Hasan Çam
Ulubatlı Souness
Baktığım kadarıyla hangi turdan başlarsan o turun seri başı oluyorsun. Fifa sıralaması sadece Play-off'ta geçerli. 3. turdan başlarsak seri başı oluyoruz.3. turda seri başı olma ihtimalimiz yok.
Uğur İz ·
Baktığım kadarıyla hangi turdan başlarsan o turun seri başı oluyorsun. Fifa sıralaması sadece Play-off'ta geçerli. 3. turdan başlarsak seri başı oluyoruz.3. turda seri başı olma ihtimalimiz yok.
Ne dediğini anlamadım ama 3. turda Fransa'dan gelecek üçüncü, Benfica, Spartak Moskova, Shakhtar ve Genk'ten puanımız düşük. Seri başı olamayızBaktığım kadarıyla hangi turdan başlarsan o turun seri başı oluyorsun. Fifa sıralaması sadece Play-off'ta geçerli. 3. turdan başlarsak seri başı oluyoruz.
yokYa iste 3. tur play off olmuyor mu?
2.ön eleme ile 3.ön eleme oynamak arasında çok fark var.Şampiyon olmayan gruplardan geleceğimiz için (BJK'nin rakipleri çok kolay olacak direkt katılım olmasa bile Bulgaristan, Makedonya şampiyonu vb.)hep aynı takımlarla oynayacağız.Dolayisiyla ne kadar az maç (Pandemi dolayısıyla tek maç eleme,Play Off'ta çift maç) oynarsak gruplarda oynama şansı o kadar yüksek.İyi kura ile 3 maç sonrası gruplar hayal değil.
Sen geçen seneye bakıyorsunuz yalnız. Tek maç eleme değil bu sene.
Play-off’u saymadım zaten. En az 2 tur geçmek zorunda olduğumuzu biliyorum. CL’den elenirsek EL için 2. ve 3. ön elemenin önemini dile getirmek istedim.
Doğru, bu sene daha açıklanmadı ancak Pandemi şartları devam ediyor, seyirci alınmıyor üstüne Avrupa Şampiyonası finalleri de var.Yine sıkışık bir fikstürde tek maç eleme olup Play Off'ta çift maç oynatma olasılıkları yüksek.Hazirlikli olmak gerek.Sen geçen seneye bakıyorsunuz yalnız. Tek maç eleme değil bu sene.
Çok karışık ,net olarak kaç eleme oynayacaz belli değilmi ?
Çok karışık ,net olarak kaç eleme oynayacaz belli değilmi ?
Belli Hocam söyle:
An itibariyle SL icin 3 ön eleme oynayacak takimimiz (2. tur, 3.tur, ve Playofflar) 2. Turdan elenirsek Avrupa Ligi icin iki ön eleme oynayacagiz (3.tur ve Playoff) SL icin 3. tur'da elenirsek Avrupa Ligi icin bir ön eleme maci olacak (AL Playoff) SL Playofflarindan elenirsek Avrupa Ligi gruplarina kaliriz. Avrupa Ligi elemelerinden elenirsek Konferans Ligine kaliriz. Avurpa Ligi gruplarinda 3. olursak yine Konferans Ligine kaliriz.