Uğur İz ·
ikinci paragrafta saçma olan nedirCL elemesinde 3. turda elenen de Uefa grubuna gidiyor playoffta elenen de. Saçma biraz
Bir de kupayı Bjk alırsa üçüncü Fb Uefa'da tek eleme oynuyor ama ikinci biz ŞL'de ilk turda elendik mi Uefa'da 2 eleme oynuyoruz bu da saçma (Villareal uefa'yı alırsa tabii)
Bizden daha düşük sırada bitiren takımın bizden daha az eleme oynama ihtimali.ikinci paragrafta saçma olan nedir
yüzde 100Manu yenerse UEFA grupları garanti yani.
Değil mi?
sampiyonlar ligine gitme fırsatı > bir uefa on eleme turu derimBizden daha düşük sırada bitiren takımın bizden daha az eleme oynama ihtimali.
3 turda elenen direk gidemiyor kiCL elemesinde 3. turda elenen de Uefa grubuna gidiyor playoffta elenen de. Saçma biraz
Bir de kupayı Bjk alırsa üçüncü Fb Uefa'da tek eleme oynuyor ama ikinci biz ŞL'de ilk turda elendik mi Uefa'da 2 eleme oynuyoruz bu da saçma (Villareal uefa'yı alırsa tabii)
3 turda elenen direk gidemiyor ki
Yok ahbap direkt gruplardayiz manu aldi miReis tam Emin degilim yanliz benim bildigim her türlü Playofflar oynayacagiz SL Playofflara kadar gelemezsek. Manu Villareal sonucundan bagimsiz söyle olacak diye biliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 123260
O söylediğin adamlar gelsin ama yedek kulübesi için gelsin. 11 için gelirse ben de senin gibi düşünüyorum ama yedek kulübesi için de Caulker'dan iyi stoper, Aytaç'tan iyi yerli yedek 6 numara. Salih'ten iyi yerli yedek 8-10 bulamayız. Dorukhan ihtimali vardı mesela ama Dorukhan gelirse 11 oynar. Yedekte kalacaksa falan Beşiktaş'ta devam eder çünkü ŞL'ye direkt giden bir takımda olmak isteyecektir doğal olarak. Başka da yerli beleş orta saha gelmiyor aklıma alternatif olarak. Senin aklına geliyorsa söylersen ben de ona göre hayali 18'imi kurabilirim en azından.Kadro yeterli iki,üç takviyeyle çok iyi takım oluruz denilirse hüsran olur.
Ama gerekli takviyeler gelen ve gidenler anlamında eksiksiz yapılırsa, doğru oyuncular alınırsa başımızdaki hangi hoca olursa olsun bu takımları eler şampiyonlar ligine gireriz.
Ama aytaç,coulker,salih vss gibi adamlarla mevcut bekler ve kanatlarla avrupa liginden bile eleniriz.
Yok ahbap direkt gruplardayiz manu aldi mi
CL biraz hayal gibi ama umarım EL'ye kalır ve başarılı oluruz.
O söylediğin adamlar gelsin ama yedek kulübesi için gelsin. 11 için gelirse ben de senin gibi düşünüyorum ama yedek kulübesi için de Caulker'dan iyi stoper, Aytaç'tan iyi yerli yedek 6 numara. Salih'ten iyi yerli yedek 8-10 bulamayız. Dorukhan ihtimali vardı mesela ama Dorukhan gelirse 11 oynar. Yedekte kalacaksa falan Beşiktaş'ta devam eder çünkü ŞL'ye direkt giden bir takımda olmak isteyecektir doğal olarak. Başka da yerli beleş orta saha gelmiyor aklıma alternatif olarak. Senin aklına geliyorsa söylersen ben de ona göre hayali 18'imi kurabilirim en azından.