Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Kura Çekimi | 13.00 | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL elemesinde 3. turda elenen de Uefa grubuna gidiyor playoffta elenen de. Saçma biraz

Bir de kupayı Bjk alırsa üçüncü Fb Uefa'da tek eleme oynuyor ama ikinci biz ŞL'de ilk turda elendik mi Uefa'da 2 eleme oynuyoruz bu da saçma (Villareal uefa'yı alırsa tabii)

CL elemesinde 3. turda elenen de Uefa grubuna gidiyor playoffta elenen de. Saçma biraz

Bir de kupayı Bjk alırsa üçüncü Fb Uefa'da tek eleme oynuyor ama ikinci biz ŞL'de ilk turda elendik mi Uefa'da 2 eleme oynuyoruz bu da saçma (Villareal uefa'yı alırsa tabii)
ikinci paragrafta saçma olan nedir

En iyi senaryo gruplara kalip 3. olmak. Hem guzel puan hem de para aliriz.
Fakat orta saha zimba gibi olmali. Gedson mutlaka kiralanmali ve cok iyi 6 numara + Sag kanat + stoper almaliyiz

3 turda elenen direk gidemiyor ki

3 turda elenen direk gidemiyor ki

Gidiyor ahbap attigim fotoyu incele

E1nmX-dWUAkxe8q

Kadro yeterli iki,üç takviyeyle çok iyi takım oluruz denilirse hüsran olur.

Ama gerekli takviyeler gelen ve gidenler anlamında eksiksiz yapılırsa, doğru oyuncular alınırsa başımızdaki hangi hoca olursa olsun bu takımları eler şampiyonlar ligine gireriz.

Ama aytaç,coulker,salih vss gibi adamlarla mevcut bekler ve kanatlarla avrupa liginden bile eleniriz.
O söylediğin adamlar gelsin ama yedek kulübesi için gelsin. 11 için gelirse ben de senin gibi düşünüyorum ama yedek kulübesi için de Caulker'dan iyi stoper, Aytaç'tan iyi yerli yedek 6 numara. Salih'ten iyi yerli yedek 8-10 bulamayız. Dorukhan ihtimali vardı mesela ama Dorukhan gelirse 11 oynar. Yedekte kalacaksa falan Beşiktaş'ta devam eder çünkü ŞL'ye direkt giden bir takımda olmak isteyecektir doğal olarak. Başka da yerli beleş orta saha gelmiyor aklıma alternatif olarak. Senin aklına geliyorsa söylersen ben de ona göre hayali 18'imi kurabilirim en azından.

O söylediğin adamlar gelsin ama yedek kulübesi için gelsin. 11 için gelirse ben de senin gibi düşünüyorum ama yedek kulübesi için de Caulker'dan iyi stoper, Aytaç'tan iyi yerli yedek 6 numara. Salih'ten iyi yerli yedek 8-10 bulamayız. Dorukhan ihtimali vardı mesela ama Dorukhan gelirse 11 oynar. Yedekte kalacaksa falan Beşiktaş'ta devam eder çünkü ŞL'ye direkt giden bir takımda olmak isteyecektir doğal olarak. Başka da yerli beleş orta saha gelmiyor aklıma alternatif olarak. Senin aklına geliyorsa söylersen ben de ona göre hayali 18'imi kurabilirim en azından.

Coulker kötü oyuncu demiyorum. Ama bizim alternatifde olsa daha atlet, hızlı stoperlere ihtiyacımız var.Biz hücum oynayan bir takımız ve takım savunmasını genel olarak iyi yapamıyoruz.

Aletrnatif dediğimiz oyuncularda muhakkak çok süre alacakdır.Sakatlık ve ceza durumunda ondan sonra apışıp kalıyoruz. Aytaçı kesinlikle kabul edemiyorum.Dorukhan kesinlikle zorlanmalı.. Çok rahat yedekte olur. Çokda süre alır.Dorukhan olmasada en kötü taylan var orada.Kesinlikle aytaç alınmamalı.
Allah rızası için artık şu beklentileri biraz olsun yukarıya çıkaralım.Dorukhan aldığı yıllık ile bizde 11 oynar yorumları yapmayalım.Gerçektten Artık Galatasarayın potansiyelinin farkına varalım.Bende demiyorum yedeklerde 1,5 2 milyon ve üzeri para alan dört beş tane adam olsun.Ama beklentiyide o kadar düşürmemek lazım.

salihi bile 11 düşünenler var. Yahu alanyada emre akbaba salihin yaptığı etkinin çok daha fazlasını yaptı.Burada çok büyük bir kesim öve öve bitiremiyordu. Şİmdi o insanlar emreye sövüyor.Gerçekten bıkmadık şu hataları yapmakdan.

Mesela bence gedson kesinlikle bir sene daha kiralanalı. Artı iki yabancı orta saha daha alınmalı. Ondan sonra ne halt yaparlarsa yapsınlar.
alternatif olarak başka seçeneğin olmaz bulamazsın o zaman coulker ve salih alınabilir. Ama aytaç kesinlikle alınmamalı.

Hayatımız boyunca Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayıp gruplara kaç kere kaldık! Ortada takım yok. Temmuz ayına transfer mi yetişir. Biz transferlerimizi son gün yaparız. Boş hayallere kapılmayın.

Uefa Kupasında ilerlemek güzel olabilir ama bizim takım yıllardır 2 kulvarda ilerleme konusunda başarısız, Uefa'da ilerlersek ligde saçma sapan puan kayıpları olacağı garanti, Artık gönül rahatlığıyla Avrupa'ya katılalım diyemiyorum çünkü 2 sezondur ligi boş geçiyoruz 3. sezonda şampiyonluk gelmezse ciddi bir sıkıntı bizleri bekler.

Vay arkadaş eskiden bu takımları çıtır çerez görürdük. İyi kura derdik. Türk futbolu gerçekten yerlerde sürünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt