bizle işi olmaz. Adam önerse alamayacaksın vs. bir sürü rezillik.. Fener'e gidebilirdi bak mesela. Fener Campos'u kaldırır ama biz bu beceriksizlikle Campos'u kaldıramazdık. Boşa yılda 6-7 milyon euro alacaktı.

Geri
Üst Alt