Burak Demirörgü
Sarı Üye
- 4 Mart 2023
- 737
- 476
- 108
dnf olur araç geçmiş olsun
son turda tekeri patlar, patlak tekerle finish çizgisini görmeye çalışan leclerc'in motoru arıza verip yolda kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dnf olur araç geçmiş olsun
hocam gülmüşsün ama gerçekten olabilir. mesela yarışta en az 1 kez pite girme zorunluluğun var. pite girdiği zaman balata sıkışır kalır. yine dnf olur.dnf olur araç geçmiş olsun
Haber mi cikti 2028'de birakma ihtimali var diye? Bu dominasyon ile ben 8 sampiyonluk rekorunu kovalayacagini dusunuyorum. Bakalim.ben de hatırlayabildiklerimi yazdım. Hatta hatırlayamadığım azerbaycan sonradan aklıma geldi.
Araçların birbirine yakın olduğu zaman aralığı bahreynden başlayarak macaristan'a kadardır.
Bu süre içerisinde olan yarışların sadece 5 tanesi sorunsuz geçti. Kalan hepsinde sorun yaşadı. Üstelik bunların %80 %90 kadarında lider gidiyorken 0 çekti. RB dominasyonu Macaristandan sonra başladı. Zaten bu hatalar zinciri olmadan önce Leclerc sorunsuz geçen ilk 5 yarışta arayı çok açmıştı. zaten ilk yarışta bir de avustralyada olması lazım Verstappen 2 kez güç sorunu yaşadığı için 0 çekti. Fark burada çok rahat açıldı. Yalnız İspanya dahil olmak üzere, aralıksız belçikaya kadar sürekli yarış dışı kaldı ya da strateji hatasına kurban gitti. Geçen yıl araçlar, sürücüler aynı kalmak süretiyle takım yönetimleri değiştirmiş olsak ferrari rahatça şampiyon olurdu.
son 5-6 yarış değil, son 11 yarış kala birbirlerine yakındı. son 11 yarış RB'nin rakibi falan yoktu. Kaldı ki macaristan ile gelen yeni reg. sonrası zaten ferrari gelişimleri de durdurdu. Yukarda saydığım tabloda kendisinin yapabilecek hiç bir şeyi yoktu. Bırakın strateji hatalarını arabası bu kadar yolda kalmasa, en azından verstappen gibi sadece 2 kez yolda kalsa şampiyonluk yarışında tutunurlardı. Yine kaybederlerdi, çünkü RB ile Ferrariyi strateji konusunda birbirleriyle kıyaslayamayız. RB hiç bir şekilde hata yapmıyor. Ferrari'de ise hata yapılmayan hafta bayram kabul ediliyor. O yüzden heyecanlandırmayan kısım takım desen anlardım. Leclerc şampiyonluk kumaşı olan çok kaliteli sürücü
Yalnız bu spor acımasızdır, aracın kadar adamsın burada. Allah'tan alonso kendisini az da olsa kanıtladı da es kaza 2 şamp. aldı. Yoksa şuan şampiyonluğu olmasa çok kötü şeyler okurduk hakkında. Leclerc de bir an önce şampiyon olmalı. Bu yüzden 2028'de Verstappen büyük iht. bırakacak. o yıl Leclerc de RB'ye geçmeli. Yoksa şamp. olamaz
Haber mi cikti 2028'de birakma ihtimali var diye? Bu dominasyon ile ben 8 sampiyonluk rekorunu kovalayacagini dusunuyorum. Bakalim.
Tıpkı Hamilton gibi onunda içten içe hayali kırmızı tulumdur.Kesin değil tabi, ama farklı şeyler yapmak istiyor alonso gibi. Bi de çok sevmiyor yarışmayı. Gridde yarışmayı en sevmeyen sürücü max. Yarış sayısı arttığında da sinir olduğunu dile getirmişti. Lemans 24 hours falan kazanmak istiyor alonso gibi.
Tam 8. sampiyonlugu alip birakacak demek kiKesin değil tabi, ama farklı şeyler yapmak istiyor alonso gibi. Bi de çok sevmiyor yarışmayı. Gridde yarışmayı en sevmeyen sürücü max. Yarış sayısı arttığında da sinir olduğunu dile getirmişti. Lemans 24 hours falan kazanmak istiyor alonso gibi.
![]()
Max Verstappen admits F1 decision could force him to retire
Max Verstappen has opened up on his F1 future despite winning his second world title.www.express.co.uk
![]()
Max Verstappen retirement? Father of Red Bull driver drops a truth bomb
Two-time Formula 1 champion Max Verstappen has practically achieved it all: two drivers' championships, one constructors' championship with Red Bull Racing, he has a spectacular giwww.marca.com
Doğrulanmış.Motorsports İtalya Muhabiri Maranello'dan duyduklarıyla 2024 aracının Redbull konseptine benzeyeceği söylemiş.
Doğrulanmış.
Doğrulanmış.
we need to see the big picture here and stop directing so much hate to the team. Ferrari did a good job of developing a championship contender car for 2022. it was fast and it was winning races.
90% percent of the blame is to FIA. They cancelled our concept overnight wasting the team's 4 year development plan and hundreds of millions of Ferrari $.
Our car was meant to be run as low as possible for the concept to work. We were managing porpoising and our drivers were good with it, it wasnt affecting them nor the car or performance. And they cancelled us simple as that.
It was meant to be a great year... RB and Ferrari were exchanging "blows" and wins and it we were all set for a thriller of a year. They introduced TD039 and they achieved what ??? from the expected thriller they set RB to break the record of wins in a calendar year...even more dominant that Mercs. They destroyed the sport. Sadly nothing can be done before 2026. Its not easy to produce a championship contender car. It took almost 4 years to design and produce that car do you think is easy to redesign in now with the budget cap in place ?
The only blame to Ferrari is why the didn't protest and resist it when they knew it would destroy them.
Fia yağmurda sürülmesine izin vermez, aracın zıplaya zıplaya gitmesine izin vermez, bu sporu her geçen gün el birliğiyle mahvettiler.hocam başka çaresi kalmadı ki adamların, Ferrari'nin kendi konsepti de çok başarılıydı ve RBler ile kapışacak kadar gelişmişti. burada ferrari'yi suçlamak mantıksız çünkü td039 regülasyonu tamamen ferrari'nin konseptini hedef aldı ve RB'nin önünü açtı.