Rezan Epözdemir: "Gerekli tepki verilmemesi ve gereğinin yapılamaması en önemli istifa gerekçelerimden biri"

Ben onu bunu bilmem. Hiçbir şekilde, bir yönetim; eş, dost, o onun akrabası, bu bunun tanıdığından oluşturulmamalı Bunun profesyonel dünyaya aykırı olduğunu düşünüyorum. Yoksa işte bir süre sonra iş ile özel hayat ilişkileri kişisel meseleye döner ve fazla muhabbet misali tez ayrılık getirir. Bu yönetim kendi ayağına sıktı. Her manada...

Biz değil Burak Elmas yedi, twitter'da rahmetlinin arkasından salladı ve 'şunları şunları' yapıcam dedi. Konuştuğu ve yazdığı her söz balon kaldı, atıp tuttu Mustafa Cengiz can çekişirken onun yapamadığı her şeyin bizzat lafını ederek geldi başkanlığa. Taraftar sağlığın daha önemli yanlışların var bırak kenara çekil dedi başkana. Taraftar Galatasaray'ın başarısını ister ona göre davranır. Ama başkanlığa gelecek adam haksız yere yapamayacağı şeylerin lafını edip hasta adamı koltuğundan edemez bu üçkağıtcılıktır.

Bende istemedim Mustafa Cengiz'i yanlışları oldu, ama Burak Elmas o koltuğa gelmek için bütün meydan okumaları sıkmış ben bunu yediremiyorum.
Şunu anlamıyoruz ama.

Başkanlık sistemi getirip 3 senede TL 4 kat değer kaybetti, kim çıkıp konuşabiliyor? Batıyoruz yahu cebimizdeki para her gün azalıyor kim ses çıkarabiliyor?

Bugün de bu tepkiyi verebilecek adam pek yok. Cengiz tepki vermeyebilir ama o her seferinde Nihat'ı, RTE'yi falan övüyordu.

Elmas'ın en büyük falsosu Koçla ahbaplığı bence

TFF alenen bizi doğrayacak buna anca taraftar tepki verebilir.

Koç bile laf edemiyor hükümete

Şunu anlamıyoruz ama.

Başkanlık sistemi getirip 3 senede TL 4 kat değer kaybetti, kim çıkıp konuşabiliyor? Batıyoruz yahu cebimizdeki para her gün azalıyor kim ses çıkarabiliyor?

Bugün de bu tepkiyi verebilecek adam pek yok. Cengiz tepki vermeyebilir ama o her seferinde Nihat'ı, RTE'yi falan övüyordu.

Elmas'ın en büyük falsosu Koçla ahbaplığı bence

TFF alenen bizi doğrayacak buna anca taraftar tepki verebilir.

Koç bile laf edemiyor hükümete
Abi ne diye çıkıp o zaman yok 'ses edin' 'susmayın' 'doğranıyoruz' vb laflar ettin başkanlığa gelmek için taraftara şirin gözükmek için, ben buna sinirleniyorum. O vaatleri vermesen sana kim bir şey diyebilir, ülkenin konjonkturel durumu belli. Arkadan iş çevirmek, yalan söylemek benim hiç gelemediğim olaylardır. Biz apo'yu M.C'yi niye hayvan gibi eleştirdik gitmesi için. Bunlar gelir bir düzen getirir sesleri çıkar gerekirse acil kararlar alırlar diye. Çünkü başkanlığa gelmeden bunların bir nevi vaadini verip geldi adam.

Koç ile ahbaplığına girmiyorum bile, adnan polat dönemi 2'yi yaşıyoruz zaten. Her şeyiyle mi aynı olur bir sezon. Son 15 senede bak oynadığımız maçlara fenerbahçe ile dosthane havada geçen her başkan kaybetmiş inanılmaz.

Geri
Üst Alt