Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Kura Çekimi | 13.00 | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baktığım kadarıyla hangi turdan başlarsan o turun seri başı oluyorsun. Fifa sıralaması sadece Play-off'ta geçerli. 3. turdan başlarsak seri başı oluyoruz.
Ne dediğini anlamadım ama 3. turda Fransa'dan gelecek üçüncü, Benfica, Spartak Moskova, Shakhtar ve Genk'ten puanımız düşük. Seri başı olamayız

2.ön eleme ile 3.ön eleme oynamak arasında çok fark var.Şampiyon olmayan gruplardan geleceğimiz için (BJK'nin rakipleri çok kolay olacak direkt katılım olmasa bile Bulgaristan, Makedonya şampiyonu vb.)hep aynı takımlarla oynayacağız.Dolayisiyla ne kadar az maç (Pandemi dolayısıyla tek maç eleme,Play Off'ta çift maç) oynarsak gruplarda oynama şansı o kadar yüksek.İyi kura ile 3 maç sonrası gruplar hayal değil.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210516-194023.png
    Screenshot_20210516-194023.png
    302,7 KB · Görüntüleme: 60
2. ve 3. ön eleme turundaki en büyük fark bence 2.’de elenirsek Euro League gruplarına katılmak için 2 tane tur geçmek zorunda kalacağız. 3.’de veya play-off’da elenirsek direk gruplarda olacağız. Yani ManU kesinlikle kupayı kazanmalı.
Keşke Şampiyonlar ligine katılabiliriz ama şu anda çok zor gözüküyor. Kura şansı ve doğru transferler ve iyi bir sezon öncesi kamp gerekiyor.

2.ön eleme ile 3.ön eleme oynamak arasında çok fark var.Şampiyon olmayan gruplardan geleceğimiz için (BJK'nin rakipleri çok kolay olacak direkt katılım olmasa bile Bulgaristan, Makedonya şampiyonu vb.)hep aynı takımlarla oynayacağız.Dolayisiyla ne kadar az maç (Pandemi dolayısıyla tek maç eleme,Play Off'ta çift maç) oynarsak gruplarda oynama şansı o kadar yüksek.İyi kura ile 3 maç sonrası gruplar hayal değil.

Sen geçen seneye bakıyorsunuz yalnız. Tek maç eleme değil bu sene.

Yönetim yok hoca yok transfer yok çok zor.

En geç 6 haziranda seçim yapılır ve yeni yönetim hemen başa geçerse belki bir umudumuz olabilir.

Play-off’u saymadım zaten. En az 2 tur geçmek zorunda olduğumuzu biliyorum. CL’den elenirsek EL için 2. ve 3. ön elemenin önemini dile getirmek istedim.

Reis seni alıntılamadım aslında ama sanırım frekanslar karıştı.

Selçuk, 2. ve 3. turlarda tek eleme maçı var yazmış da, bu durum geçen sene için geçerliydi onu kasttetim ben.

Geçme ihtimalimiz yüzde 0. Kimse kusura bakmasın.

Zaten sezon başında oynanacak transferler yetişmez, takım oturmaz yeni östersunds vakası olur.

Uefa'dan devam edelim.

Bu takım ne cl ne uefa elemesi hiçbir yerde bir şey yapamaz Göztepe yenilmez diye şampiyonluğu hediye eden bir takım çıkıp burda 2 3 zorlu eleme mi geçicek.

Uefaya kalirsak eyvallah. Konferans/konfederasyon ligi de olur

Sen geçen seneye bakıyorsunuz yalnız. Tek maç eleme değil bu sene.
Doğru, bu sene daha açıklanmadı ancak Pandemi şartları devam ediyor, seyirci alınmıyor üstüne Avrupa Şampiyonası finalleri de var.Yine sıkışık bir fikstürde tek maç eleme olup Play Off'ta çift maç oynatma olasılıkları yüksek.Hazirlikli olmak gerek.

Çok karışık ,net olarak kaç eleme oynayacaz belli değilmi ?

Belli Hocam söyle:

An itibariyle SL icin 3 ön eleme oynayacak takimimiz (2. tur, 3.tur, ve Playofflar) 2. Turdan elenirsek Avrupa Ligi icin iki ön eleme oynayacagiz (3.tur ve Playoff) SL icin 3. tur'da elenirsek Avrupa Ligi icin bir ön eleme maci olacak (AL Playoff) SL Playofflarindan elenirsek Avrupa Ligi gruplarina kaliriz. Avrupa Ligi elemelerinden elenirsek Konferans Ligine kaliriz. Avurpa Ligi gruplarinda 3. olursak yine Konferans Ligine kaliriz.

Çok karışık ,net olarak kaç eleme oynayacaz belli değilmi ?
Belli Hocam söyle:

An itibariyle SL icin 3 ön eleme oynayacak takimimiz (2. tur, 3.tur, ve Playofflar) 2. Turdan elenirsek Avrupa Ligi icin iki ön eleme oynayacagiz (3.tur ve Playoff) SL icin 3. tur'da elenirsek Avrupa Ligi icin bir ön eleme maci olacak (AL Playoff) SL Playofflarindan elenirsek Avrupa Ligi gruplarina kaliriz. Avrupa Ligi elemelerinden elenirsek Konferans Ligine kaliriz. Avurpa Ligi gruplarinda 3. olursak yine Konferans Ligine kaliriz.

E1nmX-dWUAkxe8q

CL biraz hayal gibi ama umarım EL'ye kalır ve başarılı oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt